Betrouwbare fijne dierenarts, betaalbaar en zeker van zijn werk ! Homevet is zeker aan te raden. Hij heeft veel betekend voor mijn oude hond.
Top, Goed assortiment, Snelle levering. Onze honden zijn ook heel blij met jullie gratis kado product! Groetjes Jantina
Na ruim drie weken nog steeds niets ontvangen. Geen reactie op mijn bericht aan de klantenservice, evenmin op mijn mail. Update: een aantal dagen na deze review kreeg ik een mail dat het artikel ni... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snelle levering, goeie prijs. Was een beetje ongerust om de slechte reviews. Niet nodig blijkt!
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
HomeoVet Animal Care voor kwaliteits producten, service en veilig betaalgemak. Uw Online dierenapotheek, voor diergeneesmiddelen, (dieet) voeding, verzorgingsprodukten enz. voor honden, katten, paarden, vogels, knaagdieren en vissen!
Niederlande
- www.homeovet.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Nooit meer naar een andere dierenarts!
In de tijd van de sterke vercommercialisering van dierenartsen praktijken is Homevet een verademing. Ten eerste natuurlijk het gemak dat ze bij je thuis komen. Onze katjes raken behoorlijk gestresst in de auto en dat is nu verleden tijd. Ze worden onderzocht, gewogen en gevaccineerd in hun eigen vertrouwde omgeving. Ten tweede de arts zelf: Nikos is een uiterst lieve, vriendelijke en kundige dierenarts. Ik ben erg blij met hem en onze katjes ook.
EXCELLENT SERVICE
I’m so grateful for this home visit service — it made everything incredibly easy and convenient. The doctor was professional, efficient, and even handled passport documentation during the visit. They also offer vaccinations, which makes the service even more valuable.
What really stood out was how smooth the whole process was and how reasonable the pricing is for a home visit. I’ll absolutely be using Dr. Silvia again and highly recommend this service to anyone who wants high-quality care without the hassle of traveling to a clinic.
Betrouwbare fijne dierenarts, ook betaalbaar
Heel mooi waardig afscheid ik zou ze…
Heel mooi waardig afscheid ik zou ze aanraden
Helaas door de slechte reviews hier…
Helaas door de slechte reviews hier niet durven bestellen.

Slechte website belabberde klantenservice
Na een aantal dagen is het nog steeds niet verstuurd een ook 0 reactie vanuit de "klantenservice" slechte zaak.

Antwort von Homeovet
15/08/2023 een online bestelling gedaan…
15/08/2023 een online bestelling gedaan van een uitrijdeken dat volgens de webshop op voorraad was.
Status nog steeds op "shipped".
Bevraging via klantendienst tot heden (2 x) blijft onbeantwoord!
Beste HomeoVet,
In antwoord op uw reactie kan ik melden dat er enkel een contactformulier via uw klantendienst online kan verzonden worden omdat er geen telefoonnummer, noch e-mail is vermeld. Ik heb wel degelijk 2 meldingen verzonden en telkens mijn ordernummer 12023080012 opgegeven. Als u meent dat het is verzonden naar België is dit via een serieuze omweg!

Antwort von Homeovet
Na drie weken nog niets ontvangen
Update: een aantal dagen na deze review kreeg ik een mail dat het artikel niet meer leverbaar is en is mijn geld teruggestort.

Nooit meer!!!
Zymoral besteld en zymosan ontvangen!!
Als ik zymoral bestel, dan zou ik graag ontvangen wat ik bestel en geen vervangend product!!!
Duurt te Lang eer pakket verzonden is!!
Nu zullen ze was een reactie plaatsen waar het mijn fout is maar zo heb ik ze ook ervaren via mail... NOOIT MEER!!!!

homeovet.international/
March 1st. My letters are ignored, no tracking, no shipment. 2 Months after ordering materials. Reported websites to European authorities.
Ordered from homeovet.international, therefore owners are the same.
Their website states that shipments leave warehouse within 7 working days. After 5 working days I contacted them to make sure that they have all required information. They responded within one hour stating that shipping will begin from January 23. On Jan 27 I have contacted them asking for refund, Since i didn't receive any tracking or any other information. After that i left three additional emails that they ignored. They are failing to meet EU laws. Overall, I still didn't receive my order or any further information. They respond to comments as its everything is resolved, therefore its just a pretty facade, so they could attract more people to scam.
Snelle levering, goeie prijs.
Was een beetje ongerust om de slechte reviews.
Niet nodig blijkt!

Antwort von Homeovet
Geen bestelling ontvangen en geen reacties op mijn mail
Enige tijd geleden een wormenkuur besteld, echter na betaling niets ontvangen. Meerdere malen contact geprobeerd te leggen (via mail en contactformulier) maar zonder resultaat.

NIET mee in zee gaan!!!
NIET mee in zee gaan. Ik heb hier wormenkuren besteld op 04-10. Toen ik zag naar welk adres ik het dierenarts-recept moest sturen ging er een lampje branden en ik zag daarna pas dat Homeovet erg slechte recensies kreeg. Ik heb de betaling proberen te annuleren via Paypal en direct een mail gestuurd naar homeovet (via de site, er staan verder geen telefoonnummers of mailadressen), hierop tot op heden (14-10) nog geen enkele reactie natuurlijk. Paypal dreigt met incasso en Homeovet heeft niets laten horen, ik heb geen spullen ontvangen maar moet wel betalen.

Waardeloos…
Een bestelling geplaatst en meteen (paar minuten) geannuleerd. Ondanks mails en meldingen toch na een paar dagen het pakket ontvangen. Onder het mom dat ze snel alles verwerken. Geretourneerd en ongeopend met verzendbewijs. Niet reageren op mails of telefoon. Maar wel de factuur via Klarna sturen. Vreselijk! Het snel werken geldt helaas niet voor retouren.
Is Homeovet wel helemaal wettelijk bezig?
Toen ik melde dat het pakket s'morgens ernstig beschadigd voor de deur stond kreeg ik de volgende mail:
”Laut unsere AGB sollten Sie niemals einen beschadigten Paket annemen, so Sie haben fur einen unbeschadigsten Paket unterzeichnet. ”
De AGBs die ik heb ondertekend voor aannemen of afwijzen konden niet nagekomen worden, omdat Homeovet blijkbaar akkoord was gegaan met de deense koerier om s'nachts te leveren zonder handtekening.
Koerier schreef dan ook:
According to our terms of trade they are not allowed to ring the doorbell or knock, and do not need a receipt or signature confirming receipt of the parcel, or that you have approved delivery of your parcel.
Op verzoek van verkoper heb ik fotos gestuurd van de dichte, beschadigde doos, niet om de hele inhoud te claimen (beide flesjes) maar om de mogelijkheid te behouden om de doos terug te sturen.
Dit stond duidelijk in mijn mails.
Toen ik daarna werd verzocht om fotos vd inhoud te sturen heb ik doos geopend en fotos gestuurd op 28 maart (23 stuks), 30 maart (15 stuks), en op 11 april (4 stuks), met de uitleg dat er 1 fles stuk en leeg was
Verkoper antwoordde:
”Transport is voor risico besteller zie onze leveringsvoorwaarden.
Verder heeft u geprobeerd het volledige pakket te claimen , na opvraag
van foto,s. blijkt er maar 1 verpakking beschadigd te zijn.” (bemerk de achteloze interpunctie)
Op mijn poging om deze beschuldiging recht te zetten is geen antwoord meer gekomen.
Als je de wet raadpleegt krijg je:
"Kauft ein Verbraucher von einem Unternehmer, trägt das Transportrisiko der Unternehmer. Das Transportrisiko kann nicht auf den Verbraucher übertragen werden. Etwaige Klauseln dieser Art, beispielsweise in den AGB, sind unzulässig."
"Das Geld ist daher unabhängig von der Auseinandersetzung mit dem Transportunternehmen zurückzuerstatten."
Bron: haendlerbund.de
Homeovet heeft geen telefoon nr. en op het adres vd webshop zit een dierenkliniek. Toen ik daar naar toe belde zei de receptioniste dat Homeovet daar niet zit maar vanuit een magazijn vlak in de buurt opereert.
Op de website van Homeo (want het is geen vet) staan dezelfde fotos als de dierenkliniek op haar website heeft staan, waardoor men gelooft dat er een dierenkliniek aan de andere kant zit.
Dit is klantenmisleiding en is strafbaar.
Zou dit de reden zijn dat de mails altijd eindigen met "Homeovet Veterinair Kliniek.", maar nooit met een naam?

Totaal geen reactie!
Ik bestelde ongeveer anderhalve maand geleden voor € 150,00 aan druppels. Discus Comp. Heb daarbij per ongeluk aangeklikt dat ik het wel op een verzameladres wilde ophalen.Toen ik de mail kreeg dat ik het kon ophalen, bleek ik helemaal naar Deventer te moeten. Ik woon in Ermelo. Drie keer een uitlegmail geschreven en in de tweede en derde mail aangegeven dat ik wel voor verzending wilde betalen, ook al had ik recht op gratis verzending. Nul, niets, nada, niente. Doodse stilte. Ze reageren gewoon niet.Zeer frustrerend en ik heb de druppels dus nog steeds niet. Het zal er wel op neer komen dat ik straks toch naar dat bedrijf toe moet om mijn frustratie te tonen. Echt te gek voor woorden.

Goed assortiment!
Top,
Goed assortiment,
Snelle levering.
Onze honden zijn ook heel blij met jullie gratis kado product!
Groetjes Jantina
Verkeerd product ontvangen, geen enkele service
Verkeerd product ontvangen. Dit heb ik niet binnen 48 uur gemeld (omdat mijn paard onverwachts werd ingeslapen) dus heb ik pech. Eerst kreeg ik nog bericht dat het echt niet kon want de bestellingen worden op code verzameld en gecontroleerd door een medewerker. Toen ik een foto stuurde waarop duidelijk te zien is dat het toch echt het verkeerde product is kreeg ik te horen dat ik pech had omdat ik het direct had moeten melden.

Antwort von Homeovet
Bestelling duurde lang dus gemaild dat …
Bestelling duurde lang dus gemaild dat ik de bestelling wilde annuleren, maar toen werd de bestelling dezelfde avond aangeboden aan de bezorging. Toen de bestelling werd geleverd bleek het artikel een andere kleur te zijn dan besteld en heb toen wederom gemaild om het artikel retour te zenden. Alleen kreeg ik geen enkele reacties op mijn berichten, dus het product heb ik nog steeds terwijl er niet is geleverd volgens bestelling en deze bestelling al was geannuleerd voor verzending. Heel erg slecht bedrijf, ze houden zich niet aan de voorwaarden. Ook is het zo dat er geen mogelijkheid is voor telefonisch contact dus ze verschuilen zich mooi achter het contactformulier/e-mail.

Antwort von Homeovet
Hele slechte ervaringen met deze …
Hele slechte ervaringen met deze website.
De bestelling kwam pas 3 weken later aan als de verwachte datum.
En ze hebben er andere spullen ingedaan dan dat ik had besteld en dat hadden ze ook nog doodleuk veranderd met pen.
Het is bijna lachwekkend hoe slecht dit is.

Antwort von Homeovet
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.