Fik en vare leveret som ønsket men der var desværre lidt skrammer fra maskine, det skrev jeg til dem om samme aften, næste morgen var der svar med tilbud om prisreduktion, jeg ville dog hellere have... Mehr ansehen
Øv øv øv… havde bestilt et collage fotografi og på hjemmesiden under bestilling så det ud som billederne gør på min computer, men nu hvor jeg lige har modtaget er billedet sløret og ikke klar i farven... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg var blevet snydt af et andet firma omkring levering af et specialdesignet kort udsnit til en plakat. Bestilte denne fars dag gave i torsdags og allerede om lørdagen kunne jeg hente min bestilling... Mehr ansehen
Tilfredsstillende levering. Egen designet plakat med tekst over al forventning. Jeg var lidt nervøs da jeg bestilte min plakat, da jeg havde klikket på 'se hvordan billedet ser ud' og teksten nærmes... Mehr ansehen
Torvegade 65, 7160, Tørring, Dänemark
- 81 20 00 58
- info@homedec.dk
- www.homedec.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Super oplevelse og kundeservice!
Super oplevelse og kundeservice!
Jeg har fået leveret et flot skjold til sølvbryllup - dog var teksten med den forkerte skrifttype.
Jeg skrev en mail - fik hurtigt og imødekommende svar. Dette resulterede i en hurtig løsning.
Kvaliteten lever bestemt op til billederne (og mere til), hurtig levering og det vigtigste en rigtig god kundeservice.
Rod i afhentning
Nem og overskuelig hjemmeside.
Prisen for det vi købte var fin. Dog en del problemer ved afhentning. (Da anden køber havde taget det jeg havde bestilt og de havde ikke flere hjemme). Så det endte med, at der gik 5-6 dage før jeg havde produktet fremfor de 1-2 dage, som var informeret + en masse brugt tid i forbindelse med afklaring på den manglende pakke. Hvilket var lidt træls pga. tidspress i forbindelse med en konfirmation. Og derefter ingen rabat eller lignende ved forgæves kørsel, telefon opkald x flere.
Hurtig levering, fejlagtige rabatkoder
Der er hurtig levering, dog fik jeg aldrig den rabatkode på mail, som jeg burde, når man tilmelder sig nyhedsbrevet :/
Hurtig levering og god service
Hurtig levering, hurtige svar på mail. Flexibilitet og imødekommenhed. Let og tilgængelig hjemmeside. Flot produkt👍🏻
Bestilte skilt mandag, modtog det onsdag👍😊
Bestilte skiltet mandag eftermiddag, modtog det onsdag. Hurtig god service👍😊
Stort udvalg og fine produkter i super…
Stort udvalg og fine produkter i super kvalitet.
Sindssyg flot plakat
Sindssyg flot plakat, fik den super hurtigt og med en sød personlig besked!
Forsendelsen gik fint og nemt men…
Forsendelsen gik fint og nemt men størrelsen jeg har fået er forkert øvøv
Fantastisk handel
Fantastisk handel , vender meget gerne tilbage 👏🏼👏🏼👏🏼
Rigtig nemt at bestille de ønskede…
Rigtig nemt at bestille de ønskede plakater på Homedec.dk og med hurtigt levering.
Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt, let og elegant
V.h. Hans Trojel
Hurtig levering, dog var det rart hvis man kunne vælge afhentning og så ikke skulle betale for fragt
God service og hurtig levering
Hurtig levering og super fint produkt
Hurtig levering og super fint produkt! Vi er meget tilfredse!
PERFEKT
Her er der tale om en god oplevelse, herigennem en god kundeservice.
Mvh. Majbrith
Superservice
Superservice
Lidt problemer med GLS, dette blev løst i et snuptag, afventer modtagelse af varer i dag…
Tak
Hurtig levering samt meget skånsomt…
Hurtig levering samt meget skånsomt pakket ind for at undgå beskadigelse.
Kundeservice vender ikke retur
Fik to plakater inkl ramme i julegave. Glasset i begge rammer er knust i det ene hjørne. Kontakter kundeservice, men nu over en uge siden min mail til kundeservice, har jeg intet hørt retur!
Endelig plakat er ikke som forventet ud fra bestilt layout.
Udtrykket på den leverede design-selv plakat er slet ikke som det layout, man får vist, når man bestiller varen. Jeg er skuffet, for jeg har ikke fået den plakat, jeg havde forestillet mig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.