Hurtig god og proffesionel service.
alt som aftalt incl. prisen.
Vejledning og fin udførelse til aftalt tid.
Jeg kan gi` min bedste anbefaling
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hurtig god og proffesionel service.
alt som aftalt incl. prisen.
Vejledning og fin udførelse til aftalt tid.
Jeg kan gi` min bedste anbefaling
Købte hus der blev renoveret med bl.a Genvex i December. Fik anbefalet Kurt og Holstebro blik der havde installeret Genveks hos mine forældre for 10 år siden. Fik et godt tilbud og reel rådgivning. Jonas monterede det i huset på 1.5 dag med klare instrukser til driften af maskinen. Da vi efterfølgende skiftede nogle hullede gipsplader i badeværelset for ikke at lappe for meget kom Kurt forbi og monterede dækslerne på den nye plade. Fantastisk service og varm anbefaling herfra.
Det var en utrolig positiv oplevelse at have Jonas fra Holstebro Blik og Ventilation her i huset et par dage i denne uge.
Vi fik eftermonteret et Genvex anlæg i vores 1989 villa.
Sjældent har jeg mødt så kompetent og energisk en håndværker, som virkelig går op i sit arbejde, og har lavet en super god løsning for os !
...og ingen dug på vinduerne her til morgen :-)
De bedste anbefalinger herfra
Har for nylig haft Holstebro Blik til at lave genvex anlæg i huset. De allerbedste anbefalinger fra os, en service i top fra chef til medarbejder. Jonas var en meget behagelig og venlig håndværker at have i huset, mødte præcis til aftalt tid.
DE ALLERBEDSTE ANBEFALINGER FRA OS..
Pia & Jan.
Klar anbefaling herfra!
Vi fik installeret boligventilation med varmegenvinding, og det er helt sikkert den bedste beslutning, vi endnu har taget vedrørende vores hus.
Inden installationen fik vi en forståelig gennemgang af processen, og selve installationen var hurtigt veloverstået.
Der er god service hele vejen igennem - før, under og efter installation.
Det var en meget positiv oplevelse at have Jonas, fra Holstebro Blik og Ventilation, til at installere et ventilationsanlæg. Jeg havde på forhånd fået tilbud fra en anden udbyder. Men hvor jeg blev mødt med begrænsninger hos en anden udbyder, var det den fuldstændige modsatte oplevelse med Jonas. Alle begrænsninger blev gjort til skamme, og desuden kom han med forslag til installationen, som jeg slet ikke havde tænkt på. F.eks. blev rørene ført under gangbroen, i den ende hvor vi bruger loftet til opbevaring. Det sætter jeg virkelig pris på og jeg er overbevist om, at jeg har fået den bedste løsning ved at bruge Holstebro Blik og Ventilation! Det skal også nævnes at prisen på installationen var langt billigere end hvad jeg har modtaget af tilbud fra en anden udbyder.
Super professionelle og effektive... Meget fleksibel i forhold til mine ønsker, idet vi havde bestilt efterisolering 3 dage senere, som også havde krav til plads og installation af gangbro.
Kan varmt anbefale Holstebroblik.
De kommer endda på trods af 2 timers kørsel hver vej.
Kan klart anbefale Holstebro Blik og Ventilation. Hurtig og flot arbejde i forbindelse med eftermontering af boligventilation.
Kurt overholder alle aftaler både før og efter det udførte arbejde.
Vi kan varmt anbefale Kurt Knudsen og firmaet Holstebro Blik og Ventilation ApS. Kurt lover ikke mere, end han kan holde, til gengæld overholder han alle aftaler og er meget fleksibel. Man får rene ord for pengene, når man har et spørgsmål. Og alle spørgsmål på fx mail bliver besvaret meget hurtigt. Vi fik installeret et Dantherm varmegenvindingsanlæg, og trods det, at den meget kompetente håndværker måtte bruge ½ dag ud over det, han regnede med, så kom det ikke til at betyde noget for tilbuddet, og da det efterfølgende viste sig, at der var en fejl på anlægget, så tog Kurt ansvar og har fundet en god løsning med Dantherm.
Fik installeret komplet ventilation i hus og kælder. Kurt gav super godt rådgivning, og installatøren lavet et flot stykke arbejder. De få problemstillinger der opstod undervejs blev håndteret hurtigt og professionelt.
Jeg er meget tilfreds og kan helt klart anbefale virksomheden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.