Oplichters!!
Oplichters!!! Meer woorden wil ik er niet aan kwijt. NIET DOEN! Het zijn zelf vieze ratten.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hier hetzelfde verhaal. Ze kwamen supersnel langs. We betaalden 635 euro en zitten nu al 2 dagen in de stank met plakmatten en de ratten rennen nog gewoon door ons huis. Ze hebben ons telefoonnummer geblokkeerd en reageren niet op mails. Ik ga aangifte doen.
Goed en snel geholpen bij ratten in huis in het weekend, ook nuttige tips gehad, zoals je ook mag verwachten van een goede professional. Maar wel een nare nasmaak overgehouden. Achteraf moet deze ongediertebestrijder zich rot hebben gelachen om de €550 die hij heeft ontvangen voor 1,5 uur werk, 2 rolletjes staalwol en 5 lijmplanken (“ ze kosten €25,- per stuk” 😂😂😂). Helaas dus flink wat leergeld betaald door niet eerst de reviews te lezen. Je hoopt toch dat, wanneer je schrikt van ongedierte en een leek bent op dit gebied , er iemand komt die je ontzorgt ipv er misbruik van maakt. De factuur zou gemaild worden: natuurlijk nooit meer wat gehoord.
Ook wij hebben dit bedrijf gebeld. En precies wat de anderen schrijven is ons ook overkomen. Wij zijn € 241,75 kwijt voor een half uur en een illusie armer. Paar keer gebeld maar ze zijn onbereikbaar. Ik heb 2 mails gestuurd en geen reactie. Ik heb in de mails aangegeven dat ik aangifte ga doen van oplichting. Dat zal ik vandaag 2 januari 2025 doen. Wie van jullie wil hieraan meedoen. Hoe meer mensen dit doen hoe groter de kans dat we ons geld terug krijgen. Stuur mij een mail of reageer op dit bericht
Een vriendin van mij is met kerst enorm opgelicht door dit bedrijf! Ze belde voor muizen / ratten overlast. Ze stonden snel op de stoep, plaatsten in haar huis meerdere plakstrippen in een paar minuten en weg was hij. Ze kon altijd bellen. Ze moest via een QR 800 euro betalen. Dezelfde avond ging ze bellen maar de man die ze aan de lijn kreeg had niets met het "bedrijf" te maken, hij zei elektricien te zijn. Ze heeft meerdere keren gebeld of gemaild maar geen contact. Grote oplichters zijn t!
330 euro voor een halfuurtje half werk. Belangrijkste gedeelte is niet gedaan, want werknemer kon dat zelf niet doen. Waarschijnlijk gebruikte werknemer ook niet zijn echte naam. Daarna 25x gebeld en app gestuurd. Geen gehoor. Voortaan maar Rentokil inhuren. Die zijn betrouwbaar.
Helaas last van muizen. Holland ongedierte bestrijding gebeld stond binnen half uur een vriendelijke jongeman (Mitchell) op de stoep in de avond. Tips gegeven en her en der gif achtergelaten voor rond de 130 euro een prima ervaring, met de garantie als de muizen niet weg zouden zijn dat het dan dus garantie was en er iemand terug kom komen. Helaas muizen bleken niet weg en…we krijgen geen contact meer met het bedrijf. 1x zouden we teruggebeld worden, niet gebeurd. Daarna nog een keer of 5 gebeld wordt niet opgenomen, na een mail om contact op te nemen, niemand neemt contact op. Heel jammer dit….
De eerste afspraak om van de muizen af te komen was snel gemaakt. Medewerker kwam op tijd en nam ook de tijd voor onderzoek We kregen het advies om lijmplanken te laten plaatsen en de dag erop zou hij terugkomen om gif te spuiten. Ik moest wel direct 199,95 afrekenen. Hij heeft 6 lijmplanken neergelegd en daarna hebben we de beste man niet meer gezien 4x een afspraak gemaakt en hij is 4x zonder wat te laten horen niet op komen dagen. We hebben dus uiteindelijk hele dure lijmplanken, want ik heb geen vertrouwen dat deze beste man nog komt. Bellen naar het telefoonnumner heeft geen nut, je krijgt een onverstaanbare voicemail.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.