Højttalerbutikken.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er første gang jeg har handlet ved Højttalerbutikken. Sortimentet er stort og varieret - efter mit behov i alt fald - og 1½ hverdag efter jeg havde afsendt min bestilling blev varen leveret. Og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for fin og MEGET hurtig ekspition. De højttalere jeg bestilte tordag middag fik jeg allerede leveret fredag morgen kl. 9.00. De er nu monteret og virker fint. Også tak for hurtige og brugbare svar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med renovering af et par "gamle " selvbyghøjtalere, skulle jeg fremskaffe noget nyt frontbeklædning, fik at vide at skum ikke anvendes som front i dag, fik så fremskaffet stof, som blev... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Hi-Fi-Shop
  2. Geschäft für Audiogeräte
  3. Fernsehgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Shop dine højttalere her. Subwoofer forstærker, højtalerenheder, surroundhøjtalere, Jamo bas, spikes, gulvhøjtalere, reolhøjtalere subwooferforstærker stuehøjtaler, bashøjtaler, dome diskant PA højtaler, køkkenhøjtaler, aktive højtalere

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super service

Gamle Hi-Fi woofers er pudselig mørnet i kanten - hvad gør man? Finder Højttalerbutikken på nettet og spørger efter en egnet erstatning. Får straks et svar med forslag til erstatningshøjttalere. Bestiller og den kommer dagen efter med GLS. Lyder fantastisk og Super Service - TAK!
Får også gode råd om forbedring af gamle PA-højttalere til orkesterbrug. Bestiller nyt og får specialtilbud samt råd om delefilter. Jeg kan ikke være mere tilfreds. Det bare lyder godt !

13. März 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget, meget fin service.

Tjekkede hjemmesiden og fik en god idé om hvilket produkt jeg skulle gå efter. Ringede herefter for at spørge lidt nærmere ind, og fik en meget behagelig og kompetent rådgivning. Bestilte efterfølgende højtalerne via hjemmesiden, og blev ringet op kort tid efter med forespørgsel om der var et sted fragtmanden kunne aflevere pakken såfremt jeg ikke skulle være hjemme på afleveringstidspunktet. Modtog herefter forsendelsen mindre end et døgn efter ordregivning. Har ganske vist endnu ikke nået at anvende højtalerne (så kan ej bedømme noget ift disse), men servicemæssigt er Højtalerbutikken i hvert fald helt i top!

8. März 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint udvalg til rimelige priser - og så er der svar på email...

Der var fin service med valg af nye enheder til mine gamle B&O kabinetter og der var flere muligheder. Valgte et sæt til en god pris som jeg i øvrigt fik rabat på - så er man jo glad :-) De ankom dagen efter jeg købte dem selvom det var med GLS! Webshoppen har en masse gode ting til alle niveauer - er den ikke altid helt opdateret og små partier...

6. März 2012
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Stk.Pris ??

Jeg bestilte små højtaler til min campingvogn
2 stk ( regnede jeg med ) men fik leveret 2 kasser med 2 i hver.
På hjemmesiden står der stk. pris, så det er ikke i orden.
nu står jeg med 2 højtaler som jeg skal sende tilbage og betale porto
på ?? men håber selvfølgelig at de betaler det.

6. März 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit første besøg, men absolut ikke det sidste....

Kender kun Højttalerebutikken fra surf på nettet, så da vores hund lige gumlede bassen i vores subwoofer(Audio Vector) til ukendelighed måtte jeg prøve at handle med dem. Det var det eneste butik der havde varen på lager, så bestille online og vupti varene var i mit firma 2 dage senere.
Bedre kan det vel ikke gøres.

5. März 2012

Jørn R Kristiansen

Rigtig god og reel behandling med opfølgning pr. telefon for at sikre at vi havde forstået hinanden korrekt, men også for at sikre at vi nu også var hjemme når pakken kom. Bedre service kan man ikke tænke sig.

21. Februar 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en 15" højtaler men fandt ud af at det var et fejlkøb. Skrev til butikken og fik tilbudt at få den byttet til en anden/den rigtige højtaler/subwoofer. Den blev sendt første dag i ugen og modtog den den 2. dag i ugen. Perfekt service og gode højtalere for pengene! Kan kun anbefales.

31. Januar 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Levering optimal

Super ifht. levering. Det tog dog 3 dage er registrer mine køb, så derfor kun 4 stjerner. Ellers er alt andet helt i top! Kan klart anbefales

18. Januar 2012

Niels Børglum Hansen

Endnu en gang, en perfekt nethandel med HøjtalerButikken. Super hurtig, forsvarlig embaleret og produktet lever op til forventningerne fra hjemmesiden.
Kan kun anbefales.

13. Januar 2012

Super service

Rigtig god service, fik opringning om ordre da JEG ikke havde udfyldt ordre rigtig. Levering få dage fra ordre. Kan varmt anbefales.

8. Januar 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr