havde bestilt nogle vare til deres udsalg. men har ikke fået mine vare endnu! købte tilbage den 18 marts og har ikke fået mine vare. har skrevet en email til dem, men INTET svar fået tilbage... vil... Mehr ansehen
Købte motor, motor Mount, ESC, Lipo batteri, propeller mm. til et selvbyggerprojekt. Alle dele kom dagen efter. Troede jeg havde købt et forkert Mount, men en opringning, hvor telefonen blev taget m... Mehr ansehen
Skulle lige snuse lidt til fjernstyret helikopter og fald over en Dynam E-razor 450 som var gode anmeldelser på. Jeg fandt det billigst hos hobbyfly, så det kunne kun gå for langsom. Det bestilte e... Mehr ansehen
Jeg har sjældent oplevet hurtigere respons på lagervarer. Mindre end 24 timer efter betaling af varer via nettet, var varerne i hånden. Jeg kan ikke udtale mig om køb af dele der ikke har været på la... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hobbyfly består af et team af RC specialister indenfor hver sit fag. Vores formål er at spræde glade bland RC entusiasme. Hobbyfly har eksisteret i mange år og sælger til hele verden over internettet men hvis du vil røre ved tingene inden du køber dem, er du også velkommen i vores flotte butik i hjertet af København med over 8.000 forskellige RC relaterede produkter.
Islevdalvej 53 st.th, 2610, Rødovre
- info@hobbyfly.com
- www.hobbyfly.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
god/hurtig Handel
Det var en hurtig og fin handel - fin hjemmeside -kan godt finde på at handle med hobbyfly igen
Der er bare tip top service..
jeg synes det er et fint sted at handle,er der noget galt med den ting man har fået,er det bare at ringe eller skrive til dem.Hvis man skriver til dem,får man svar samme dag eller næste dag,jeg har osse været ude for at jeg skrev til dem.Og 20,minutter efter ringede de til mig,og fortalte hvad jeg skulle gøre,når de ringer til en får man 15,minutter til at fortælle hvad der er galt og hvad man kan gøre for at få det til at virke igen.Det synes jeg er god service.... HL.John Nielsen fra Hirtshals af....
Jeg bestilte et fly til min kones søn søndag aften og allerede onsdag formiddag kom posten med det.
Det var meget fint at leveringen gik hurtig da det jo var nogle meget utålmodige drenge som havde sparet op til flyet.
Vi skal have bestilt nogle ekstra propeller fordi de to der var med hurtigt gik i stykker (jeg er ikke helt sikker på at flyet er bygget til at køre i sne).
Men alt i alt fin service.
Ok service
Rigtig fede dæk og fælge, som ingen andre forhandlere har.
Kan godt være lidt længe om at sende ting som kun ligger på deres lager. Og ellers meget smart med at systemet automatisk finder en pris på fragten, efter vægt!
En sikker og perfekt ordrebehandling
Varerne kommer prompte og godt imballeret.
Fremragende service og rimelige priser
Fremragende service og rimelige priser.
Ejeren er yderst professionel
Blev vejledt godt af ejeren af butikken. Måske skulle han have fortalt mig lidt mere om batterier, men pyt det kostede mig kun 300 kr
Dem stoler jeg på
Hurtig og sikker levering - og det er vel det, som alle netkunder vægter mest. Har oplevet, at varer i restordre kom præcist til den tid, der var lovet.
Desuden en venlig, imødekommende og kompetent behandling og rådgivning i telefonen, når man ringer og er lidt usikker på, hvad man egentlig skal bruge.
Så jeg opretholder min konto hos Hobbyfly.
Godt gået
Bestilte mine varer mandag eftermiddag og havde dem ved hoveddøren tirsdag middag. Dejligt let at bestille og hurtig betjening.
Venligt attitude
Jeg tror service er lidt dalende.
Jeg har for ti dage forsiden bestilt et nyt Spektrum Tx, og mens jeg fik at vide ret hurtigt at den var på back order, nu er det ti dage og jeg har intet hørt om et forventede leverings dato.
Lang ventetid før ekspedition i butikken, grundet grundig information og vejledning af øvrige kunder.
En kaffemaskine ville gøre "underværker" i ventetiden.
Hurtig levering af den forventede vare
Jeg har bestilt reservedele mange gange hos Hobbyfly, og har stort set fået den forventede vare næste hverdag. Ved opkald eller e-mail til hobbyfly ved brug for hjælp er jeg blevet mødt af stor hjælpsomhed.
Meget tilfredsstillende.
De er ualmindelig hjælpsomme og hurtige til at ekspedere din ordre.
okay
varer leveret to dage efter bestilling.
alt var som lovet.
fik svar på email efter to dage, vedr. nogle spørgsmål.
manual til parkfun scout kunne være lidt mere uddybende. kræver lidt viden omkring rc flyning.
god handel
God handel sent med det samme, men fik et battati da jeg bestilte en kasse, da de ikke havde den på lager
skidt
hurtig levering.. nok for hurtig da jeg fik en forkert vare

Antwort von HOBBYFLY ApS
Hurtig ekspedition; nogenlunde service.
Varen kom hurtigt, og bestillingen gik smertefrit. Der stod, at der medfulgte en engelsk manual, til den lader jeg købte. I stedet var der en kraftigt forkortet, og stort set ubrugelig lille ting på tysk. Der var dog en engelsk på producentens hjemmeside, som jeg selv måtte grave frem, da forhandleren heller ikke kunne svare på et spørgsmål.
Uden problemer !
Levering pålidelig og uden problemer, altid god behandling/service når man ringer inden bestilling, og så er der generelt altid en masse af de annoncerede varer på lager hvilket er et KÆMPE plus i min bog.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.