Banner for Hjortshøjs Party Service

Hjortshøjs Party Service Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig lækker mad og gode mængder. Leveret til tiden. Dog glemte chaufføren at aflevere brødet som var med til salatbar, men da vi ringede sendte de et straks-bud og så havde de varmet brødet fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering, servering som udført af slagter.😁 Grillstegt pattegris helt fantastisk. Salater og tilbehør smagte super godt. Rigeligt af alt.😄 Stor ros fra gæster. Der var rigeligt med brød og på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde bestilte et telt, borde og bænke til 32 mennesker. Virkelig fint telt. Al service har bare været i top. Både med bestilling samt opsætning. Kan virkelig anbefales. Vi skulle bruge det til stu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan næsten ikke rose jer nok. Lige fra teltet blev sat op, den helt perfekte mad, som alle gæster roste - og der var rigtig meget i overskud. Når jeg kontaktede jer med en ændring eller andet, bl... Mehr ansehen

1. Hochzeitsplaner

Vom Unternehmen geschrieben

Hjortshøj Party Service er din partner til festen Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Med indehaverne Lone og Jens Hjortshøj i spidsen, har virksomheden leveret telte, mad og anden festlig service til utallige fester og arrangementer. Du kan læse mere om mad ud af huset her, eller læse mere om teltudlejning her. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Det har også i stor grad medvirket til, at Hjortshøjs Partyservice i dag har tre kokke ansat samt flere servicedamer, teltopstillere, køkkenhjælpere og chauffører. Har man en fest med flere end 6 personer, så er Hjortshøjs Partyservice parat til at levere. Store fester, arrangementer og events er heller ingen hindring. Ved større arrangementer kan vi stå for det hele, alt fra mad og telt til service og musik. Vi leverer til vores hovedområde: midt- og sydjylland. Bor du i en anden landsdel - ring endelig og lad os få en snak omkring dine ønsker.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alt perfekt- sød levering

Fik mad til en konfirmation. Fin mængde mad. Dejlige søde mennesker der kom med maden, de havde godbidder med til hunden, og havde ikke travlt med at komme afsted igen.
Alt perfekt og en tak til de søde ældre der leverede maden.

29. April 2023

Brunch og Buffet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bestilte brunch til fødselsdag- det var så fint det der kom og der var rigeligt mad.
Dagen efter fik vi den italienske buffet - flotte salater og dejlig varme retter og velegnet til børn også.
Skal snart have bestilt julefrokost også og det bliver 100 % sikkert fra Hjortshøj

21. Oktober 2022

Bestilte deres nordisk buffet

Bestilte deres nordisk buffet. Alt maden var så lækkert og velsmagende. Alle vores gæster til vort kobberbryllup var imponeret over maden.
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller mad fra jer 😋

1. Oktober 2022

Som altid lækker mad :)

Som altid lækker mad :)
Vi fik en lækker buffet forleden i firmaet, som altid var der masser af mad, det smagte skønt og man ved bare der er styr på at det kommer til tiden,
Absolut anbefaling fra os

16. September 2022

Perfekt oplevelse :-D !!

Perfekt oplevelse :-D !!

Havde online bestilt komplet teltarregement med helstegt pattegris.

Teltet blev leveret til tiden, let opsætning (med hjælp). Alt service, stole og borde stemte.

Maden blev leveret, god og perfekt udskæring samt betjening til festen. Der var rigeligt med mad og kødet var perfekt tilberedt. Alle gæster havde en god aften.

Teltet og det hele blev afhentet til tiden :-)

Ikke sidste gang jeg har bestilt fra Hjortshøj, god service, lækker mad og en pris som er i orden.

28. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bryllupsmiddagen ødelagt

Vi havde bestilt luksus stegebuffet til vores bryllup d. 7/8-21 og betalt ekstra for helstegt oksemørbrad. Den og alt det andet kød var så tørt og kedeligt at det var uspiseligt.
Bbq flødekartofler var lavet af vacuumkartofler og var fuldstændig smagsløse, det hele bar stor præg af at det ikke var hjemmelavet, men købt direkte til at tilberede/smide i en skål, absolut ikke pengene værd.
Hjortshøj havde så også glemt både dressing til salaten og pastasalaten.
Klagede efterfølgende og blev kompenseret 3700kr. Som var ekstraprisen for oksemørbrad og prisen på de manglende ting.
Det eneste der smagte godt og var ordentligt var forretten.
Men det redder jo ikke at bryllupsmiddagen var en kæmpe skuffelse.
Desuden blev jeg ringet op over 1 md efter brylluppet, at de manglede betaling for maden. Hvilket jeg havde betalt OG sendt screenshot af kvitteringen allerede ved bestillingen, og de havde også tilbagebetalt kompensationen via mobilpay, hvilket ikke var sket hvis jeg slet ikke havde betalt.
Så der er da absolut intet styr på noget i det firma. Så hvis i vil have ordentligt mad til jeres fest, så find et andet sted.

2. November 2021

Helstegt pattegris 18/9/21

Jeg fik leveret helstegt pattegris 18/9 til 56 personer som “total telt koncept” samt en medarbejder til at skære kødet for, og jeg har kun roser til overs for både maden og den gode service, og det var så fint, at alt blev leveret, så man ikke skulle ud at leje borde, stole og service andre steder.
Jeg kan kun anbefale Hjortshøj, og vil helt sikkert bestille hos dem til næste år, hvor vi skal holde fest igen!
Mvh
Susanne

3. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

manglende mad

Jeg skulle holde svendegilde, der tænkte jeg så at jeg ville gå med et "prof" firma til at levere helstegt pattegris, samt tilbehør..
Det starter egenligt meget godt, maden kommer til tiden, dog gik det ned af derfra, vi fik sat maden på bordet, folk fik første portion mad, derefter slap både tilbehør, så vi blev nød til at varme 4 kilo flødekartofler selv efter de første 20 havde taget anden portion, rendte vi så tør for kød, og tallerknerne var ikke specielt fulde, jeg ringer uforstående ud til hjortshøj, der dog tilbyder at komme med en gang svinemøbrader, problemet er der går en 1 1/4 time, inden det kommer, der havde folk så skubbet tallerknen ind.. et pr dage efter hvor jeg kommer ud for at aflevere det og snakke med ham om der for det første sad plastisk skilt på grisen, der skulle have været fjernet, og at der ikke var nok, det eneste jeg blev mødt med var at det jo ikke var adlibitum. Og at det var bare synd

2. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik deres sommermenu til vores…

Vi fik deres sommermenu til vores Sølvbryllup rigtig godt mad og der var rigtigt af det.Forretten kom på store skærebrætter rigtig flot start på menuen.Alt var i top.Maden kom til den aftalt tid og det var varmt.
Hils Karsten og Susanne

9. Juni 2021

Fremragende forårsmenu

Forårsmenuen fra Hjortshøj var fremragende....:o)
Gæsterne roste den og der var rigeligt, så vi fik også forårsmenu dagen efter..:o)
Er allerede blevet anbefalet til mange..

31. Mai 2021

Hej,lækker lækker

Hej. Jeg fik mad til min 75 års fødselsdag🇩🇰🇩🇰Det var virkeligt lækkert lækkert😁😁og der var nok mad til os alle 15, mere en nok🍖alle mine gæster var også vildt begrejstet, så det er ikke sidste gang jeg køber mad hos jer😁😁

30. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr