HJ BilerBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her får man altid en fantastisk behandling. Altid meget imødekommende og med et smil på læben. Man får altid svar på sine spørgsmål og gode råd med på vejen. Har selv købt 5 biler der. Samt fået l... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte d. 20/1-26 en bil hos HJ Biler i Skive, vi glemte i farten at få en kopi af købskontrakten med. Jeg skriver efterfølgende, men får kun en besked tilbage at jeg kan ringe. Jeg skriver igen e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort stort ros til Hj-Biler Skive. Det er et fantastisk sted. Købte bil for 4 gang hos dem. Dejlig og rare og kundevenlige.👌 Alt helt i top!!! Mine biler der fra har aldrig fejlet noge... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autohändler
  2. Automarkt
  3. Autowerkstatt
  4. Fahrzeughändler
  5. Gebrauchtwagenhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Forside

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Stort stort ros til Hj-Biler Skive

Stort stort ros til Hj-Biler Skive.
Det er et fantastisk sted.
Købte bil for 4 gang hos dem.
Dejlig og rare og kundevenlige.👌
Alt helt i top!!!
Mine biler der fra har aldrig fejlet noget ud og alm slitage. Stor stor anbefalinger her fra !! 🙌🙌
Ps kaffe og blev serverte, og der var osse mulighed for en sodavand.
Mvh Rikke

26. Februar 2026

Skrot

Jeg skriver igen en mail og nu svares der slet ikke.
Bilen holdt akkurat fra Skive til Åbenrå, og nu er den på værksted, udstyrslisten er falsk og bilen har flere mangler.
Hold jer langt fra at handle hos HJ Biler, det handlede kun om at han skulle have pengene i lommen, for en reel bankoverførsel kunne ikke bruges.
PAS PÅ.

20. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde et akut nedbrud på bilen

Havde et akut nedbrud på bilen. Fik autohjælp til at bringe den på værkstedet. De tog den med på liften straks. Den unge mand på værkstedet, siger med et smil på læben. Den fikser vi.
Fik en lånebil og jeg var videre.
Til aften var bilen kørende igen. En øv dag blev til en positiv dag, på trods af nedbrud.
Kun positive tanker herfra.

10. Januar 2023

Altid god service

Her får man altid en fantastisk behandling.
Altid meget imødekommende og med et smil på læben.
Man får altid svar på sine spørgsmål og gode råd med på vejen.
Har selv købt 5 biler der. Samt fået lavet alle service samt reparationer på bilerne og priserne passer altid :)
Kan kun anbefale stedet til andre! :)

1. März 2023

KØB IKKE BIL HER!!!

KØB IKKE BIL HER!!! Han reklamere for god kunde service og jeg ved ikke hvad, men når jeg kommer med et problem med bilen som var der fra køb af, siger han at det ikke er noget han vil tage sig af. Den værste beslutning at købe bil her. Er begyndt at tage juridisk action.

Han snakkede om alle mulige teorier på hvad det kunne være (så han ikke skal stå med problemet og lyver i processen) før overhovedet at havde kikket på bilen. Han gør alt for ikke at skulle stå med de fejl der er på bilen efter HAN har solgt den med de problemer.

20. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, priser og aftaler bliver holdt, flinke og venlige ansatte og man bliver altid mødt med et smil og velkommen til 😊

30. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt værksted og fantastisk service!

kørte min Peugeot ud til HJ biler for at få lavet service og og tjekket bilen op til vinter. og må sige jeg blev positivt overrasket, de havde bil mens jeg var på arbejde og stillede lånebil til rådighed så jeg kunne komme frem og tilbage. det er en fantastisk service de giver når de ringer og spørger om lov til at skifte stabilisator(?) og bremser, så det ikk kommer som et chok på regningen.. efter min mening er det god service, og prisen var heller ikk til at klage over!

7. Dezember 2015

Super Service

Bliver altid taget godt imod. Der er altid en dejlig stemning på værkstedet :)
Dygtige mekaniker, der altid gør et godt stykke arbejde.
Kan kun anbefale dem.
Har selv brugt dem i mange år. Både til køb af biler og til rep af mine biler, vil til hver en tid bruge dem :)
Super seriøst værksted!

10. Januar 2015

Dårlig prispolitik

Fik aircondition-anlægget chekket og serviceret , Hj Biler reklamerede med en pris på 600kr men regningen lød på 1500kr da jeg skulle hente bilen og undskyldningen var der var hældt kompressorolie på og bla bla...... masser af dårlige undskyldninger

17. Juli 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr