Simpelthen verdens sødeste personale, lige fra man træder ind af døren bliver man mødt med smil og venlighed. Det er altid en fornøjelse at komme til konsultation, hvor der bliver taget professionelt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Operation af hjørnetand hos kat. Absolut en positiv og tryg oplevelse. Yderst professionelt og venligt personale hele vejen rundt. Grundig gennemgang og forklaring, både før og efter behandling. Stor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mogens (dyrlæge) var der fra start til slut! Det betød så meget når man skulle aflevere sin elskede hund til operation. Morgens var virkelig behagelig, meget omsorgsfuld overfor min hund og virkel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super god oplevelse, meget prof. sted. Genoptrænings centeret ligger i seperat bygning med egen indgang og parkering væk fra dyrehospitalet. Min hund og jeg følte os god taget imod, hvilket resulter... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
AniCura Roskilde Dyrehospital (fhv. Himmelev Dyreklinik) er et stort moderne dyrehospital i Roskilde, hvor vi dels fungerer som ”alment praktiserende dyrlæger” med den tætte og nære relation til kæledyr og ejer, men også er henvisningshospital for andre dyrlæger, som henviser patienter til os fx ved behov for mere omfattende undersøgelser, udredninger og behandlinger som kræver specialister og/eller specialudstyr, som de ikke selv har til rådighed. Vi lægger stor vægt på den specialiserede viden og den nære relation - heraf vores motto: Viden & omsorg. En normal sundhedsundersøgelse tager 15 til 30 minutter. Her vil dyrlægen fortage en grundig undersøgelse af dit kæledyr. Hvis du som ejer har bemærket noget unormalt, vil der bliver fokuseret på dette. Formålet med sundhedsundersøgelsen er, i samarbejde med dig som ejer, tidligt at diagnosticere eventuelle sygdomme. Det kan være observationer, der laves af dyrlægen under undersøgelsen, eller ting, som du selv har lagt mærke til. De fleste sygdomme har den bedste prognose, hvis de bliver opdaget tidligt. Vi anbefaler derfor, at dit kæledyr får et sundhedstjek en gang om året. Er dit dyr sundt og raskt, vil det kunne vaccineres ved denne lejlighed. Vi er her for dit kæledyr det meste af døgnet. På hverdage har vi åbnet fra 8-17. Herudover har vi på hverdage fra kl. 17-23 og i weekenden fra kl. 8-23 tilkaldevagt og tager os af stort set alle akutte situationer.
Byleddet 4, 4000, Roskilde, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Som for en del år siden hvor vi kom med vores 2 Golden retrievere fik vi også denne gang en god og professionel behandling, lige fra receptionen til dyrlægen ( Troels )
Mvh. Svend L Hansen, Roskilde.

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Min hund Tubbe og jeg er altid blevet mødt med stor venlighed og professionalisme, både fra dyrlægers og sygeplejerskernes side.
Senest har dyrlæge Jørgen været Tubbes trygge og dygtige behandler og min gode vejleder ift Tubbes alvorlige sygdomsforløb.
Jørgen har været ærlig og realistisk ift, hvad han mente gav mening for Tubbe.
Så jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Himmelev dyreklinik.

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Hurtig kontakt, god vejledning og kompetent behandling (både af os og Bailey). God kommunikation både før, under og efter operation.
Vi måtte desværre tage den svære beslutning, at sige farvel til vores elskede hund.
Rikke som havde vagten var lige den rette hjælp og støtte for os.
Stor tak til hende for god sparring, tid, medfølelse og støtte, helt til det sidste.

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Hundebabyerne er altid i trygge hænder. Man bliver informeret om forløbet og ringes op inden man afhenter igen. Oftest er der den samme dyrlæge der behandler og man får forklaret grundigt hvad der er gjort og hvad videre behandling der kræves. Hvis muligt er det den behandlende dyrlæge der udleverer patienten. Helt sikkert forståelse for at man lader sit kæreste eje i deres varetægt.

I fortjener 1000 ⭐️⭐️⭐️
Det var tid til, at min højt elskede franske bulldog skulle over på den anden side😰
Vi havde aftalt en dag, hvor Mogens skulle komme hjem til privaten, så vi kunne tage afsked med Miffer i sit elskede hjem 🐶
Miffer måtte desværre afsted tidligere, end vi havde regnet med, trods en alder på 12,5 år. Vi måtte derfor ringe til klinikken en formiddag, før aftalt dag og blev mødt med sådan en imødekommenhed og få minutter efter ringede Mogens retur og vi aftalte, at han skulle komme samme eftermiddag. Mogens kom stille og roligt ind og lod os få alt den tid vi havde brug, inden Miffer skulle sove og over regnbuen.
Jeg holdte min elskede franske bulldog i mine arme hjemme i stuen, da han blev lagt til, at sove af, Mogens. Da Mogens og Miffer skulle afsted på Miffers sidste køretur, fik jeg lov til, at bære Miffer ud i bilen og lægge ham så fint i Mogens’ bil, sammen med nogle billedeminder og blomster til Miffers sidste rejse. Miffer er nu kommet hjem igen i en flot urne og står så flot i stuen. Han er savnet hver dag, men ej glemt i vores hjerter og vi vil altid huske vores tid med vores elskede dreng 🐶❤️

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Sødt og omsorgsfuldt personale samt høj faglighed

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Altid glad for at komme i klinikken med mine 2 katte. Som ejer bliver man altid godt modtaget og ens dyr er i centrum og bliver altid kærligt behandlet🥰 Tak for det🩷

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
kompetent og god service samt man havde følelsen af grundig undersøgelse

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
De varmeste anbefalinger fra mig. Vores dyrevenner er i trygge hænder hos jer. Vi bliver altid mødt af det rareste personale og den bedste service.

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Vi har gjort brug af Himmelev Dyreklinik fra vi fik vores første hund for 17 år siden, og igen nu hvor en lille ny har fundet vejen til vores hjem.
Vi havde for nyligt brug for klinikken akut, da vores lille Maui havde fået et glasskår op i poten, så det krævede en mindre operation at få det ud. Fra vi kontaktede klinikken til vi afleverede ham på klinikken gik der ganske kort tid og vi følte os grundigt vejledt både før og efter operationen. Dagen efter fik vi et opkald fra klinikken for at høre, hvordan han havde det. Det kalder jeg god service.

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Hurtig tid, professionel og menneskelig dyrlæge

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Super god oplevelse ved sterilisering. Min kat kom sig hurtigt og jeg følte mig i trygge hænder.

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Professionel behandling af min hund. Vi følte os i gode hænder. Alt godt fra start til slut.

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Virkelig god og tryg behandling, både for mig og mine hunde.
Der bliver taget godt hånd om både menneske og dyr, lige fra man træder ind ad døren, hvor man bliver mødt af smilende og imødekommende mennesker

Altid et smilende personale

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Nemt og hurtigt at komme til. Venlige og imødekommende medarbejdere. Pæne og rene lokaler. Dejligt med fotos og navn på alle medarbejderne.
Og så er I helt sikkert også dygtige og kompetente fagfolk.

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Vi har altid fået en personlig og professionel behandling af hele personalet. I svære stunder er vi altid blevet mødt med forståelse og imødekommenhed og vores tillid til at få hjælp har været stor. Dyrlægerne har en høj faglighed.

Antwort von AniCura Roskilde Dyrehospital
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.