Danmarks bedste hi-fi butik ! High Performance Audio har produkter af allerhøjeste klasse. Altid parat til at sammensætte en lyttetest efter dit aktuelle behov, uanset om det gælder netswitche,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Med baggrund i vores sortiment af kvalitetsprodukter, skræddersyer High-Performance Audio sublime audiosystemer, som tilfredsstiller individuelle ønsker og behov.
Havnegade 41, 1058, København K, Dänemark
- info@high-performance.dk
- www.high-performance.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Dyrt headset falder fra hinanden
Dyrt headset fader fra hinanden. Men, "Dette er slid efter brug hvilket ikke er omfattet af garanti desværre.. " hvad er pointen i at købe kvalitet hvis en smule slid for produktet til at falde fra hinanden og i så bare skriver min garanti væk?
Opdatering: Det tog alt for lang tid og for meget besvær, men de sendte mig en reserve del og jeg reparerede det. +1 stjerne
Fantastisk forretning
Fantastisk forretning
Servicen her er 10/10. Hurtig levering, nem betjening og rigtig gode priser. Altid klar til at hjælpe og svarer hurtigt på mail hvis man har spørgsmål til det mindste. Man kan trygt handle her!
Så var High-Performance Audio forbi med…
Så var High-Performance Audio forbi med de nye højttaler - tak for det. Endnu engang en stor fornøjelse at handle der og fair priser. Som altid, fra første lyt i forretningen — til de leverede højttalerne, har det været en god proces. Servicen er altid meget høj, venlig og imødekommende.
Dejligt at man også altid er velkommen til at komme forbi og “snuse” i en afslappet stemning. Her møder man også tit andre Hi-fi interesserede.
Kan kun anbefale High-Performance Audio.

Antwort von High-Performance Audio
Et rigtig godt sted at være entusiast
Seriøs, engageret, lyttende, spørgende og nysgerrig medsamt en super professionel dialog. En fornøjelse at besøge og handle i High-Performance - herligt at drøfte lyd og “prøve ting af”. Det er (foreløbig) blevet til en DAC 1 fra Merrason, Zenith fra Innuos (streamer) samt diverse signalkabler og nu også højttalerkabler fra tellurium. Meget tilfreds - og bestemt pengene værd. Fremragende og et meget dedikeret sted “at nyde kaffen og tiden” - well done Morten og hvor er det befriende at høre dig fortælle at man skal høre det selv.

Antwort von High-Performance Audio
Sublim service og ekspertise på højeste…
Sublim service og ekspertise på højeste niveau! Jeg har netop haft en fantastisk oplevelse i High Performance. Jeg købte en ekstra forstærker for at lave en dual-løsning, og fra start til slut har vejledning og service været på et helt særligt niveau.
Hele processen har været topprofessionel, og den hjælp, jeg fik i forbindelse med softwareopsætningen af mit system, var sublim. Alt fungerede perfekt fra første sekund, hvilket vidner om både stor ekspertise og en oprigtig interesse i at sikre den bedst mulige oplevelse for kunden.
En kæmpe tak for en virkelig god handel og en service, der ligger langt over, hvad man normalt kan forvente! Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Antwort von High-Performance Audio
Jeg bestilte noget kabel et andet sted, fik en ordrebekræftigelse, men ingen response på 3 smser,mail,telefonopkald til en telefonsvarer
Så bestilte jeg hos High-Performance Audio tirsdag klokken 21:58
Dagen efter 10:13 ordre bekræftigelse, fik det i dag torsdag pakket ind i ca 3.5 meter bubble wrap
En service ud over det sædvanlige med pil opad
Jeg har handlet hos Henrik fra High-Performance Audio hvor han kom med forslag til at opgradere mit system ved at lave ændringer til strøm i mit hus og diverse kabel løsninger i mit anlæg. Jeg havde ikke troet, det var muligt at få så meget bedre lyd ud af mit anlæg som efter den opgradering, og samtidig var han hjemme hos mig og ved få ændringer i opsætning af mine højtalere og lytteposition, fik jeg endnu bedre lyd. Henrik har en erfaring og viden, som jeg ikke har oplevet før.
Samtidig fik jeg mulighed for at låne kabler og afkoblinger med hjem for at kunne lytte, inden jeg købte som er virkelig god service.
Jeg føler på ingen måde at blive ladt i stikken, som jeg har gjort i andre butikker efter køb. Henrik følger en helt til døren og mere til. Man kan ringe til ham også uden for åbningstid for råd og vejledning. Han slipper ikke en, før man er helt tilfreds, og alligevel ringer han flere gange efter, for at høre om alt er som det skal være. En oplevelse man ikke møder ofte.
Fremover handler jeg ikke andre steder end hos Henrik fra High-Performance Audio, det ligger helt fast.
Update:
Henrik har nu været ude hos mig igen en hel dag, hvor han har "tunet" mit anlæg ved at ændre opsætningen på mine højttalere ved at flytte dem rundt for at få den optimale lydoplevelse. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget det har ændret/forbedret lyden, det er helt vildt! Der er ikke mange i DK, der kan det, som han har lavet med mit anlæg. Han gik ikke, før jeg var 110% tilfreds.
Det skal så lige siges, at jeg har brugt rigtig mange penge på opgraderinger af kabler, forbedret strøm i mit hus osv. som også har gjort en del af den forbedrede lyd. Men alt sammen noget Henrik foreslog der skulle udføres for at få den lyd, som jeg har fået i dag. Det har også været dyrt, men alle pengene værd.
Jeg kan på det kraftigste anbefale henrik fra high-Performace, man bliver aldrig skuffet.

Antwort von High-Performance Audio
Jeg har netop købt en streamer hos High…
Jeg har netop købt en streamer hos High Performance Audio. Inden købet fik jeg god rådgivning, og jeg fik lov at låne produktet “på mit glatte ansigt” uden nogen form for betaling. Efter købet havde jeg problemer med at få streameren til at virke hjemme hos mig. Dette blev løst af High Performance Audio, de gik “all in” på at løse problemet og har ydet en fremragende service. Tak for hjælpen og mine varmeste anbefalinger. Hilsen Jesper Bach

Service i top!
Super god service, hurtigt svar på emails og meget hjælpsomme generelt! Kan klart anbefale!
(Update)
Efter jeg havde problemer med mine hovedtelefoner (PGA jord, dårlig forstærker) ringede jeg ind og fik meget god hjælp, der blev ordnet et godt tilbud på en passende forstærker og jeg fik forklaret hvor og hvordan jeg løste mit problem :)
Stor tak til Henrik
Stor tak til Henrik
For at hjælpe med at finde Innuos streamer og usb reclok til mit set op, opsætning af Roon core og qubuz, lyden var langt over det jeg hade regnet med, og opsætning af subwoofer Velodyne til mine stander højtaler det var så stort løft, tak er kun et fattig ord
Jeg købte de helt rigtige kabler til…
Jeg købte de helt rigtige kabler til mit system. Henrik har været til stor hjælp. Uundværlig og værdifuld vejledning undervejs i denne hobby.
Henrik er en ærlig og autentisk sælger, der ikke ligger skjul på noget. Vær forberedt på at lytte til ham, frem for at begive dig ud i noget du lige har tænkt over, eller hørt, eller læst...

God oplevelse
Jeg har ikke handlet i butikken, da jeg bor i Jylland. Men jeg har købt signalkabler og iso acoustic isolations fødder. Her søgte jeg råd via mail og fik hurtig og ærlig vejledning.
Danmarks bedste hi-fi butik !
Danmarks bedste hi-fi butik !
High Performance Audio har produkter af allerhøjeste klasse. Altid parat til at sammensætte en lyttetest efter dit aktuelle behov, uanset om det gælder netswitche, digitalekabler, powerkabler, højttalerkabler m.m.
Såfremt du ønsker det og det er muligt, låner forretningen dig gerne produktet med hjem, så du selv kan vurdere, om det er investeringen værd.
På den måde er det kun dig, og dine øre der bestemmer udfaldet.
Mvh
Jimmy Hjort
Kabel-scam
Jeg har intet købt. Alligevel ved jeg at deres USB-kabler er et scam. Lad være med at købe dem.
Ligeledes er påstanden om at deres ekstremt dyre højtalerkabel kan "fintune samt sågar forbedre problemer med akustik" helt i vejret.
Det er muligt at deres forstærkere osv. er fine.
Uovertruffen service fra Morten i…
Uovertruffen service fra Morten i butikken.
Min 5 år gamle højttaler havde fået en software fejl.
Først forsøgte Morten selv at rette fejlen. Da det ikke virkede, blev højttaleren sendt til Frakrig uden beregning.
Fabrikken kunne heller ikke løse problemet, og så fik jeg blot en helt ny højttaler gratis.
Den slags service er grunden til, at man skal købe hi-fi i den dyre ende af spektret i denne butik.
Fantastic service
Fantastic service! I had a problem with headphones - the problem was fixed very quickly with a great and informative communication! Can definitely recommend High-Performance Audio as a place with nice experience of buying and servicing products.
Super god betjening
Super god betjening. Det er rart at handle i butikken og få en god hi-fi snak. Der er mange spændende produkter og god lyd.
Jeg kan kun anbefale butikken. Jeg har handlet der nogle gange. Dog ikke i den dyre afdeling. Man kan mærke at Morten brænder for god lyd.
Den bedste online oplevelse til dato
Den bedste online oplevelse til dato. Super hurtig, personlig og kompetent betjening. Efterfølgende perfekt håndtering af reklamation, jeg kan kun anbefale Morten!
Fremragende butik og service
Super gear, service og viden.
Fås vel ikke bedre i Danmark. Ejeren er reel og har viden omkring produkterne vel udover hvad andre kommer i nærheden af.
Produkterne er fra øverste hylde og priserne er ligeledes i den høje ende, men pris, service og kvalitet hører sammen.
De issues jeg har haft med reparationer/ombytninger af varer pga reklamation eller sløv levering, har ikke været relateret til High performance, men distributørerne af produkterne.
Så hvis du mangler hi-fi gear i bedre kvalitet, så kan jeg kun anbefale High performance audio.
Lynhurtig og god service
Lynhurtig og god service. Svarer hurtigt på mails.
Bedste oplevelse i 2021!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.