Bestilte en Doro-fastnettelefon, som kom dagen efter bestillingen. Telefonen var ellers efter sigende udgået af produktion, så var lykkelig for at finde den på nettet, og så var HH Tele endda... Mehr ansehen
HH Tele
Bestilte men gps opdatering onsdag morgen kl. 8.30, skulle bruge denne allerede om torsdagen, ringede derfor og forhørte mig om der var mulighed for at min vare kunne blive eksp. så jeg kunne nå at... Mehr ansehen
Havde først ventet et par dage fra en anden forhandler (blev uskudt efter bestilling). Bestilte hos HH tele, tjekkede op pr tlf om varen var der. Der blev svaret straks uden en irriterende telfonslu... Mehr ansehen
Industrivej 3, 7490 , Aulum, Dänemark
- 96 41 91 51
- info@hh-tele.dk
- www.hh-tele.dk
God service som opfølgning på levering
Jeg købte en GPSMAP62, som manglede en dansk manual.
Den fulgte elektronisk umiddelbart efter jeg havde gjort opmærksom manglen.
Hurtig og gnidningsløs ekspedition
Jeg betilte en gps-oplader. Bekræftelse indløb hurtigt og levering skete dagen efter. Alt meget fint. Kunne sagtens finde på at handle samme sted næste gang.
gps
hurtig betjening, ikke sidste gang jeg vil handle der
Anmeldelse af HH Tele
Købte et kort og en cykelholder, til min håndholdte Garmin og havde det to dage efter, fin service.
7-stjernet forløb
Bestilte en Garmin Nüvi 465T torsdag middag, allerede fredag modtog jeg min GPS, formidabel hurtighed i levering, dansk manual var der også, så allerede 1 time efter modtagelsen kunne jeg teste den i bilen, TIPTOP.
HH-Tele.dk kan varmt anbefales
mvh Hans Ole
5-stjernet service
Bestilte en Phonak Click'nTalk hos HH-Tele i Aulum. Kort tid efter bestillingen modtog jeg en mail med ordrebekræftelse og en times tid senere en mail med pakkens tracking nummer. Det synes jeg er fin service, at modtage tracking nummeret. Pakken blev anmeldt på adressen dagen efter bestillingen, så det kan jo ikke gå hurtigere.
Er meget tilfreds med hele forløbet og ovenud tilfreds med det jeg har købt.
Den bliver sendt meget hurtigt til mig. Den er hurtigt.
Soft strp, pulsbånd 0101099702
Men desvære kan jeg ikke bruge den til min mobil nokia n97, nogle gang bestille man fejl??
Garmin GpS
Jeg har købt en Garmin GPS 60. Service upåklagelig. Levering til tiden.
Eneste klagepunkt er, at der ikke medfølger en dansk brugsanvisning og ikke er nogen henvisninger til hvor man kan finde den.
Jeg har købt varer ved HH, og må da bestemt sige at servicen var super
5 stjerner og hjælpsomhed
Jeg fandt HH-Tele på nettet. De havde netop det som jeg søgte til en billig pris. Jeg valgte at ringe til firmaet, da jeg ikke var sikker i min sag omkring produktet. Jeg fik en meget udførlig forklaring og opbakning.
Jeg købte 2 GPS-opdateringer.
Super fin service og hurtig ekspeditionstid
Garmin Forerunner 305 købt hos HH Tele, fremragende service, rådgivning og mulighed for reparationer.
garmin
Jeg købte en Garmin opdatering til min GPS. Varen kom 2 dage efter jeg havde bestilt den og uden problemer.
Dejlig nemt og hurtigt.
Sugkopholder til gps i bil , billigt og ikke alt det post-gebyr , handler gerne der igen.
Super hurtig levering
Bestil idag, modtag i morgen - det er internet handel i en nøddeskal - perfekt.
Hurtig og korrekt levering
Det er første gang jeg handler med hh-tele.dk men sikkert ikke sidste gang.
Jeg mangler dog at få fremsendt faktura.
Kan ikke gøres bedre!
Bestilte Garmin TOPO DANMARK hos HH Tele tirsdag 14' sept. og allerede onsdag fmd. ankom den med posten, hurtig og effektiv!
Kan klart anbefales!
Super hurtig og så enkelt kan det gøres
Købt et Garmin kort til min cykelcomputer.
Perfekt vare.
Ingen minus'er, kun ros.
Suverænt!
Kanon hurtig levering. Alt som lovet. Tak!
Hurtig ekspedition
Vi bestildte en Garmin GTM 21-TMC FM trafikmodtager, da vi modtog den dagen efter var det desvære en uden TMC, men med en opringning til HH tele var der allerede en ny påvej og dagen efter var den hos os og i pakken lå en returseddel, så det kostede ikke ekstra.
Det er hurtigt og god service samtidigt var det det billigste produkt på nettet.
Fa.Indkøbslisten I/S
Odense
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.