H.W.Agentur Bewertungen

TrustScore 4 von 5

3.9

Jeg bestilte to tænger hvor der var en fabrikationsfejl på den ene, efter en mail modtog jeg en ny 2 dage efter, uden ævle bævle. Den manglende stjerne skyldes at hjemmesiden ikke beskriver materiale... Mehr ansehen

Jeg bestilte et specialbore, som var meget billigere her på siden end andre steder. Dagen efter modtog jeg den med posten. Bum ingen lange ventetider.Og varen svarer til de forventninger jeg havde.... Mehr ansehen

Jeg købet et set rør-nøgler bestående af 5 nøgler fra 8 til 19mm der kostet kassen. Jeg er ikke en bondeknold så jeg forventer 5 kvalitets nøgler af samme fabrikat men jeg fik en pose blandet nøgler.... Mehr ansehen

Efter yderst behagelig telefonsamtale bestilte vi en vare online ved 14-tiden, og havde den i hånden næste dag kl 11:30. Jeg har svært ved at komme i tanker om nogen måde det kunne gøres bedre på.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk service

varen blev sendt allerede samme dag, desværre fik jeg samme aften varen i gave så jeg blev nødt til at returnere varen, men der var ingen problemer med at få pengene retur, det er ikke sidste gang jeg handler hos hero-tools

30. Mai 2013

Problemfri handel

Jeg købte en reservedel til en Bosch excenter sliber. Den blev afsendt næste dag.
Så alt i alt kan jeg anbefale at handle her.

9. April 2013

Hej Niels

Mange tak for det:-)

Jan Winther

Tilfreds med kontakt og service!!

Fin service og hurtig levering! Mangler lige det ene fræsejern i sortimentet jeg ikke kunne få i den lokale trælasthandel!! Ellers fint!!

Hej Johnny!

Mange tak for det :-)

Håber du vil bestille ved os en anden gang :-)

Ikke specielt godt

De angav forventet levering på 2-3 dage, efter en uge afbestilte jeg.

Her 2 år senere modtager jeg nu først 1 mail og nu nummer 2 mail om at jeg skal bedømme dem på trustpilot.

Det er hermed gjort.

Hej Tomr

Det produkt du bestilte var desværre ikke på lager, da du bestille ordren

derfor havde jeg jo ret svært ved at levere ordren,men ikke godt nok :-(....

Beklager igen mange gange....

Hurtig handel

Firmaet levere en hurtig betjening.

Hej Henrik

Tak for det:-)

Perfekt handel

Hurtig levering. Varer som beskrevet. Kan man forlange mere?

Hej Preben

Mange tak for det:-)

Det er nemt og Hurtig og Overskuelig Hjemmeside

Skulle Bruge lidt Værktøj til renovering af Hus
kiggede hjemmesiden igennem og Fandt hvad jeg skulle Bruge,
Ligeledes Super billigt og Super nem Levering ;-)

4. März 2013

Hej René

Det er jeg glad for at høre:-)

Håber du vil bruge den igen:-)

efter 9 måneder mangler jeg stadig at modtage en vare

jeg anbefaler langt fra brugen af hero-tools.dk, da jeg tilbage i juni 2012 bestilte en masse forskellige ting, fik jeg af vide, at en af tingene ville blive eftersendt, når den var kommet på lager. nu er der gået 9 måneder og jeg har ikke modtaget noget endnu.

det synes jeg virkeligt er for dårligt!!!!

4. März 2013

Hej Christian!

Som aftalt på telefon sender vi ordren igen (den manglende varer)

Har sendt dig forsendelses nummeret på din mail ...

Beklager igen mange gange.....

Jan Winther

Dårlig opdatering af jeres hjemmeside, Vi bruger tid på dårlig forretningsmoral.

Fjern jeres værktøjskass fra jeres side hvis i meddeler kunder at leverandøren ikke længere fremstiller denne, der der der stadig og der er gået mere end 14 dage.

1. März 2013

Hej Helge!

Beklager igen mange gange at værktøjskassen er udgået fra fabrikken...

Vi har slettet den fra siden....

Håber du vi bruge min side en anden gang:-)