Ikke dårligt, men ikke godt. Og man skal virkeligen læse det med småt. Man må ikke udmelde sig samme måned som man tilmelder sig, og udmeldelse er måned + 1 måned, så hvis man køber et abb. er man bun... Mehr ansehen
Hermans hule i Kronen, Vanløse. Ok sted, men kun 2 måneder efter åbningsdag havde man ikke forventet at 3 aktiviteter var ude af drift. Samtidig flød det på gulvet med slushice der løb over i dry... Mehr ansehen
Vi melder os ud. Gang på gang har udenlandske børn været det totale grundlag for dårlig stemning, opråb og laver altid ting, som man ikke må. Forældrene er fløjtende ligeglade og det ødelægger desværr... Mehr ansehen
Hermans hule i Skanderborg fortjener mindre end én stjerne. Der er HAMRENDE ulækkert og beskidt som bare pokker… alle isene er krystalliseret, deres fryser er ulækker, banenfluer OVERALT ovenpå... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er en legelandskæde til de små (ca. op til 10 år) med masser af aktiviteter både til motorisk læring med fart på og legesager til stille leg. Vi tilbyder både dagsbilletter og billigt medlemskab, som giver adgang til alle Hermans Huler i Danmark. Medlemskabet følger børnene, og det er derfor ligemeget hvem der kommer med børnene. Her er madpakker mere end velkomne, vi sælger dog også diverse snacks.
Dänemark
- www.hermanshule.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Aldrig igen! Beskidt og kedelig
Jeg var sammen med alle mine børn i Randers! Jeg kan ligeså godt sige det er noget vi aldrig nogensinde ville gøre igen!!! Det hele var ulækkert klam, beskidt og så kedelige som det kunne være, vi var nødt til at køre igen efter 1 time!!! Der var ingen mad så vores børn kunne lege “mor og far” og lave mad!!! Det var så mørk som det kunne være! Jeg ved os der er flere andre byer om jer, som alle syntes er så forfærdligt!! Jeg ved også at der skulle kom en til Grenå, og der kan jeg ligeså godt sige, det bliver et kæmpe NeJ herfra!!! Føj siger jeg bare. Jeg har alt beviser med billede og videoer så alle kan se hvor beskidt og kedelig det endlige er! Spild af tiden og penge! Aldrig igen ! Vores børn vil slet ikke over der igen?!
Højbjerg. DYBT UANSVARLIGT!
Er til børnefødselsdag derude.
Det ligger for det første i en totalt kold, klam og alt andet end hyggelig industribygbing.
Der er møgbeskidt alle vegne.
Vandhanen på toilettet (af hvilke der kun er to, som også er så klamme at jeg ikke havde lyst til at gå derind med mit barn) er praktisk talt faldet af vasken.
Området hvor man stiller sko og tøj er omkranset af en metalliste. I den stikker der skruer op flere steder, og hjørnerne stikker op og er knivskarpe! Lige noget et barn kunne åbne en fod på, som en kogt pølse, og med hvor beskidt der er, sikkert redde sig en alvorlig infektion!
Er der noget personale? I så fald er de usynlige. Jeg kontaktet helt sikkert Sundhedsmyndighederne så snart vi kommer hjem.
Børnene synes selvfølgelig det er nogenlunde sjovt en tid, men for børn skal der jo ikke meget til.
Desuden er det SINDSSYGT dyrt for hvad det er!
Området til fødselsdag består af to møgbeskidte borde omkranset af lidt stof på fritstående stænger, der vælter og flytter sig rundt. Børnefødselsdag koster desuden 500kr i hverdagene og 700kr i weekenden - og det er kun for fire timer!
Det her sted skal bare lukkes ned så hurtigt som muligt, og jeg skal gøre det til min nye yndlingshobby at få det til at ske.
Bare læs anmeldelserne. Folk bliver bogstaveligt talt syge hver gang de har været her.
Desuden runger det forfærdeligt her. Ingen kan høre hinanden og små børn bliver totalt overstimulerede efter 5 minutter.
Hold da op en masse ting jeg af ren og skær pli undlader at ytre her.
Jeg kan garantere for der kommer til at rulle hoveder i denne sag.
Og til de "mennesker" der driver det her sted vil jeg bare sige, at I da er for vamle til at dele ilt med resten af os. Føj for et foretagende! Jeg håber, håber, håber at I ikke har børn selv.
They seal money from people's accounts…
They seal money from people's accounts from the moment you sign up. Every month they withdraw money from your account automatically. We are a family that had money withdrawn from 2 cards. The first time we use the place, I paid with my husband's card and the second month I paid with my card, not knowing that in that month they automatically withdrew the money from my husband's account. The third month the money was stopped for both of us. When I called to ask for the return of the money on one of the subscriptions that I have proof and they can see this in the system said that it is not possible to return my money. practically a family we pay 2 subscriptions. BE VERY CAREFUL when you make subscriptions or buy something regardless of what activities, purchases and sites it is about.
Not to mention the fact that when I tried to close the subscription directly on the website because they didn't want to do it by phone, the button to send the request doesn't work.
Hermanshule i Højbjerg
Hermanshule i Højbjerg
Sundhedsstyrelsen burde komme forbi og se hvor klamt det ser ud og beskidt
Vi kørete igen
Vi kørete igen . Det er simpelthen for bøvlet til mit hoved det der system 😂 Og ingen kom ud og hjalp. Så får man lidt stress når man står med 3 drenge der er helt op at køre. Forbered jer inden i skal afsted og husk i skal tilmeldes eller kan man ik kom ind
Jeg var målløs
Jeg var målløs. Vi besøgte Hermans hule i Højbjerg. Og aldrig har jeg oplevet mere ulækkert miljø at gå rundt i. Havde næsten ikke lyst til at lade min dreng bevæge sig rundt. Derudover tror jeg nogen forældre mange at fortælle deres børn Hvordan man opfører sig og man ikke stjæler legetøj fra de mindste.
Man er overladt rigtig meget til sig selv og det virker langt fra som om der er nogen der har styr på det.
Der lugtede og var enormt indelukket.
Generelt virker hele konceptet virkelig uprofessionelt. Er det mon gennemtænkt?
Hermans Hule i Randers
Hermans Hule i Randers er pænt og rent og vi har været der nogle gange nu og er altid tilfredse og min søn kan bruge timevis på at lege, både alene og med andre. Vi kommer helt sikkert igen.
Højbjerg legeland
Besøg i Højbjerg oktober 2023. Legelandet er beskidt og akustikken er forfærdelig. Ikke noget sted at trække sig hen med mindre børn, som har brug for lidt ro.
For mange voksne holder ikke øje med deres børn.
Pas på: De vil meget gerne have dit til at oprette abonnement, men informerer ikke om lang bindingsperiode.
Vi er meget glæde som bedsteforældre.
Vi er meget glæde som bedsteforældre.
Vores børnebørn nyder tid hos jer
Er mildes talt målløs
Er mildes talt målløs , min datter på 6 år har jeg holdt væk derfra i over et år . Og så skulle hun til børnefødselsdag der henne , men ja selvfølgelig bliver hun syg med omgangssyge , der er så møghamrende beskidt der henne og der er ingen ting der bliver holdt rent . Synes det er grotesk at man ikke kan tage sit barn i legeland for det er hver eneste gang man er der at børn bliver syge . Kender også flere forældre hvis børn som også er ramt at omgangssyge efter og have været der over . Det er under alt kritik .
L O R T på runchebanen!
Min familie og jeg har ofte nydt at være i Hermans hule. Vi oplede desværre en grænseoverskridende oplevelse eller snarre en l o r t e oplevelse. Da et barn havde lavet afføring ned af rutchebanen og det personale der var der ikke ville gøre andet ved det, end, at tørre det en smule af med en tør klud. Det var først efter 3 gang vi klagede over afføring på rutchebanen personalet overhovedet reagerede! Der blev heller ikke hængt et skilt op for advarsel eller gjort andet ved sagen? Personalet virkede ligeglad og ikke særlig venlig og det virkede som om de havde ansat en der ikke vidste hvordan man gjorde rent! Vi kommer ikke i Hermans hule i Horsens igen, hvis rengøringen og personalet bliver ved med at være så ring! Det ærgerligt da det ellers er et fedt legested, men afføring er ikke noget mine børn skal lege i! ØV!
Uacceptabelt..
Rigtig fint legeland i Aalborg, men her til vinter er der simpelthen så koldt der, at det er helt uacceptabelt !!!! Sidste gang vi var der, måtte vi tage hurtigt hjem igen, fordi der var så koldt og vi frøs til trods for, at der var mange mennesker der til at varme det op, og vi var aktive og legede. Min datter havde iskolde hænder, fødder og kinder, selvom hun havde godt med tøj på, og man risikerer at få syge børn af at være der ! Man betaler et abonnement, men kan åbenbart ikke bruge det hele vinteren, fordi de ikke skruer op for varmen ! Det er under al kritik !!!!
Super fint legeland i Aalborg....
Super fint legeland i Aalborg....
Men for filen, der er mega koldt, børnenes finger og kinder er kolde trods de har en ekstra trøje og futter på, er dagplejer med børn der både løber rundt og der kravler, og dem der kravlede var da iskolde på ben og hænder ....og jeg selv mega kold på fødderne og havde da futter på ..
Man er der kun kort tid ja max 1 time. Men man kunne sagtens være længere tid, for det er virkeligt et super godt sted, men med den kulde er det ikke ok ....
Bliver bombarderet med mails og rykkere…
Bliver bombarderet med mails og rykkere fra et eller andet legeland i Nordjylland. Aldrig tilmeldt. Bor ikke i Nordjylland. Gjort ejer opmærksom på dette flere gange. Spammes fortsat med mails.
Super meget sjov til børnene
Super fint legeland til en på 2 år og en på 6 år .
Vi har dog kun været i Holstebro hvor der er masser af mulighed for leg af mange afskygninger.
Jeg sætter pris på at det er så børnevendligt med skumgulv mm .
Rimelig rent dog lidt koldt så vigtigt med tyk trøje :)
Kan godt anbefales helt bestemt
Der er bare styr på det i VEJLE -
Der er bare styr på det i VEJLE -
Her er pænt og rent og nogle søde unge piger, der rydder op og holder styr på det hele, selv toiletter er ok, så jeg har ihvertfald ik noget at klage over 😊
Hermans hule i Hjørring er som en…
Hermans hule i Hjørring er som en fryser. Vi og andre sad i vinterjakker og købte ekstra strømper for at kunne være her. Medarbejderne kendte godt til problemet, men sagde, at de ikke kunne regulere på varmen.
Det er sku en ommer!
Rigtig dårlig oplevelse
Rigtig dårlig oplevelse. Et legeland som er for mindre børn holder børnefødselsdag for 15 stk 12 drenge som HÆRGER legelandet, i grm personale gør noget og uansvarlige forældre som bare sidder og ser til. Hold jer langt væk fra stederne rundt i landet...
Kan ikke anbefales.
Det er noget beskidt gammelt møg det hele. Personalet er flabet og ubehøvlet. Man kan ikke have sin baby med, fordi man så ikke må gå på gulvet med klapvogn. Børnene opfører sig som vilde dyr, der er ingen der holder øje med dem.
Der er alt for lang opsigelse.
Vi kommer aldrig igen.
Der er bare styr på det i Vejle
Der er bare styr på det i Vejle -
Her er pænt og rent og nogle søde unge piger, der rydder op og holder styr på det hele, og nu har jeg været der 5 gange og har ihvertfald ik noget at klage over
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.