Zeer fijne vakmensen. Geven je een eerlijk advies en proberen zeker niet het onderste uit de kan bij je te halen. Gratis dakinspectie en advies gekregen. Vervolgens de offerte goedgekeurd en afgespr... Mehr ansehen
Gevoel dat ik ben opgelicht. Er stond een oudere man aan mijn deur te vragen of ik nokvorsten wenste en vogelwering. Uiteindelijk laten controleren of dit nodig was waarbij ze zogenaamd foto’s maakten... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Is uw dak toe aan onderhoud of heeft u zorgen over de conditie van uw dak? Hermano’s Onderhoud en Renovatie Rosmalen B.V. is de gespecialiseerde dakdekker voor het vervangen, renoveren en groot dan wel klein onderhoud van uw dak. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van een compleet nieuw bitumen- of pannendak, een renovatie van het bestaande dak, repareren van stormschade, het renoveren of verwijderen van uw schoorsteen of het verhelpen van lekkages. Daarnaast bieden wij tevens klein onderhoud aan zoals het reinigen van zonnepanelen, dakgoten en dak(kapellen), het vegen van de schoorsteen en plaatsen van vogelwering. Onze diensten bestaan uit een breed scala aan dakwerkzaamheden!
De Tweede Geerden 17a, 5334LH, Velddriel, Niederlande
- 0613233213
- info@hermanos-bv.nl
- www.hermanos-bv.nl
Top team
Op de afgesproken tijd en datum staat dit topteam voor de deur om de klus te klaren. In een rap tempo zijn de oude pannen van het dak. De nieuwe pannen zijn al geleverd alleen dit blijken niet de juiste te zijn. In de avond en de vroege ochtend wordt alle op alles gezet om te zorgen dat de juiste pannen geleverd worden. Uiteindelijk een mooi dak met glanzende pannen die SUPER liggen te shinen.
Zeer fijne en betrouwbare vakmensen.
Zeer fijne vakmensen.
Vervolgens de offerte goedgekeurd en afgesproken wanneer en hoelaat. Ze komen alle afspraken na en informeren je mondeling maar ook via whatsapp met foto’s en tekst. We zijn bijzonder goed behandeld en ze zijn zeker niet de duurste. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan.
Ze zijn betrouwbaar qua tijd afspraken…
Ze zijn betrouwbaar qua tijd afspraken en zeer net personeel dus een echte aanrader
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Prijs/kwaliteit verhouding goed en erg vriendelijk. Zowel de medewerkers die ik per telefoon sprak als de monteurs zelf.
Zonder enige kosten hebben twee…
Zonder enige kosten hebben twee vriendelijke medewerkers mijn platte dak onderzocht. Ze hebben zelfs het dak nog even schoongeveegd en als tip meegegeven om roosters te plaatsen op de regenpijp die ze zelfs nog wel later wilden plaatsen. De passie voor hun familiebedrijf was duidelijk zichtbaar. Top bedrijf!
Goed en betrouwbaar
Wij zijn zeer tevreden! Goede en professionele aanpak. Super aardig mensen weten waar ze het over hebben. Het schuurdak ziet er weer netjes uit.
Wat een top bedrijf
Wat een top bedrijf. Flinke lekkage net voor de verkoop. Snelle service, meedenken, inspecteren, inplannen en oplossen. Zelfs als uitzondering op zaterdag, want geen dag te verliezen. Wat een top team en super dakdekkers. Zeker een aanrader 👍👍
Keurig bedrijf
Offerte aanvraag gedaan en ben direct door een vrouw van kantoor gebeld. Binnen dag op ons bedrijf een dakinspectie gehad en met foto’s en filmpje alles uitgelegd gekregen. Goed en eerlijk advies gehad en dak was geen directe onderhoud nodig.’ Nette en keurige jongens en als er in de toekomst problemen komen zal ik 100% weer contact opnemen. Bedankt jongens
Afspraak met dit bedrijf gemaakt
Afspraak met dit bedrijf gemaakt, alles wat er is afgesproken is super netjes gemaakt. Super blij met het resultaat in de toekomst mogen ze zeker terug komen!!
Ruiterrollen en nokpannen
Deze week zijn de ruiterrollen en nokpannen vervangen. Na de gratis en vrijblijvende dakinspectie ( op mijn eigen verzoek) heb ik een duidelijke offerte gehad. Bij aanvang bleek het toch anders te moeten gaan. We zijn er samen in goed overleg uitgekomen. Ook qua prijs. De jongens hebben volgens mij goed werk geleverd en zich ingezet om de klus op tijd te klaren ivm mijn vakantie. Prettig contact.
Top bedrijf
Vandaag twee platte daken laten dekken. Ging super! De heren werkten als paarden, de communicatie was top, dak ziet er weer als nieuw uit!
Zeer netjes gedaan
Super fijn communicatie als er iets is bellen ze gelijk de heren die langs zijn geweest zijn professioneel en ze netjes goede eerlijk prijs snel alles gemaakt

Lekkage
Ik had een lekkage in de slaap kamer. Waarbij andere werkmannen het probleem niet konden vinden, zagen zij wel degelijk wat de reden was. Verder kwamen ze snel kijken en is het probleem snel verholpen.

Wat een geweldige ervaring
Hier kan menig bedrijf voorbeeld aannemen. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Service (backoffice) en de mannen op het dak zeer klantvriendelijk. Alles wordt uitgelegd en tot in de puntjes geregeld. Ook schades aan dak wat je zelf niet kunt zien met foto's onderbouwd met goed advies en oplossingen. k beveel dit bedrijf zeker aan.
Van eerste contact tot oplevering perfect. Ga zo door!

Antwort von Hermano’s Onderhoud en Renovatie Rosmalen B.V.
Op korte termijn een offerte gekregen…
Op korte termijn een offerte gekregen en ook snel werkzaamheden uitgevoerd. Goede communicatie met het bedrijf als er iets wijzigt.
Tevreden over de uitvoering, de uitleg en aardige werknemers.
Peter Middelburg

Antwort von Hermano’s Onderhoud en Renovatie Rosmalen B.V.
Lekkage snel verholpen. Aanrader!
Blij met het werk dat Hermano's bij ons geleverd heeft. Na een lekkage hebben zij lood vervanger over het huidige lood gemonteerd. Toen zij op het dak bezig waren zagen zij dat er onder de zonnepanelen een dakpan kapot was. Ze hebben een collega die ervaring heeft met zonnepanelen bij ons langs laten komen om de dakpan te vervangen. Allemaal aardige mensen die de tijd namen om uit te leggen en te laten zien wat er aan de hand was. Aanrader!

Lek boven mijn bed
Ik had donderdag een lek boven mijn bed. Ze zijn vrijdag, de dag erna meteen komen kijken en het probleem snel gevonden. Ben heel blij dat ze deze de dag daarna (op zaterdagochtend) al meteen voor mij verholpen hebben.

Opdracht goed uitgevoerd
Opdracht goed uitgevoerd: activiteiten gestopt na herhaaldelijk regen. De volgende dag kwamen ze weer terug om met droog weer het dak met bitumen te repareren. Communicatie met personeel verliep duidelijk. We kunnen dit bedrijf aan een ieder met dakproblemen adviseren!

Antwort von Hermano’s Onderhoud en Renovatie Rosmalen B.V.
Waterschade op dak snel hersteld.
Na waterschade op het dak (onder zonnepanelen) contact opgenomen met Hermano's. Het vertrouwen in deskundige hulp was bij ons klein door zeer slechte ervaringen met een ander dakdekkersbedrijf. (niet nakomen afspraken, zwakke excuses als ze weer niet op kwamen dagen etc.) Gelukkig was het contact vanaf het eerste moment goed en werd er adequaat gehandeld en afspraken gemaakt. In korte tijd kwamen er professionele en vakbekwame mensen die de waterschade verholpen en, op mijn verzoek, een nieuw velux raam plaatsten. Behalve dat de mannen goed werk leverden waren zij ook prettig in de communicatie en in het meedenken. Dit alles heeft bij ons het wantrouwen weggenomen.
Schade veroorzaakt bij ons thuis en…
Schade veroorzaakt bij ons thuis en netjes opgelost. Proberen verder andere klusjes op te lossen voor meer geld waar ze in eerste instantie niet voor kwamen.
Toch wilde ik ze een kans geven. Nu echter zeer slechte communicatie door een ander kantoor. Komen afspraken niet ook niet na.

Antwort von Hermano’s Onderhoud en Renovatie Rosmalen B.V.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.