Herdorf flytteforretning Bewertungen 31

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjernes flytte firma, som pakkede ned og flyttede for os. Det var en god oplevelse, og jer der flyttede for os, var servicemindet og meget effektive. Stor ros til firmaet og flyttemændene. Hilsen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikke en god oplevelse med Herdorf flytteforretning👍 Alt spillede bare fra første behagelige snak med farmand og hans meget rimelige prissætning. Flyttekasser, indpakningspapir og flaskedelere bl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig pålidelige, effektive og flinke flyttefolk til meget rimelig pris. De er fleksible i deres flyttearbejde. De har flyttet 130 m2 for os i Hjørring på timeløn, og det er vi meget godt tilfreds me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektivt og professionelt To unge mænd flyttede mine ting perfekt fra fastlandet til en ø. Ingen skjulte gebyrer eller andre dikkedarer. De passede på mine ting og slæbte i begge ender efter mi... Mehr ansehen

4.7

5 stjernes flytte firma

Hilsen fra Lene og Troels

8. April 2026

Rigtig pålidelige

Rigtig pålidelige, effektive og flinke flyttefolk til meget rimelig pris. De er fleksible i deres flyttearbejde. De har flyttet 130 m2 for os i Hjørring på timeløn, og det er vi meget godt tilfreds med.😁

25. März 2026

Kæmpe anbefaling

Sikke en god oplevelse med Herdorf flytteforretning👍
Alt spillede bare fra første behagelige snak med farmand og hans meget rimelige prissætning. Flyttekasser, indpakningspapir og flaskedelere blev leveret i god tid med gode råd og i rigelige mængder.
De to unge flyttemænd mødte som aftalt og var imødekommende og fleksible hele vejen igennem og meget forsigtige med vores ting.
Vi valgte at flytte vores indbo ad to omgange, da vi flyttede fra stort til småt, og vi mødte kun velvilje og bud på kreative løsninger fra de to søde flyttemænd.
Vi fik lov til at tømme de mange kasser i vores eget tempo, så kæmpe tak for at I hjalp os med at komme godt på plads

17. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den BEDSTE flytte-oplevelse jeg har…

Den BEDSTE flytte-oplevelse jeg har haft! Der var ikke en finger, at sætte på forløbet. Søde, venlige, fleksible, dygtige folk som yder services udover det normale!
Jeg vil til enhver tid benytte Herdorf igen, og vil give dem min allerbedste anbefaling!
Tak for hjælpen, og for at jeg kom godt i hus 🙏

12. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpestor ros til de meget flinke og…

Kæmpestor ros til de meget flinke og hjælpsomme unge mænd fra Herdorf Flytteforretning. Efter besigtigelse af vores hus, afgav de et fair tilbud. Hurtigt efter accept afleverede de præcist det antal flyttekasser, der blev brug for. De kom til tiden på dagen, var hurtige, meget omhyggelige, professionelle, betænksomme og passede rigtig godt på tingene.
Vi kan kun give dem de varmeste anbefalinger - og så er de supersøde og behagelige. Vi følte os virkelig i trygge hænder.

5. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til UG med kryds og slange!

Vores flytning med Herdorf Flytteforretning gik over al forventning. Der troppede fire friske fyre op, og de var lynende hurtige, søde og hjælpsomme. De gjorde vores dag noget lettere!
Stor tak til Johannes & Co!

28. Oktober 2025

Top professionel flytning

Effektivt og professionelt
De passede på mine ting og slæbte i begge ender efter mine anvisninger.
Og så var de mega behagelige at tale med.
Du kan roligt vælge Herdorf.

13. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så god en flytning/oplevelse!

Jeg kan kun anbefale Herdorf Flytteforretning! Flyttede fra rækkehus til 5 sal og de to unge mænd var SÅ søde og knoklede, selvom de fik det til at se nemt ud. De pakkede bilen helt perfekt og passede godt på mine ting. Simpelthen så god en oplevelse!

15. Oktober 2025

Kun gode oplevelser

Super gode erfaringer med flytning fra både lejlighed til hus, og nu igen fra hus til hus.

Herdorf er lette at lave aftaler med, kasser og nedpakning kommer til tiden og selve flytningen er professionel.

Vi kan kun anbefale dem til flytningen.

23. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektive og venlige – klart anbefalelsesværdige!

Havde en virkelig god oplevelse med Herdorf. De var hurtige, effektive og super venlige hele vejen igennem. Trods det lumre vejr på 29 grader og masser af trapper op til 3. sal, bevarede de både tempoet og humøret - imponerende. Tusind tak for hjælpen!

2. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Herdorf er et fantastisk flyttefirma

Et fantastisk flyttefirma. Rigtig god service, søde og venlige. Jeg flyttede fra et 2-plans-hus til en 3.sals lejlighed De kom til den aftalte tid. Var hurtige og effektive. Jeg kan varmt anbefale dem.

11. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supergod service til en fair pris

Det var den bedste beslutning at vælge Herdorf flytteforretning, da jeg skulle flytte fra 2. sal til 2. sal i en by 100 km væk. De besigtigede min lejlighed, kom med stakkevis af flyttekasser, som aftalt. Mødte op på flyttedagen til aftalt tid og i løbet af kun et par timer var 12 års liv pakket i flyttebilen.
De er superflinke, passer godt på tingene og holder alle aftaler - og prisen er fair.
5 stjerner over hele linjen til Andreas og Johannes og deres arbejde.

28. April 2025

Virkeligt trygt

Virkeligt trygt, godt og sikkert!
Fra start var der en god dialog. Mit indbo blev besigtiget, og jeg fik hurtigt flyttekasser leveret - lige præcis dem jeg skulle bruge!
På flyttedagen var de punktlige, meget ordentlige og hurtige. Det var ingen sag at flytte 100 km.
De varmest anbefalinger - vælg endelig Herdorf Flytteforretning

28. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Herdorf flytte…

Jeg kan varmt anbefale Herdorf flytte forretning. Jeg flyttede fra 4. Sal uden elevator i Aarhus til 1. Sal i Søborg nord for København. Umiddelbart en uoverskuelig opgave, men Herdorf fik opgaven planlagt rigtig godt, så vi sammen kunne tage færgen om morgenen. De passede rigtig godt på mine ting. Alt blev pakket ind i tæpper. De tog min store potteplante ind, så den ikke skulle stå i frost i bilen om natten. De holder hvad de lover. Og så er de nogle flinke gutter 😊 den største anbefaling herfra.

3. Januar 2025

Kæmpe anbefaling af Herdorf

Vi flyttede her i september og vi havde besluttet os for at hyre et flyttefirma. Vi skulle flytte fra 2. Sal til hus og gad ikke stå med det selv.
Vi faldt over Herdorf flyttefirma. Johannes kom ud og så hvad vi havde af møbler og ting og fik regnet en pris. Vi tog imod tilbudet og vi fik flyttekasser, så vi kunne pakke ned.

Flyttedagen kom og hold da op hvor gik det stærkt og hvor var de profesionelle. Det tog dem alt i alt 5 timer med nedbæring af ting og møbler, kører hen til huset og få sat tingene ind. Samt en lille frokostpause. Også var de så flinke at bære et køle/fryseskab ind i huset også.

Jeg har kun 1 ting at sige. Det kan kun anbefales at bruge dem.
Hvis jeg skal flytte igen, så er det dem jeg vil bruge☺️

10. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt igennem professionel flytning

En helt igennem professionel flytning, der foregik på absolut bedste måde. Der var 50 kasser med bøger og alt øvrige indbo, der skulle ned fra 3. sal, nok ikke den nemmeste opgave. Alt foregik med lynets hast og godt humør, en helt igennem fantastisk flytning. Tusinde tak for det,
I har min største respekt og varmeste anbefaling.

16. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Herdorf flytteforretning har flyttet…

Herdorf flytteforretning har flyttet for mig flere gange og for en del af min familie og venner. Altid super service og godt humør. De passer godt på tingene og fortjener de bedste anbefalinger. Vælger dem også næste gang, jeg skal flytte :)

22. Februar 2024

Super service niveau

Flytningen fra Sjælland til Nord Jylland gik som en leg. Takket været 2 Super kompetente og effektive flyttemænd. Service niveauet og humøret var i top, og der blev passet rigtig godt på mine ting. Alle aftaler blev holdt.
Min varmeste anbefaling herfra.

28. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr