Hemoptik Bewertungen 22

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Magnus på Hemoptik förtjänar verkligen allra Högsta betyg. För när han undersökte min mycket svårt hjärtsjuka fru: Så undersökte Magnus hennes ögon på ett mycket trevligt sätt och helt utan tecken... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service – varmt rekommenderad! Vi fick fantastisk hjälp av Magnus från HemOptik som kom hem till min mamma, som tyvärr är sängliggande. Hans professionalitet, tålamod och positiva bemötand... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Optometrist

Vom Unternehmen geschrieben

Hemoptik kommer hem till dig och gör synundersökning. Erbjuder även köp av glasögon. Mycket bra lösning för dem som har svårt att lämna hemmet för att ta sig till en optikerbutik. Hemoptik besöker både äldreboenden och privatboende.

4.6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Allra högsta betyg till Hemoptik

Magnus på Hemoptik förtjänar verkligen allra Högsta betyg.

För när han undersökte min mycket svårt hjärtsjuka fru: Så undersökte Magnus hennes ögon på ett mycket trevligt sätt och helt utan tecken på stress (att det skedde utan någon stress var oerhört betydelsefullt eftersom min fru har dåligt hjärta)

26. März 2026

Rekommenderar verkligen Hemoptik

Det här en en nisch som verkligen behövs! Magiskt att få hjälp direkt på äldreboendet för mamma som har svårt att förflytta sig. Att Magnus också är otroligt trevlig och kundvänlig är vid sidan av hans professionella kunnande ovärderligt, vill jag säga.
Kan varmt rekommendera Magnus och Hemoptik! Detta är andra gången vi använder oss av företaget, och fler lär det bli.

17. März 2026

Fantastisk service

Fantastisk service – varmt rekommenderad!
Vi fick fantastisk hjälp av Magnus från HemOptik som kom hem till min mamma, som tyvärr är sängliggande. Hans professionalitet, tålamod och positiva bemötande gjorde verkligen vår dag. Det kändes tryggt och smidigt från början till slut. Vi är otroligt tacksamma och kan varmt rekommendera HemOptik och Magnus till andra i liknande situation.

27. Mai 2025

Tozeur AB

Magnus från HemOptik gjorde synundersökningar för hela vårt team – otroligt professionell, trevlig och kunnig. Det var superenkelt att boka och genomföra allt på plats. Väldigt smidigt att få terminalglasögon direkt via jobbet. Rekommenderas varmt!

6. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiskt få hem bästa Optikern!

Tusen tack Magnus för ypperlig ögonundersökning i hemmet!!!
Så smidigt, speciellt då pappa är 100 år och det är svårt att ta honom någonstans. Vi döttrar passade på att undersökas också.
Kan rekommendera Magnus å det varmaste, proffsig och underbart trevlig!!!
Tack!!!

18. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Magnus tar sig tid och är noga och…

Magnus tar sig tid och är noga och väldigt pedagogisk då han hjälpte mig och min mor att få nya glasögon. Värt varenda krona och så mkt lättare att han kommer hem. Han e ett proffs och kunnig som få och vi kände oss riktigt trygga och super nöjda.

27. Februar 2024

Proffsig optiker

Wow, en optiker som gör hembesök. Undersökningen gick smidigt då Magnus hanterade både sin utrustning och min pappa med fingertoppskänsla. Ser fram emot de nya glasögonen som kommer ge min pappa ett enklare liv.

30. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trodde det var kört för min 98 åriga…

Trodde det var kört för min 98 åriga pappa att få nya glasögon då han mest ligger i sin säng och inte orkar ta sig till en optiker.
Men så hittade jag hemoptik på nätet. Frågade om han kunde ta sig t Uppsala.
Inga problem!
Nu har han varit hos pappa.
Det bästa var att pappa kunde ligga kvar i sängen under hela undersökningen.
Så fint bemötande, respektfull, ödmjuk och professionell.
Rekommenderas verkligen!
Tack från Hans Kjerrud genom dotter Karin

9. Mai 2024

Briljant upp upplägg!

Briljant upp upplägg!
Personlig service & proffsigt bemötande - samt ypperligt att i hemmiljö ( vilken stor del av en tid spenderas ), få testa/utvärdera sin syn i " skarpa situationer:) ".
Rekommenderas varmt - morgondagens ögonundersökningar idag;)!

7. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En otrolig service av en proffsig och…

En otrolig service av en proffsig och trevlig Magnus. Fint för dom äldre som inte kan ta sig iväg och få hjälp. Det här ska jag sprida så gott jag kan för det verkar inte så självklart att det finns. STORT tack Magnus.

27. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk bra service från Magnus

En fantastisk bra service från Magnus . Proffsigt och ett mycket trevligt bemötande! Att få se sin pappa skina upp när han fick provglasen på sig. Han sprack upp i ett stort leende. Att kunna se oss barn i rummet och inte bara se dimmiga figurer. Att kunna läsa en text. Ja det var underbart att se! Man riktigt såg hur han glittrade med ögonen!
Nu ser vi fram emot de riktiga glasögonen och att pappa ska kunna läsa sin bibel och sina böcker igen!
Så tack Magnus! Du gjorde vår dag☀️☀️

28. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag och mina kollegor är supernöjda med…

Jag och mina kollegor är supernöjda med Magnus! Att slippa lämna kontoret och ändå få utmärkt service för synundersökning var toppen. Hörde även från kollegor att de aldrig haft en så bra upplevelse med en optiker tidigare!
10/10!

5. März 2024

mer värt än pengar.

Att kunna bortse från sina egna bekvämligheter för att ge det till någon annan är mer värt än pengar. Alla vill kunna se ljuset. Keep up the good work.

1. März 2024

Kunnig o proffsig

Magnus är en fantastiskt kunnig och proffsig optiker. Hans trevliga mottagande förstärker besöken till en tiostjärnig upplevelse.
Har haft förmånen att få hans experthjälp i många år.
Han är som klippt och skuren för sitt nya uppdrag i Hemoptik

1. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag tycker att Magnus på HEMOPTIK är jättebra!

Jag tycker att Magnus på HEMOPTIK är otroligt professionell! Han kommer hem till dig med HELA optiker butikens apparater och gizzmos! Gör en komplett ögon koll och drygt en vecka senare kommer han med färdiga glasögon Dessutom klart prisvärt 5200:00 för två par glasögon inklusive allt! Jag har Parkinsons sjukdom och detta är en jätte bra grej för oss med Parky! Rekommenderas!!

11. Januar 2024

Mycket nöjd.

Magnus Lagerin är en positiv och kunnig optiker med ett överraskande och uppskattat koncept med hembesök.

21. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr