Hjemmesiden er total falsk de har alle mulig forskellige ting som man ikke kan trykke på og et søgefelt da bare noget copy paste, denne hjemmeside skriger og stinker af total svindel og denne her hjem... Mehr ansehen
Modtog uden forudgående orientering et andet produkt end det bestilte, da det bestilte var udgået. Kom straks igennem til kundeservice pr telefon da jeg ringede og fik uden problemer lovning på ret... Mehr ansehen
De bestilte varer blev fremsendt hurtigt i god emballage :-) Den eneste anke jeg har til butikken er, at deres søgefunktion ikke er særligt god. Hvis jeg f.eks. søger på "nds", så får jeg rigtigt m... Mehr ansehen
Jeg bestilte en faceroller (skulle gives som gave), fik aldrig en ordrebekræftelse, så jeg skrev til firmaet, dog uden at få svar. Få dage senere fik jeg en meddelelse om pakken var på vej, så fik... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Helseriet.dk finder du kosttilskud, vitaminer, livsstil- og skønhedsprodukter - altid med fokus på det naturlige og økologiske. Vi har en forkærlighed for danske mærker, men supplerer også med andre spændende mærker og produkter i shoppen.
Njalsgade 21F, 6. sal, 2300, København S, Dänemark
- 31720022
- info@helseriet.dk
- www.helseriet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Varen?!
Har ikke modtaget varen endnu, efter flere dager
Ærgelig debut på Helseriet.dk
Bestilte en ordre lørdag d. 30/4 og modtog ordrebekræftelse med det samme.
Hører ikke noget før tirsdag d. 10/5, hvor jeg får en mail at varen desværre er udsolgt.
Fair nok at man løber tør for varer når der nu ikke er lagerstatus på hjemmesiden.
Men lidt hurtigere respons må kunne forventes.
Lidt langsom levering
På deres hjemmeside står at varer sendes senest efter 4 dage - de må mene arbejdsdage, da jeg bestillte nogen varer d. 25/11 som først blev sendt d. 1/12. Udover det har jeg ingen klager, og det skal siges at de sendte mig et track'n'trace nummer når pakken endlig blev sendt.
super helsebutik på nettet
God service, man får varer dagen efter man bestiller.Kan varmt anbefales.
Super god service
En netshop som bare yder god og hurtig service med mulighed for, at hente varerne på adressen - super service når man bor tæt på. Man føler sig tryg ved at handle med HELSERIET. ;O))
Hver gang jeg handler hos Helseriet oplever jeg hurtig levering, og alle mine varer kommer hver gang!
Fremragende og hurtig service
Jeg har i længere tid handlet med Helseriet, og det er en god oplevelse hvergang. De har et bredt og godt sortiment, hjemmesiden er nem at navigere rundt i, og ikke mindst så er de hurtige til at fremsende det bestilte.
Jeg kan ubetinget anbefale dem!
SUPER SHOP
Jeg elsker helseriet.dk. :-)
Jeg handler alt muligt der, til rimelige priser og hurtig levering.
De har også FLEXLEVERING bare man spørger efter det.
Flere gange har jeg efterspurgt en bestemt vare, som indehaveren STRAKS har tilføjet til varesortimentet. Dét kalder jeg GOD SERVICE.
Jeg kan ubetinget anbefale denne onlineshop.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.