Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte udmærkede produkter til en også udmærket pris. Da jeg modtog min pakke (mit navn og adresse på pakken) var det desværre en anden kundes følgeseddel og varer i pakken. Jeg tog selv kontakt til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Today I was buying some Matcha powder and vitamines at Helsemin Vesterbro around 18.30. There were two salesmen in the shop, a youger one and the older one. The older gentleman served me. He was so be... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvem ejer Helsemin? Kineserne? Den mystiske ejet Samantha Herdelius står som direktør for flere mystiske selskaber alle koblet på kinesiske bestyrelses medlemmer- ingen er afbildet på samtlige SO me... Mehr ansehen

1. Fitness- und Ernährungsberatung
  2. Kaffeegeschäft
  3. Kosmetikgeschäft
  4. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  5. Hautpflegeklinik

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Helsemins sortiment dækker produkter til pleje af hele kroppen. Med et vågent øje på markedet af helseprodukter, tilbyder Helsemin i butikkerne og på internettet hele tiden nye og spændende produkter indenfor helsekost, vitaminer og kosttilskud.

2.2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Der står på jeres hjemmeside at I har…hurtig levering, 1-3 dage

Der står på jeres hjemmeside at I har hurtig levering på 1-3 dage. Det lever I bestemt ikke op til. Jeg bestilte mine varer d. 2.6. og idag er det d. 11.6. og jeg har endnu ikke modtaget mine varer. Det er ikke iorden og I lever derfor ikke op til det I skriver på jeres hjemmeside. Jeg ønsker ikke at handle hos jer igen.
Derudover er jeg blevet trukket 59 kr i fragt med snailmail ( Post Nord ) selvom jeg har købr for over 600 kr og I på jeres hjemmeside skriver at der er fri fragt ved køb over 400 kr.
I butikken ved Bruuns Galleri i Århus står der altid unge ikke uddannede kvinder i butikken, som ikke kan svare på helt almindelige spørgsmål om helseprodukter som butikken sælger. Det er meget alvorligt at ikke uddannede skal vedlede i naturmedicin, som kan være katastrofalt, hvis vejledningen er forkert.

11. Juni 2024

TILLYKKE NY BUTIK…

Tillykke med den jeres dejlige nye butik på købmagergade lige ved metroen.
Det var en dejlig overraskelse, da jeg holder meget af at handle hos jer.
Et flot bredt udvalg af varer og den altid gode ekspedition af de dygtige medarbejdere der ved utroligt meget om varerne og gir sig tid til at lytte og hjælpe kunderne. TAK for jeres indsats i butikshandelen altid en fornøjelse at handle hos jer.

11. Mai 2024

Skod firma.

Skod firma.
Svarer ikke på mails og overholder ikke aftaler.
Spild ikke jeres tid.

8. Mai 2024

Højt serviceniveau

Fik uden problemer annulleret en online ordre og refusion, fordi jeg tilfældigvis noget senere på dagen fandt samme vare hos Helsemin i Kolding Storcenter.
Tak til Celina for superservice - glad for at handle både online og i fysisk butik hos Helsemin.

6. Mai 2024

Går ofte forgæves

Går ofte forgæves - både frb center og Besterbrogade.

Mangler stort set altid varer på hylderne - bl.a. kombuca. deres logistik/indkøbsafdeling skal tage sig sammen.

30. April 2024

Pas på!

Jeg har oplevet, at websiden ikke viser lagerstatus - det er sket flere gange. Jeg har fx bestilt 4-5 forskellige produkter, hvor ingen af delene var på lager, og de kunne heller ikke sige, hvornår de kom det. Servicen bliver så endnu dårligere, når man ikke får besked om det, og selv må bruge tid på at finde ud sf det.

6. Februar 2024

Elendig betjening

Elendig betjening. Uvidende personale. Alt for lang kø! Produkter kan fås mange andre steder. Så ingen grund til at besøge dette sted.

10. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DÅRLIGSTE service er at finde i…

DÅRLIGSTE service er at finde i Kolding. Jeg bestilte surkål d. 9 marts. Nu er det d. 20 marts og jeg har stadig ikke fået min vare.

Derudover er de elendige til at tage deres telefon i butikken og tilmed oplevede jeg de lagde røret på den ene gang jeg ringede ind, for at høre om min vare snart ville komme. De ringede aldrig tilbage. Sætter ikke mine ben der igen.

20. März 2024

Jeg er super tilfreds!

Har handlet med Helsemin over nettet flere gange, og jeg har altid været super tilfreds. Varerne er kommet indenfor max 3 hverdage, og kvalitet og pris har været i top hver gang.

28. Februar 2024

Kære Anne,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med vores varer og service. Vi sætter stor pris på din ros!

Celina, Helsemin kundeservice

Manglende refundering

Bestilte en vare d. 21. januar. D. 26. januar får jeg en mail om, at varen er udsolgt, selvom dette dog ikke fremgik af hjemmesiden. Derfor annullerer Helsemin ordren. Nu er det d. 5. februar, og jeg venter stadig spændt på de penge jeg skal have refunderet.

21. Januar 2024

Kære Louise,

Jeg er glad for, at du har kontaktet os vedr. denne situation. Som skrevet i vores mailkorrespondance, er annulleringen gået korrekt igennem hos os.
Men jeg har naturligvis kontaktet Quickpay, som er den betalingsgateway, betalingen er gået igennem, da din situation kan tyde på en fejl.
Jeg afventer svar og løsning fra dem, og vender tilbage hurtigst muligt.

Du må meget meget skrive til mig på kundeservice@helsemin.dk eller i vores tråd, hvis du har flere spørgsmål.

Jeg beklager meget denne fejl.

Dårligt firma

Bestilte onsdag d. 24 januar og fik en automatisk bekræftelse. I dag onsdag d. 31 januar, en uge efter, har jeg intet hørt fra Helsemin. Har ringet to gange undervejs og de viste ikke, hvornår de ville kunne sende mine varer. For dårligt. Jeg har annulleret min ordre.

31. Januar 2024

Kære Patrcia,

Mange tak for din ordre.

Vi beklager den meget lange ventetid du oplevede.
Vi var desværre ramt af sygdom og forsinkede vareleveringer, som desværre resulterede i ekstrem forsinkelse fra vores side, samt mangel på en del varer.

Den meget lange ventetid skyldtes desværre omstændigheder, der var ude af vores hænder. Vi beklager mange gange, samt den sene melding.

Du må endelig gerne skrive til kundeservice@helsemin.dk, så vi sammen kan finde en passende løsning og rette op på denne uheldige situation.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Får jeg nogen sinde mine varer

Helsemin har en fin hjemmeside og fornuftige priser. Har tidligere fået leveret med ok leveringstid, men nu er den helt galt. Jeg har bestilt for mere end 10 dage siden og stadigvæk ikke hørt noget.
Håber snart at mine varer kommer, det her er bare ikke ok.
---
April '24
Jeg har forsøgt at bestille igen. Denne gang gik det noget bedre. Fik mine varer, ikke specielt hurtigt, men de kom dog. Desværre mangler der igen varer. Hvorfor har I ikke styr på jeres lager, således at man kan være sikker på at få det man bestiller?

24. Januar 2024

Kære Jesper,

Mange tak for din ordre.

Vi beklager den meget lange ventetid du oplevede.

Rigtig skuffende ordrehåndtering

Jeg indgav en ordre d. 15. januar og hørte intet før d. 24. januar, hvor jeg modtog en 'opdatering' af min ordre: 13 ud af 32 varer var blevet annulleret! - sandsynligvis fordi man havde ventet 9 dage på at pakke den, og varerne i mellemtiden var blevet udsolgt.
Det er desværre ikke første gang, jeg har oplevet dette (lang ventetid og annullering af varer) hos Helsemin og jeg synes ordrehåndteringen er helt håbløs

24. Januar 2024

Kære L. Madsen,

Vi beklager denne situation, samt den lange leverings- og behandlingstid.

Jeg vil gerne beklage, at du ikke blev kontaktet angående evt. manglende varer - for det skulle du naturligvis være blevet.

Jeg er glad for, at vi fik løst denne situation.

Ønsker dig en rigtig god dag

Helsemin kundeservice

For sløvt

Bestilte varer i Helsemin online shop den 18.dec. Den 29.dec. er det stadigt ikke afsendt fra Helsemin. Har nu annuleret ordren og handler aldrig mere i det firma, online eller i forretning.

29. Dezember 2023

Kære Frederik,

Da din ordre er bestilt efter den 13. december, kunne vi ikke forsikre levering før jul og nytår. Dette prøvede vi vidt muligt at gøre opmærksom på, både online og i de tilsendte ordrebekræftelser.

Vi beklager naturligvis den meget lange leveringstid - dette er ikke normen. Dog har der under julen været juletravlhed, samt forsinkelser hos fragtselskaberne, der ikke gjorde det muligt, at levere som vi plejer - hvorfor vi advarede om dette.

Du må meget gerne skrive til kundeservice@helsemin.dk, så vi sammen kan finde en passende løsning.

Vi beklager ulejligheden, og håber at du vil genoverveje at handle hos os.

Dårlig kundeoplevelse

Ved ønske om levering/afhentning i butik, kræver hjemmesiden stadig oplysning om leveringsmåde (operatør) og lægger - fejlagtigt - fragt på ordren!
Leveringsmåde kan ikke fravælges!
Jeg har flere gange hen over de sidste mange måneder gjort Helsemin opmærksom på fejlen, men det er de øjensynligt fuldstændigt ligeglade med!
Så nu er min tålmodighed brugt op!
Der findes heldigvis andre helsekostbutikker.
----
svar til svar:
Hjemmesiden skriver default afhentning i butik (dette kan ikke ændres af kunde) OG, erfaringsmæssigt fra tidligere kampagner, skal varer afhentes i butik. De bliver IKKE sendt med operatør!

20. Dezember 2023

Kære Charlotte,

Desværre er vores "Klik og afhent i butik" service ikke tilgængelig under større kampagner, hvorfor det kun er muligt at bestille til levering på sin hjemmeadresse eller til et udleveringssted.
Dette fremgår også i vores leveringspolitik.
Vi beklager misforståelsen.

Ønsker dig en glædelig jul og godt nytår

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Really bad service and rude staff in…

Really bad service and rude staff in the store in Fields. Also very disappointed in the mindset of the Helsemin staff in Vesterbrogade. They sell a variety of different homeopathy remedies and they don't even believe or have ever tried homeopathy. Yet they expect their employees to sell at least for 300kroner per customer, no matter what the customer came to the store for. They only hire staff that don't know anything about herbal medicines either. Stay away if you want proper guidance and talk with knowledgeable people. There are so many other health food stores in Copenhagen that can provide way better service.

10. Dezember 2023

Dear Sarah,

Thank you for your review.

We conform to the regulations of the Danish Veterinary and Food Administration and the Danish Medicines Agency. As homeopathy is not considered a dietary supplement and therefore regulated by either of these two agencies, we choose not to offer guidance in regards to homeopathy. However, we refer to 'Foreningen Alma', so customers who are interested in homeopathy, can get the correct guidance.

We are sad to hear, that you have had a bad experience with our staff and would like to solve this matter. We would love it, if you would send an email to kundeservice@helsemin.dk.

We always seek to better our service and appreciate your feedback.

Best regards,
Helsemin Customer Service

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helsemin Ros Torv Roskilde

Jeg har tidligere skrevet en anmeldelse af Helsemin i Roskilde gr nogle uheldige oplevelser. Efter det vil jeg gerne rose Helsemin og deres kundeservice for en anerkendende, forstående og positiv responce på min klage. Jeg har følt mig forstået og oplevet butikken var oprigtigt kede af mine oplevelser. Det er dejligt som kunde at blive mødt på den måde så tak for det og jeg fortsætter med at handle i Helsemin, Roskilde

6. Dezember 2023

Kære Birgitte,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sætter pris på din ros!
Vi er glade for, at vi har kunne rette op på din uheldige oplevelse.
Det glæder os, at du fortsat ønsker at handle hos os.

Ønsker dig en glædelig jul og godt nytår!

Celina, Helsemin Kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har den 29 nov bestilt en pakke og…

Jeg har den 29 nov bestilt en pakke og jeg har endnu ikke modtaget pakken eller track and trace nummer , jeg har skrevet til kundeservice og der var beskeden at det ville tage 4 dage og det er der jo så gået nu og har stadig i ter hørt og jeg har før bestilt hos Helsemin og der er der gået 2 dage .

29. November 2023

Kære Lone,

Vi beklager den længere leveringstid. I forbindelse med denne højsæson oplever vi ekstrem travlhed, der desværre medfører en længere leveringstid. Vores pakkeri bestræber sig altid på at afsende ordrer hurtigst muligt, og typisk inden for 4 hverdage. Dog kan der i perioder med kampagner og jul, forekomme længere leveringstid. Dette beklager vi, samt den manglende kommunikation herom.

Du må meget gerne skrive en e mail til kundeservice@helsemin.dk - så kan jeg sende dig dit pakke- og trackingnummer.

Vi håber på, at du vil fortsætte med at vælge Helsemin, som din helsekost butik, og at vi kan rette op på denne situation.

Ønsker dig en skøn dag og glædelig jul

Helsemin kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service hos Helsemin og mange…

Altid god service hos Helsemin og mange gode produkter. I forretningerne er der god mulighed for rådgivning og snak om produkterne. Jeg har bestilt på hjemmesiden flere gange og varerne kommer hurtigt og uproblematisk. Kan anbefales til andre.

12. September 2023

Kære Susanne,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med vores varer og service. Vi sætter stor pris på din ros og anbefaling!

Celina, Helsemin kundeservice

God service i Rødovre Centret

Synes bare jeg vil fortælle om den altid meget gode oplevelse og service jeg får når jeg handler i Helsemin i Rødovre Centret.
Det er rart at handle i en helsekostbutik hvor personalet har viden om deres produkter.

1. September 2023

Kære,

Tusind tak for din fine ros - den sætter vi pris på. Det glæder os, at du er tilfreds med vores personale og den service de tilbyder. Jeg sørger for, at give dine pæne ord videre til butikken.

Helsemin Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr