Helberg Design Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for renoveringsplanen. Det er vel nok et godt og gennemtænkt projekt, tusind tak for din store indsats. Vi er meget imponeret over, hvordan du har fået tænkt alle vores ønsker og behov ind.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop bygget hus, og havde udfordringer med at se, hvordan vores have skulle tage form på den skrånende grund. Vi kontaktede derfor Susanne, som med udgangspunkt i os og vores ønsker, virkelig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt Helberg Design da vi stod overfor en større ombygning af vores nykøbte gård. Helberg fik frie hænder til at komme med en løsning der skulle binde indretning, have og den omkringlig... Mehr ansehen

1. Garten- und Landschaftsbau
  2. Architekt
  3. Innenarchitekt

Vom Unternehmen geschrieben

Helberg Design er et indretningsfirma, som løser kreative opgaver i forbindelse med indretning af private hjem, haverum, salgsklare boliger, erhvervsindretning og hjælp til fornyelse af boligen. Helberg Design har eksisteret siden 2007 og laver opgaver for kunder i hele Danmark og specialopgaver online for udenlandske kunder. Som indretningsarkitekt er det min primære opgave at understrege boligens særkende og fremhæve den personlige stil og finde/skabe den røde tråd i indretningen. Boligens indretning behøver ikke at stoppe ved de indendørs rum – flere og flere ønsker også at haven tænkes med og bliver en del af indretningen. Mange af mine kunder gør brug af mig som havearkitekt i forbindelse med indretning af boligen eller efterfølgende. Ved at kombinere boligens indretning og få lavet en haveplan, hvor man tænker de ydre rum med, opnår man en totalløsning, hvor boligen bliver helt unik og personlig.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super god service

Bestilte smykker på deres hjemmeside til afhentning i butikken. Allerede dagen efter blev jeg ringet op, at min bestilling var klar til afhentning. Nemt, hurtigt og rigtig god service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sød service og hurtig levering

Jeg bestilte en fin lampe på nettet, men blev ringet op dagen efter da farven var udsolgt. Blev overbevist om at bestille en af de andre flotte farver og blev bestemt ikke skuffet da den ankom allerede et par dage efter. Den passer helt perfekt.

Super kundeservice

Jeg handlede hos Helberg Design som kunde for mit arbejde i det offentlige, og måtte derfor have fakturaen tilsendt elektronisk. Jeg ringede, og den venlig dame ville undersøge sagen. Der gik ikke længe, før hun ringede tilbage og sagde, at det kunne sagtens lade sig gøre. Pakken kom hurtigt, var så fint pakket ind og der lå det sødeste håndskrevne kort ved. Skøn service, og jeg får bestemt lyst til at handle dér igen!

Skøn inspirerende butik.

Skøn inspirerende butik. Med skønne design ting som jeg gerne ville eje, hver og en.
Dejligt lys butik og super nemt at parkere ved. Her kan man kun blive i godt humør:)

Super god service

Helberg Design har en super hjemmeside med hurtig levering. Deres fysiske butik skal ses - hyggelig butik med god service og glade medarbejdere :-) kan klart anbefales!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fantastisk sted at handle

Kære alle .
Kan kun anbefale at handle hos HElberg design .
Du bliver ikke skuffet , det er noget af det smukkeste der er lavet i træ .
Gode hjemmesider , let at bruge .
Går hurtig at modtage varen .
Så der er ikke spor tvivl om hvor jeg vil handle fremover
HELBERG DEGSIGN .

Less is more

Jeg er sikker på, at du kan få tips og tricks til lige netop din personlige stil i Helberg Design. De tager udgangspunkt i dine behov og møder dig, hvor du er ... i respekt for lige netop din individuelle stil uden forsøg på at "oversælge". Ægte, autentisk og troværdigt!

Fedeste designerbutik i byen

Lækker butik at komme ind i. De fedeste design, både billige og dyre. Kunne købe det hele der inde. Dejlig personale og skøn betjening. Lækre mærker og designs er altid til rådighed.

ganske enkelt PERFECT!!

Jeg har handlet med Helberg design, og har fået det flotteste julepynt. Super god kvalitet og ike mindst den mail orenspondance jeg havde med sofie :)

kan VARMT anbefale HELBERG DESIGN

Ét ord - PERFEKTION

At træde ind i Helberg, er en ren fornøjelse! De mange muligheder, i et perfekt omfang! Ikke for lidt og ikke for meget.
Men bedst af alt - den professionelle hjælp fra de søde og hjælpsomme sælgere!

Helberg design - et trin over himmelen

1. Dezember 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert design, super service!

butikken oser af lækkert design og servicen er altid i top. Der findes lækre sager i alle prisklasser og man kommer som regl aldrig tomhændet ud :D

1. Dezember 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg finder altid en gave i den lækre Helberg, enten til mig selv eller til venner og familie, da der er noget til alle aldre.

Leder man efter en gave til den, der har alt, finder man den hurtigt hos Helberg .

Og der opstår, ihvertfald fald hos mig, flere nye ønsker til fødselsdage og jul.

Gå derind og du vil komme der løbende. Du finder så meget til at pifte hjemmet op med i det bedste skandinaviske design.

5. Oktober 2013

Fantastisk butik.

Helberg er en helt fantastisk butik, hvor man ikke kan finde noget man ikke gider eje, pluds man får den bedste betjening.

30. September 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr