Albert Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sa opp abonnementet for 6 måneder siden, men fortsatte å trekke kortet mitt. Fikk bekreftet at jeg hadde «aktivt» abonnement med en e-post adresse, som jeg ikke eier. De ville ikke betale tilbake... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ungene våre elsker AlbertJr, både 3åringen og 5åringen bruker det mye. Det kan lagge litt eller henge seg opp men det tror jeg er mer våre nettbrett som ikke er de beste enn appen i seg selv. Albert... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Doesn't work on the main device out there for kids: Amazon Kindle kids. Also, no reminders are sent when free trial ends and no refund was given afterwards being trapped. Is that still legal? I litera... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

It feels so good to know that my child is doing something productive even when i give hen (3 year old) screentime! Love this game/ education app!

Unternehmensdetails

1. Schule
  2. auch in
  3. Fremdsprachenschule
  4. Vorschule

Vom Unternehmen geschrieben

Albert er en app designet for barn mellom 3–9 år, der barna får muligheten til å lære å regne, lese og skrive på både norsk og engelsk – på en lekende og pedagogisk måte. Appen er spesielt tilpasset for å følge den norske læreplanen og hjelper til med å bygge et solid grunnlag for barnas fremtidige læring. Med Albert får barnet ditt tilgang til en komplett læringsopplevelse, der matematikk, norsk og engelsk kombineres i engasjerende øvelser. Appen er designet for å være enkel å bruke, selv for de yngste brukerne, og inneholder fargerike illustrasjoner, morsomme minispill og spennende historier som holder barna motiverte og engasjerte. Appen er basert på forskning og ble utviklet i samarbeid med pedagoger, noe som sikrer at barna får de beste forutsetningene for å lykkes. Ved å lære i sitt eget tempo og få positiv tilbakemelding, styrkes barnas selvtillit og motivasjon. Albert er den perfekte kombinasjonen av læring og moro, og tilbyr en interaktiv måte å hjelpe barnet ditt med å utvikle seg innen matematikk, språk og kreativitet.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fortsetter å trekke penger etter abonnementslutt

Har avsluttet abonnement for et år siden og trekkes fortsatt hver måned, selv om det på hjemmesiden og google play viser at jeg ikke har abonnement. Dette er ikke greit.

28. August 2024

Hei Linn Susanne.

Takk for at du kommenterer om dette.
Hei Albert har ingen mulighet til å gjøre trekk på abonnement som er avsluttet. Så her er det mulig du har registrert 2 abonnement.

Vi vil be deg kontakte vår kundesupport på support@heialbert.no som vil hjelpe deg å finne løsningen på dette.

Med vennlig hilsen. Team Albert

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service - vær forsiktig med gratis prøveperiode

Greit nok spill for småtasser, men det hjelper lite når det er elendig service og lureri når det gjelder markedsføring og avbrudd av abonnement. De er bare opptatt av å håve inn penger på regelrytteri og bruker sleipe triks som at betalingen ikke starter på den 1. i måneden men på den 30. Har prøvd å klage, men de holder fast i regelrytteriet og har tydeligvis ikke hørt uttrykket "kunden har alltid rett". Jeg har opplevd lignende med andre selskaper, men der har jeg fått pengene tilbake, når jeg beviselig ikke har brukt tilbudet på lang tid.

1. Februar 2024

Hei Øyvind.

Vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse av våre tjenester.
Hvilken dato et abonnement starter betaling etter en prøveperiode formidles tydlig i alle våre kampanjer.

Man betaler et lite månedlig beløp i abonnement som gir tilgang til våre tjenester. Her er man fri til å benytte dette etter eget ønske. Om dette er daglig, eller noen ganger i uken eller måneden.
Dette er noe vi ikke styrer over. Vi legger ikke opp noen time-plan for brukerne.

Vårt ønske i Hei Albert er at barn skal ha mulighet til å lære gjennom å utforske morsome og lærerike oppgaver tilpasset deres alder.
Som et abonnement på en avis, er et abonnement hos oss en betaling av tilgang til våre tjenester. Vi betaler dessverre ikke for de dager man ikke benytter tjenste. Samme som en avis ikke ville gitt tilbakebetaling om det er dager du ikke leser avisen.

Med vennlig hilsen. Team Albert.

God App

God app, kan anbefales.

23. Februar 2023

Antwort von Albert

Hei og takk for fem stjerner! Så glade vi er for at du liker appen vår 💙 Med vennlig hilsen Maja på Team Albert.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hei Albert FRARÅDES. Anbefaler å IKKE å bli medlem! Useriøs tjeneste.

Det FRARÅDES foreldre å bli medlem av Hei Albert, da det ikke går an å si opp avtalen. Har blitt trukket fra konto selv om jeg har sagt opp tjenesten. Har sendt en ny melding om dette. Useriøs tjeneste.

31. Oktober 2022

Antwort von Albert

Hei og takk for at du kontakter oss! Så trist at du opplevde prosessen med å avslutte kontoen din som vanskelig, det er virkelig superenkelt å si opp medlemskapet ditt hos oss! Ta kontakt med support@heialbert.no så hjelper vi deg med å se hvor du har registrert deg og hjelper deg med å stenge kontoen din! Med vennlig hilsen Maja på Team Albert 💙

Veldig behjelpelig service

Veldig behjelpelig service, som gjorde at vi til slutt fant ut av problemet 😊

18. August 2022

Hei,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Gleder oss å høre at vårt kundesupport team ga dere en god service og fikk løst problemet deres.
Med vennlig hilsen. Team Albert. 💙

Topp kundeservice

5. Mai 2022

Hei,
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Gleder oss å høre at vårt support team ga deg en god opplevelse i supporten.
Med vennlig hilsen. Team Albert. 💙

Kjapp

Kjapp, hyggelig kundeservice med god oppfølging

13. April 2022

Hei,
Tusen takk for denne tilbakemeldingen.
Vi er glad at dere fikk en kjapp og god oppfølging av vårt support team.
Håper dere får god bruk og nytte av Albert 💙
Med vennlig hilsen. Team Albert

Hyggelig bistand på e-post

Hyggelig bistand på e-post. Nå er vi i gang igjen med Albet-appen!

14. Januar 2022

Antwort von Albert

Hei Jonas. Vi er glade for at du er fornøyd med vår kundestøtte. Gi oss beskjed igjen hvis det er noe mer vi kan hjelpe deg med.

God kundebehandling

15. Dezember 2021

Hei,
Tusen takk for din tilbakemelding.
Kjekt å høre at vår kundesupport var en god opplevelse.
Med vennlig hilsen. Team Albert.

Imøtekommende

Hyggelig, høflig, rask, imøtekommende.

1. Dezember 2021

Hei Therese.
Takk for fem stjerner, vi håper du får mye bruk av appene i fremtiden.

Med vennlig hilsen

Appen funket ikke

Appen funket ikke, ønsker support på tlf, fikk refusjon på alle utlegg.helt supert service på det.

17. Oktober 2021

Antwort von Albert

Hei Synnøve. Så godt å høre at du har hatt en god opplevelse med vår kundeservice. Gi oss beskjed igjen hvis det er noe vi kan hjelpe deg med.

Svindel og lureri

Svindel! Ble lovet øreklokker ved registrering av konto\kredittkort, når dette var registrert skulle jeg avregistrere kontoen slik at den ikke løpte en måned til.
Så klikker jeg på "Avslutt medlemskap" og alt som skjer er at det popper opp en dialogboks som sier "Hei, kom i gang"

Siden nekter å la meg å melde meg ut. Ulovelig!

17. September 2021

Hei,
Takk for din tilbakemelding.
Når du tegner abonnement for gratis hodetelefoner, kan du ikke melde deg ut før det er gått 48 timer.
Når det gjelder utmelding, hjelper vi deg gjerne med dette. send en epost til support@heialbert.no
Med vennlig hilsen Team Albert.

Enda en erfaring med Albert

Enda en erfaring med Albert - jeg hadde et abonnement startet 10. september, som jeg avsluttet tidlig morgen 9. desember. Likevel blir jeg trukket for hele kommende måned, dvs. januar, dagen etterpå, den 10. desember, og altså dagen etter avbestilling. Jeg har tatt kontakt med kundesenter, som bare viser til at man må avbestille enda før., fordi de legger inn trekk på konto før måneden man har betalt for er omme. Det er helt utrolig!

2. September 2021

Hei,
Beklager at du har hatt en dårlig opplevelse av vår kunde-support. Beklager også at det har tatt alt for lang tid før vi har respondert på ditt innlegg.
Vi ønsker å være behjelpelig, og fleksibel i vår kunde-support.
Det er gleden av matte, og lek i vår app som vi ønsker skal være hovedfokus i vår tjeneste.
Med vennlig hilsen Team Albert.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ble lurt med gratisabonnement som skal…

Ble lurt med gratisabonnement som skal vare «inntil videre» pga coronasituasjonen i februar, og får Mail om at det skal gis tydelig beskjed på e-post når dette evt endrer seg. Ved en tilfeldighet ser jeg at de har trukket 189 kr i måneden i april, mai og juni. Jeg har ikke fått Mail om dette. Snakk om å bruke pandemien til sin fordel. Og snakk om uetisk bedrift. Synd! Fordi det virker som en bra og pedagogisk app. Da bør man kunne bruke dette og ikke måtte ty til skitne triks. De blir herved anmeldt Forbrukerrådet. Ser ut som folk har blitt rammet av samme svindel i alle de nordiske landene.

Ser jeg har fått svar som er ren løgn. Har dere bildebevis av dette? Av denne påståtte mailen? Eneste Mail jeg har åpnet idag er fra når jeg registrerte gratiskonto 02.februar. Ingenting i spamfilter, eller innboks. Så dette er faktisk ren løgn. De er nå tipset til forbrukertilsynet. Verste jeg har vært borti. Burde faktisk vært politianmeldt.

3. Juni 2021

Hei Victoria.
Så trist å høre at du føler deg skuffet. Vi har sendt en e-post 25/3 med informasjon om at medlemskapet ditt blir overført til en betalingstjeneste. Jeg kan se at du åpnet e-posten i dag 3/6 og mistenker at den havnet i søppelposten din, og at du fant den nå når du søkte etter Albert, beklagelig selvfølgelig og grunnen til at folk er opprørt over at de ikke mottok e-post er fordi det kom til spam. Dessverre er dette ikke noe vi kan kontrollere, men avhenger blant annet av måten e-postoperatøren din vurderer denne e-posten. Jeg håper at i tillegg til dette har Albert hatt stor nytte den tiden det har vært gratis.

Svindel!

Bare feil!! Jeg har betalt for denne appen og JEG FÅR IKKE BRUKT DEN!, Kommer opp feil melding om at jeg må opprette bruker. Men jeg har gjort det. Dette er dårlig. For dårlig!! er det her Svindel?
Prøvde å ta kontakt via facebook og mail.. ingen svar!

4. Mai 2021

Hej Silje.
Det låter som att du loggar in på fel app. Dessvärre kan jag inte hitta något tidigare meddelande från dig med detta, om du kontaktar oss på support@heialbert.no så hjälper vi dig självklart vidare.

Bästa hälsningar,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Barnebarnet mitt digger denne appen

Barnebarnet mitt digger denne appen, og får både mestringsfølelse og innlevelse samtidig som det det gir god læring. Anbefales.

4. Mai 2021

Hei Linette.
Kjempegøy å høre at barnebarnet ditt liker tjenesten vår.
Håper du får god bruk av Albert 💙

Med vennlig hilsen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Registrerte meg gratis og fikk i…

Registrerte meg gratis og fikk i vilkårene stod det at jeg skulle få varsling ppepost dersom det ble endringer i vilkårene. Jeg ble etter en periode belastet et månedsbeløp. Jeg fikk ikke epost om dette. Tok kontakt med kundeservice og får tilsendt bilde om at de har sendt meg epost. Dette er ikke riktig. Bildene fra kundeservice viser ikke at mailen er sendt til min email. Kontakter kundeservice igjen og ber om å få refundert beløpet. Har enda ikke fått svar. Bløff og lureri hele opplegget! Styr unna.

15. April 2021

Hej Mari.
Tack för din kommentar.

Jag hoppas du fått hjälp av vår kundservice med underlag på mailutskicket. Om inte är du välkommen att kontakta oss igen så hjälper jag dig personligen med detta.

Bästa hälsningar,
Ida på Team Albert.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At jeg sjekket trustpilot før jeg testet appen

At jeg ikke leste her før jeg testet denne appen. De lurer deg over på en gratisavtale med deretter å bli trukket penger når man tror man har avsluttet abonnementet.

Også belastes man. Det ble sendt en epost om dette, men som et nyhetsbrev der det stod et par setninger helt til slutt om at jeg plutselig ble belastet. Jeg leser ikke nyhetsbrev og dette burde vært sendt som egen epost. Igjen rent lureri.

Frekk kundeservice som sier jeg har godtatt gratisavtale. Jeg spurte faktisk først hvorfor jeg ble belastet når de reklamerte med gratis over alt, men det gjaldt ikke meg sa de. Så derfor avsluttet jeg abonnementet. De påstår så at jeg har godtatt gratisavtalen som jeg ikke så noe spor av.

Svindel og lureri!

Har meldt de til forbrukerområdet og oppfordrer alle til å gjøre det samme.

Les også anmeldelser på heialbert.dk så ser man at flere opplever det samme som meg.

I likhet med de andre nekter de å betale tilbake pengene som ble trukket.

7. April 2021

Hei HK.

Tilbakemeldingene dine er veldig viktige for oss, og vi tar hensyn til ditt synspunkt. Med emnelinjen “Nyheter fra Albert” henviste vi til en rekke nyheter som kan være av interesse for våre kunder. Det er uheldig at du oppfattet dette som uklart.

Vi har ulike tilbud i løpet av året og kommuniserer disse via reklame og vårt nettsted. Tilbudet du benyttet deg av da du registrerte deg, kan imidlertid ikke kombineres med det pågående tilbudet, der vi tilbyr nye kunder gratis leksehjelp frem til sommeren. All informasjon om ditt eksisterende medlemskap blir alltid sendt ut til deg personlig og kommuniseres ikke via våre sosiale kanaler. Hvis du ønsker å fortsette samtalen, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss igjen.

Med vennlig hilsen

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr