Jeg er utrolig glad for healux-klinikken og er kommet der jævnligt i årevis. Ingen tvivl om at de er super kompetente, imødekommende og giver en den bedste vejledning. De har et bredt udvalg a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik foretaget en restylanebehandling af Vibeke Kassis på Healux i Odense for nogle måneder siden, og jeg blev og er meget glad og tilfreds med resultatet. Behandleren V.K. er en knusende dygtig h... Mehr ansehen
Er klubkundemedlem siden nogle år tilbage. Absolut den dejligst klinik at være i. Altid sød og hyggelig atmosfære. Får jævnligt ansigtsbehandlinger hos Selina. Hun er rigtig sød og dygtig. Fantasti... Mehr ansehen
Healux Klinikken er en kosmetisk speciallægeklinik ved Marmorkirken i hjertet af København. I trygge rammer byder vi på en stor vifte af professionelle skønhedsbehandlinger udført af kosmetiske sygeplejersker og læger: Botox- og fillerbehandlinger, permanent hårfjerning, hudforyngelse og opstramning, karfjernelse, pigmentfjernelse og slankbehandlinger.
Bredgade 51 kl. tv, 1260, København K, Dänemark
Jeg er utrolig glad for healux-klinikken og er kommet der jævnligt i årevis.
Ingen tvivl om at de er super kompetente, imødekommende og giver en den bedste vejledning. De har et bredt udvalg af både laserbehandlinger og andre spændende behandlinger.
Københavns bedste skønhedsklinik

Antwort von Healux Klinikken
Healux har været mit faste sted i snart fire år, og jeg kunne ikke forestille mig at gå andre steder. De ved præcis, hvad der passer til mig og min hudtype og jeg får altid ærlig rådgivning.

it’s really amazing like a magic. thank you Healux Clinic🙏

Antwort von Healux Klinikken
Altid venlige og kompetente behandlere. Man føler dig altid set og tryg.

Antwort von Healux Klinikken
Altid god service og kvalitet på behandlingerne. Tillige har de gode produkter. Er fast klient og har gået hos Healux i hel del år og får ofte komplimenter for min fine hud.

Antwort von Healux Klinikken
Jeg er kommet på klinikken i over et år, og er super tilfreds med deres arbejde og service.

Antwort von Healux Klinikken
Fantastisk oplevelse hos Healux-klinikken. Professionel, varm og imødekommende behandling, hvor man virkelig mærker ekspertise og omsorg. Kan varmt anbefales.
Efter en uforpligtende samtale, hvor behandleren kiggede på min hud, og informerede mig om den behandling, som jeg ønskede, fik jeg en rigtig god fornemmelse for stedet.
Min behandler gav mig meget præcise svar på mine spørgsmål, hvilket gjorde, at jeg følte mig helt tryg ved den behandling, som jeg ønskede.

Antwort von Healux Klinikken
Professionel, rolig og tryg rådgivning og behandling
En stor anbefaldning herfra.
Healux er indbegrebet af kvalitet, god service og top professionalisme
Jeg får jævnligt ansigtsbehandlinger hos Henriette. Her jeg føler mig altid set og i de bedste hænder.
Har lige set nogle før og efter billeder. Det er simpelthen imponerende hvor flot en hud jeg har fået.

Antwort von Healux Klinikken
Healux er en pengemaskine. Deres behandlinger er dyre og behandlerne lover mere end de holder for at få dig som kunde. Det er utroværdigt og utrygt. De er afvisende overfor klage og kompensation. Sætter ikke mine ben der igen og det bør du heller ikke

Antwort von Healux Klinikken
Når jeg har fået lavet behandlinger hos Healux, er jeg altid yderst tilfreds når jeg går derfra. Serviceniveauet er i top og jeg føler mig meget velkommen og tryg.
Jeg har fået lavet mine behandlinger af Henriette. Hun er rigtig god til at vejlede og fortæller løbende hvad hun gør under behandlingen. Hun er meget sød og en yderst kompetent behandler.
Jeg kan derfor varmt anbefale Healux.

Antwort von Healux Klinikken
Jeg har fået min første kemisk peeling og jeg er alledere super tilfredse.
Jeg kan tydeligt se at mine store porer er blevet mindre. Min hud har det bare så godt.
Stor ros og tak til Silvija. Hun er mega sød og en fantastisk dygtig behandler. Glæder mig til at komme igen.
Stort kram fra mig.

Antwort von Healux Klinikken
I finished my laser removal treatment at Healux a little under a year ago. The staff was polite and the ambience is cozy. However, I got 10 treatments totalt, and even though I'm aware that laser treatment doesn't necessarily remove all hairs permanently, I'm not really satisfied with the result.. Especially considering the prices, which are already quite expensive compared to other laser removal places. Furthermore I feel like some of the staff was a little bit ''sloppy'' and not as though as one would wish. I've just begun another laser removal treatment at another place, which is much cheaper and include satisfaction guarantee.

Antwort von Healux Klinikken
Jeg har idag været til behandling hos Healux og min behandler Silvija
Jeg er meget tilfreds med den hjælp og vejledning jeg får. Under min behandling fortæller Siljiva hvad hun gør og giver mig professionel vejledning og hjælp
Der sker hele tiden fremskridt i behandlingen og det er jeg super taknemmelig. Stor ros til Siljiva, super dygtig og kompetent behandlinger
Jeg kan med store ord og varmt anbefale Healux
Professionelle og 5 store stjerner til healux og især til Siljiva, tak for verdens bedste behandlingsforløb Siljiva
Jeg har kun positivt at sige om denne klinik! Søde og professionelle, fornuftige priser, unik mulighed for at få et medlemskab som gør, at man kan få behandlinger til en rigtig fornuftig pris. Jeg er meget taknemmelig for, at have fundet vejen til Healux klinikken. Tak for jer 🙏❤️
Jeg har gået til behandlinger hos Silvija i Healux igennem mange år, og der er en god grund til jeg holder fast i dette. Hun er super professionel på alle områder og udfører altid sit arbejde med perfektionisme. De varmeste anbefalinger herfra.
Meget tilfreds med mine forskellige laserbehandlinger hos Silvija/Healux.
Jeg har i dag været inde hos Josephine i Healux og få laser. Jeg har aldriig mit liv fået så god og engageret behandling. Josephine modtog mig med sin søde rolige og imødekommende fremtoning, og jeg følte mig i de bedste hænder fra start af. Hun var top professionel og så stadig personlig. Jeg kan kun anbefale behandlinger hos hende og kommer helt sikkert tilbage❤️
I have had various treatments at Healux over the last couple of years and have always been treated with kindness and compassion. I feel they are genuinely interested in me as a person. The treatments have made feel and look much more vibrant and youthful.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.