Vores søn opholdt sig i Vietnam og havde akut behov for en forsikring. Health Insurance Instantly hjalp os hurtigt og professionelt, og vi fik den bedst mulige behandling. Niels var meget åben... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Needed an Insurance very quick, Which the company helped with through all the way and with a fast process.
Unternehmen hat geantwortet
At vi bliver mødt af et imødekommende personale i Cigna, der gerne vil hjælpe. Appen Eyr hvor vi kan komme til læge hurtigt er en tryghed. Vi bor i Spanien og selvom Cigna har aftaler med et hosp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Health Insurance Instantly, tilbyder vi, som de eneste i Norden en international helbredsforsikring med omfattende dækning. Lokalt samarbejde og kendskab til læger, klinikker og hospitaler i hele verden sikrer dig en enestående dækning til dit helbred. Her er du dækket for hele dit helbred - både alvorlige og komplekse sygdomme som kræft, og forebyggende undersøgelser og behandling. Du får adgang til global ekspertise og et hidtil uset omfang af dækning. Altid med frit valg, både lokalt men også i udlandet. - Siden 2015, har vi tilbudt helbredsforsikring med international dækning, og sikret vores kunder den bedste behandling, verden kan tilbyde til deres behov. - Med en mission om, at enhver sygdom bør mødes med den bedste behandling verden kan tilbyde, er du sikret de bedste og nyeste kompetencer, ikke bare i Danmark eller Sverige, men i hele verden.
Nørregade 53, 1., 1165, Copenhagen, Dänemark
Niels var meget åben og imødekommende og sørgede for, at alle vores behov blev dækket. Vi fik grundig vejledning, og han rådgav os ærligt til ikke at vælge den dyreste forsikring, men den løsning der passede bedst til vores situation.
Niels var nærmest tilgængelig 24 timer i døgnet – selv juleaften modtog vi mails fra ham med oplysninger. Vi er meget taknemmelige for den hjælp og tryghed, vi fik, og kan varmt anbefale Health Insurance Instantly.

Antwort von Health Insurance Instantly
I was feeling really stressed about finding the right health insurance, but joining Health Insurance Instantly turned out to be a great decision — thanks to Fredrik Kjellström, the Sales Development Manager. He was incredibly patient and professional throughout the entire process. He took the time to explain everything clearly and responded to my emails quickly. If I could give more than five stars, I absolutely would. Thank you, Fredrik!

Antwort von Health Insurance Instantly
At vi bliver mødt af et imødekommende personale i Cigna, der gerne vil hjælpe.
Appen Eyr hvor vi kan komme til læge hurtigt er en tryghed.
Vi bor i Spanien og selvom Cigna har aftaler med et hospital her hvor vi bor, så må vi ofte selv betale for konsultationer og undersøgelser først, for derefter at lægge billeder af fakturaen ind på appen Cigna og så får vi pengene tilbage i løbet af en uge. Det fungerer tilfredsstillende.
Kunne godt have tænkt mig at når Cigna har en aftale med et hospital eller klinik, at så skal jeg ikke tænke over om jeg har penge til et lægebesøg.

Antwort von Health Insurance Instantly
Jeg fandt ud af at som udlandsdansker er det ekstremt svaert at finde en helbredsforsikring som man kan stole 100% paa leverer daekning som lovet. Jeg havde opgivet at finde daekning fra et Dansk selskab da de alle kraever at man har Dansk adresse og var taet paa at underskrive hos Regency men efter at have laest kommentarerne om Regency paa Trustpilot maatte erkende at de sikkert ikke lever op til det aftalte naar uheldet er ude, saa jeg havde omtrent opgivet da jeg saa en FB reklame for Health Insurance Instantly og efter samtale med dem og due dilligence har valgt at blive forsikret hos dem, en meget stor lettelse at vide at jeg er daekket hvis uheldet er ude.

Antwort von Health Insurance Instantly
Om du letar efter "Bästa servicen i stan" och "närkontakt med kunder". Jag skulle gärna rekommendera att använda deras tjänster utan att behöva tänka på det. Personalen är mycket hjälpsam.

Rigtig god proces
Møder og gennemgang af materiale til det hele var ordnet. Venlig og imødekommende medarbejder i telefonen.

Antwort von Health Insurance Instantly
Først og fremmest vil sige troværdig medarbejdere jeg har snakket med under hele forløbet da jeg tegnede forsikring igennem dem utrolig hjælpsom firma hurtigt feedback altid venlighed når man ringer alt er kommet til tiden da jeg har boet i Asien i 11 år og har haft forsikring der I nogle forskellige firmaer har kun været en katastrofe vil ikke råde nogle til at bruge lokale forsikringsselskaber i philippines Først og fremmest deres agency der er utroværdig når det kommer til stykket kan man ikke komme i kontakt med dem.
Her kan man ringe og de tager telefonen med det samme her får man en troværdig medarbejdere i røret det kan godt være at man betaler lidt mere hellere det og have god service end at betale mindre og ingen service nu føler jeg mig tryg ved min forsikring det har jeg ikke gjort i mange år 😊

Ole Erling var meget hjælpsom
Meget positiv oplevelse

Antwort von Health Insurance Instantly
Professionel, hurtig, super kommunikation, en stærk kundeoplevelse!

Antwort von Health Insurance Instantly
De ved ikke en brik om sygeforsikring. Andreas forsøgte at forsikre en dansker i Grønland

Antwort von Health Insurance Instantly
Der bliver lyttet til mig og fulgt op paa mit spoergsmaal, hvis ikke det lige kan lodses med det samme

Antwort von Health Insurance Instantly
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.