Super service
Vi fik renset tagrende over 1. sals højde. Super hurtig respons fra vores henvendelse og super hurtig udførelse af arbejdet af den sødeste medarbejder. Vi vender klart tilbage og kan absolut anbefale firmaet.
Haveservice Sjælland tilbyder havearbejde, såsom hækkeklipning, græsslåning, etablering af græsplæner, montage af komposithegn, både fra Jimahegn.dk og Kompositterrasse.dk Vi montere også lamelhegn og raftehegn. Ud over dette tilbyder vi ejendomsservice og vedligeholdelse af grønne områder. Træfældning samt stubfræsning. Brolægning samt træterrasser.
Rødkælkevej , 2600, Glostrup, Dänemark
Vi tog kontakt til firmaet, da vi havde brug for hjælp, til opsætning af ny havelåge og reparation/nyt hegn. Jesper kom op med en plan. Det er den bedste, hurtigste og mest venlige hjælp, vi nogensinde har fået. Jesper fik købt hegn og havelåge, inden priserne steg den 1. april. 3 dage senere har vi nyt hegn og havelåge og det er bare så flot og til en god pris. Det gamle hegn blev kørt væk, så vi skulle ikke gøre noget. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen og anbefale det til andre.
Tak for godt arbejde til en god pris. En meget ond tjørnehæk blev nedklippet med 60 cm og bortskaffet.
Hurtig og god service. Fleksibel og imødekommende. Meget tilfreds.
Vi fik et godt tilbud på at få fræset en mellem stor stub ned i vores have. Jesper kunne komme samme dag som tilbuddet blev accepteret(søndag.) super flot arbejde, venlig og imødekommende. Vi vil kontakte Jesper/ haveservicesjælland en anden gang.
Bestilte Jesper til Hækklipning. Hækken blev klippet flot og helt som ønsket. Affaldet blev taget med som aftalt og der blev ryddet pænt op bagefter.
Vi fik fræset en stub og alt er gået over forventning.
Hurtig planlægning, god pris, godt udført og faktura modtaget straks efter udførsel.
Meget tilfreds og vil bestemt bruge dem igen.
Varm anbefaling herfra. Vi fik lavet en flot hæk af laurbær som vi er yderst tilfredse med. Endvidere har Haveservicesjælland hurtig responstid og super kundeservice.
Det blev som vi havde aftalt, dejligt
Jeg har kun set haven via videoen der blev lavet i morges efter fræsning af stubbe det er pænt arbejde der er udført grundet sygdom kunne jeg desværre ikke komme forbi dig
Vi havde Jesper fra Haveservicesjælland ude og fræse en træstub i vores have.
Super arbejde, venlig, og fair pris og de kom hurtigt efter vi kontaktede dem.
Kan klart anbefale dem til jeres havearbejde og vi vil bruge dem igen hvis vi skal have lavet noget.
/Stine Solrød
Vi har haft besøg af Jesper og hans makker, som har udført et yderst tilfredsstillende arbejde med fjernelse af bed (buske, træer og jord) i vores have. Meget effektive og flot resultat. Stor anbefaling herfra :)
Jesper leverede et rigtig godt stykke arbejde i vores have, han er behagelig at omgås, løsningsorienteret, dygtig, overholder aftaler og kommunikationen var nem. Stor anbefaling.
Jesper har gennem hele forløbet været præcis, hurtig og utrolig servicemindet i sin kommunikation. De kom som aftalt og beskar/fældede 3 æbletræer og var meget effektive og hurtige! Der er ryddet MEGET pænt op og alt affald er kørt væk. Vi kunne ikke have ønsket et bedre resultat og oplevelse :)
Et arbejde som blev udført meget over forventning og vi vil bestemt anbefale haveservice sjælland samt selv benytte dem igen til fremtidigt havearbejde!
Kraftig beskæring af hækken til en god pris. Jesper kom som aftalt på dagen. Beskar toppen af vores høj og brede hæk. Tog affaldet med og ryddet pænt op efter sig. Jesper er imødekommen, venlig og behagelig at tale med. Vi vil klart anbefale haveservice Sjælland.
Har oplevet Jesper ikke udfører sit arbejde ordentlig i forhold til kvalitet. Han var hyret til at slå græsset på vores grund. Første gang var fint, anden gang efterlod han græsset uklippet og ikke i samme højde med det resultat at det skulle klippes hurtigere igen. Dernæst efterlod han en flaske på græsplænen som var tabt under hans arbejde. Hvem gider at have flasker liggende i sin have når garnerer har været der fordi han ikke har gennemset sin opgave efter arbejdet er udført? Det går ikke når huset er til salg at der ligger plastflasker i haven pga en gartner!
Vi har fået fældet og rodfræset en masse træer - store og små.
Super effektivt - og alt afleveret pænt og opryddet.
De bedste anbefalinger herfra ;-)
Hækkeklipning til aftalt tid og pris. Flot stykke arbejde. Hækken skulle både klippes ind og tages af i højden.
Nem kommunikation med Jesper, flot ryddet efter.
Vil klart anbefale og benytte firmaet en anden gang.
Jesper kom som aftalt og udførte opgaven helt efter planen. Hækklipning med nedskæring af toppen samt etablering af et hundehegn.
Der var også ryddet pænt op bagefter.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.