Hatoba Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service. Hende den kvapsede med rødt hår var fuldstændig ligeglad med at vi ventede og da vo havde ventet en time sagde hun at vi bare måtte vente ti min mere

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det var skisme en skuffelse!!! Sukkersød citronmayo, bløde ristede løg fra dåse, sjusket udført og kedeligt tilsmagt. Edamabønner og tangsalat mangler. Forrige år var vi meget tilfredse. Det er vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Simpelthen det værste sushi jeg har smagt. Det lykkedes mig kun at spise halvdelen af min takeaway bestilling fra restauranten på Islands Brygge inden jeg måtte smide den ud i skraldespanden. Jeg klag... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ofte forsinkelser - dårlig service

75% af gangene er bestillingerne ikke klar til tiden. I dag var den gal igen - 30 minutter måtte vi stå ude på gaden og vente på maden, til trods for at den var bestilt en time forinden. Som plaster på såret fik vi to japanske øl, men jeg ville meget hellere have haft et opkald fra Habota med oplysning om forsinkelsen. Deres sushi er udmærket. Sashimien er derimod skåret i alt for store og tykke skiver - minder bestemt ikke om den sashimi man kender fra Japan, men mere om noget jeg selv kunne have skåret ud med en urtekniv.

23. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig nytårsmenu og oplevelse!!!

Virkelig dårlig nytårsmenu og oplevelse!!!

Øv Hatoba! Min “nytårs menu” var over 20 min forsinket. Jeg kommer ind igen efter 20 min uden nogen at spørge - for efter endnu mere ventetid at finde min menu stå og vente på et bord :-(. Ingen øjenkontakt ved betjening - eller ved den undskyldning som blev sagt i forbifarten. Den sushi jeg har fået er nærmest smidt i bakken og der flyder et eller andet sovs ved. Betjening og udførsel var bare langt fra professionel - og så på nytårsaften. En rar og professionel betjening havde gjort en kæmpe forskel når I nu var bagud. I gav så 40kr rabat - men helt ærligt. Det var stadig bare en dårlig oplevelse og bliver ikke et nytårsmåltid jeg glæder mig til 😢

1. Januar 2020

To x dårlig oplevelse

Min søn og jeg bestilte en menu for to dage siden. En time efter vi havde spist den lækre sushi fik vi begge tynd mave. Det henvendte jeg om per mail dagen efter og har ikke modtaget svar. Dobbelt dårlig oplevelse, desværre :-(

21. September 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Velsmagende, hyggelig og rar oplevelse

Min kæreste og jeg var i aftes ude og spise på Hatoba, hvilket gjorde stor indtryk på os. Vi bestilte en Signatur Menu hvor man i dén grad får noget for pengene. Vi fik serveret utrolig velsmagende, lækkert mad og servicen var i top.

Eneste minus var dog at vi fik at vide, at vi IKKE kunne lave noget om i menuen, men da vi senere hen nysgerrigt spørger ind til den japanske is, kan vi pludselig få det i stedet for créme brulée. Det undrer os lidt, men alt i alt en god oplevelse.

11. Dezember 2016

Virkelig dejlig aften

Jeg havde en rigtig god og dejlig aften på Hatoba - det var yderst venlig og kompetent betjening, maden var virkelig lækker og delikat, både smagsmæssigt, men også præsentationen og anretningen af det. Derudover er jeg meget betaget af deres indretning, som både var smuk, elegant, stilren og minimalistisk. Meget flot. Samlet set en virkelig god oplevelse. Kan klart anbefale det!

12. August 2016

Yderst lækkert

Mit favorit sted er helt klart Hatoba når det gælder sushi, det faktisk meget bedre end sticks and sushi!
Jeg har købt så mange gange fra jer og selvfølgelig skal i da ha 5 stjerner!!
Tusind tak for god mad & god service samt gode priser!

1. März 2016

Fremragende sushi

Ca. 1 gang om ugen spiser vi sushi fra Hatoba. Det er altid fantastisk sushi. Meget lækker fisk og gode sammensætningen. Vi er aldrig blevet skuffede. Altid god kvalitet.

11. April 2014

ikke frisk tun

Jeg har skrevet denne besked til ejeren af Hatoba , som også ejer den i hyllie i Sverige, som jeg besøgte.
Hej Wang Hui

Jeg har desværre fået noget meget dårlig tun i dit sushi sted i malmø onsdag d. 19/2.
Det var så dårlig, at jeg klagede over det , men Jeres ansatte kontaktede dig og I benægtede at det ikke var friskt.
Jeg havde kvalme efter måltidet og fik dårlig mave og ødelagde resten af min aften/ nat med diverse toiletbesøg.
I tilbød andet tun, men jeg ved ikke om I havde lyst til at spise fisk efter at have fået noget dårligt. Ellers kunne I ikke give noget i kompensation.
På denne baggrund kan jeg kun give jer dårlig reklame.
mvh

Lena Sommer

21. Februar 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr