Et site der engang havde respekt og god kommunikation. Det er der ikke noget af mere. De restende brugere er børn eller opføre sig som børn. Der er en grund til at aktivitet og brugere er i fri... Mehr ansehen
Brugerne inde på hardwareonline opfører sig som små børn. Man kan efterhånden ikke oprette en tråd uden nogen skal kommentere et eller andet der er imod hol's retningslinjer og lege "Kongen af Hol". D... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Daniel siger det så smukt, samt M.Bieer (UNDERHOLDNING!) det er ikke et seriøst hardware site længere, virkelig trist, men så det jo godt der er andre alternativer, til bedre hjælp. Hardwareonlin... Mehr ansehen
Sitet fungerer generelt godt rent teknisk, dog med få ting der kunne forbedres. Der er stor aktivitet på sitet, hvilket også gør at man kan få hurtig hjælp til stort set alle slags problemer. Dog er d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hvad laver en side som aldrig har lavet en eneste handel med en bruger på et site som lever af at formidle købs erfaringer. Man kan som bruger ikke købe ydelser af HardwareOnline.dk hvorfor siden slet ikke burde findes på trustpilot. Så vi opfordrer brugere til at ikke lave anmeldelser da det ikke har nogen relevans.
Dänemark
- www.hardwareonline.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
No title
HOL er en af de gamle kendinge i HW-forum branchen og har en lang række dygtige skribenter.
Desværre har HOL også et slæng af umodne brugere, som gør deres til, at seriøsiteten falder en del.
Hvis man har et seriøst spørgsmål og holder sin egen tone anstændig, så er det et godt sted at finde information og viden. Lader man sig rive med og skændes med pøblen, så opnår man ikke meget.
Der har været fremsat mange ønsker fra brugere om at øge seriøsiteten ved at lave point-systemet, blokerings-features osv, men disse er alle blevet afvist. Delvist af politiske årsager, delvist pga resursemangel blandt programmørerne.
No title
hol.dk er sku den bedsde side på nettet.. der lige et par idioter eller 2 ellers ska´man bare ingorer dem.. er selv en der hjælper mest med virus spyware osv og derfor så mange kender mig.. får sku 5 stjerner fra mig..
No title
Kan kun give folk ret i at det er et absolut middelmådigt HW-Site!
No title
Det sjovt. De folk som gentagne gange har fået advarsler på Hol.dk, for gentagen off-topic, tilsvning og des lige, er den der kommer med dårlig kritik her. :-)
No title
Danmarks største hardware forum. Har man brug for hjælp er det her stedet at gå hen når det drejser sig om generel hardware.
No title
Jeg tænker på hvorfor kan man ikke give dem 0 stjerne, fordi de fortjerner ikke 1 stjene... Admins og de andre højranket bruger spiller gud og er altså fuldstændig ligeglad, ALT ALT ALT for dårligt....
No title
HardwareOnline.dk & HOL.dk er samme site, så jeg tillader mig at rate begge sites med samme indhold / begrundelse.
HOL er et af DK's største IT-relaterede forummer. Dette rygte lever de ikke ret godt op til, idet sitet er utroligt langsom, ustabilt & smæk-fyldt med generende fejl. Server-administrationen er inkompetent, og dårlig, hvilket resulterede i, at der den anden dag kom virus ind på forummet. Brugere der kom ind på HOL blev derfor udsat for virus-risiko, og dette er under alt kritik.
Derfor har jeg ingen tillid / trust til HOL.
Når dét er sagt, så kan jeg blot undre mig over, hvorfor HOL overhovedet er med på trustpilot, da HOL ikke er en butik.
No title
Siden har ikke meget at byde på, udover deres store forum. Dette lider dog under for alt mange useriøse brugere.
Se også "hol.dk".
Fint forum med svar på stort set alt inden for it.
No title
God hjemmeside til dem som søger hurtige svar på næsten alt inden for edb. Dog er siden plaget af nogen usaglighed fra en lille gruppe medlemmer.
No title
Godt forum at få hjælp i uanset om man er begynder eller garvet computer bruger.
No title
sitet er helt kanont stemninge er i top. hvis man overholder retnings linjerne ect. sitet har hjulpet mig både med hardware/sofware problemer og salg/køb af hardware.
No title
kan ikke andbefales. grundet de er alt for hårde derinde og atmosfærden er mega dårlig
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.