Et site der engang havde respekt og god kommunikation. Det er der ikke noget af mere. De restende brugere er børn eller opføre sig som børn. Der er en grund til at aktivitet og brugere er i fri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Daniel siger det så smukt, samt M.Bieer (UNDERHOLDNING!) det er ikke et seriøst hardware site længere, virkelig trist, men så det jo godt der er andre alternativer, til bedre hjælp. Hardwareonlin... Mehr ansehen
Sitet fungerer generelt godt rent teknisk, dog med få ting der kunne forbedres. Der er stor aktivitet på sitet, hvilket også gør at man kan få hurtig hjælp til stort set alle slags problemer. Dog er d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hvad laver en side som aldrig har lavet en eneste handel med en bruger på et site som lever af at formidle købs erfaringer. Man kan som bruger ikke købe ydelser af HardwareOnline.dk hvorfor siden slet ikke burde findes på trustpilot. Så vi opfordrer brugere til at ikke lave anmeldelser da det ikke har nogen relevans.
Dänemark
- www.hardwareonline.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super godt sted, men men
Jeg er super glad for HardwareOnline er og der næsten dagligt. For utrolig meget hjælp derinde og hjælper tit andre også.
Dog burde det være sådan at man kan dele sine emner op, så man f. eks. kunne lave et indlæg også skal man være mindst 18 år for at kunne kommentere i det indlæg, eller være Nem-ID godkendt.
Ellers synes jeg folk for det meste er meget hjælpsomme og klar til at hjælpe (så længe man ikke tæller de børnene med) som tit tror de ved alt men i sidste ende ikke ved så meget igen.
Fantastisk!
Hjælp i verdensklasse til diverse spørgsmål, og så er det endda helt gratis!
Hurtig og gratis hjælp.
Hurtig og gratis hjælp.
Hjælp til ny pc, nye dele til pc, køb og slag af brugte dele til pc og meget, meget mere.
Der er åben for alle hele døgnet (godt og træls nogle gange).
Fint forum, useriøse brugere
Forummet virker som sådan fint.
Det er holdt enkelt og simpelt (på en positiv måde).
Men som ved alle andre forums, så er brugerne en stor del af definitionen og oplevelsen af forummet.
Efter at have kigget lidt i de forskellige tråde, og prøvet at bidrage med den viden jeg selv besidder, så er det klart det er et sammenspist forum.
Der er ikke plads til udefrakommende som måske kan bidrage med nye perspektiver og/eller ny viden.
Specielt i køb/salg, så skal man ikke regne med at en aftale er en aftale.
Nu er det nemt at sidde på nettet og være delvis anonym.
Men her er det især slemt, der er ingen moral eller nogen tanke om at overholde aftaler.
Man kommer nemt til at køre forgæves eller blive direkte brændt af.
Så alt i alt, ikke et sted jeg anbefaler medmindre man har lyst til at læse lidt mindless underholdning.
Køb/salg skal man holde sig fra, og så tage forummet med et gran salt, som ganske almindelig underholdning som glemmes efter der er skiftet side.
Lidt for uerfarne og bag ud...
Siden er der som sådan ikke noget i vejen med, men...
Forum er efter min mening fyldt med uerfarne børn der går mere op i blinkende lys og larmende blæsere ind funktionalitet, stabilitet, OC og værdi for pengene.
Køb og salg forum kan man sagtens være heldig i, men man skal godt nok gå med livrem og seler, de fleste der sælger der inde ved ikke nok om det de sælger til at ku give nok info og dem der ved hvad de sælger tror deres dimser er guld vær og vil have alt for meget for dem..
Tests/Review´s... Det er ikke vær at gå ind i den afdeling med mindre man vil finde info om hardware der er 5 - 10 år gammelt, der er ikke meget af nyere dato.
Nyheder, jo der kommer da en ca 1 - 2 gange i Md.........
Det sagt... Er man til blinkende lys og er ligeglad med kvaliteten på det hardware man smider i en pc er forumet glimrende :-)
En dansk WWW dinosaur
Websitets aktivtiet og eksistens berettigelse skyldes mere eller mindre kun brugerne.
Lav udvikling af selve sitet, manglende nye tiltag og dårlig skrevne nyhedsartikler gør at brugerne efterhånden falder fra.
Eksempelvis mangler sitet nogle af de mest basale online debat features (preview, pre formatting), som man kender fra næsten alle andre forums.
Kan anbefale hol, hvis man har spørgsmål angående spil og gaming hardware og andet "consumer grade" elektronik, samt salg af elektronik/computer dele og virtuelle ting.

Antwort von HardwareOnline.dk
fed hjemme side men dsv ikke...
Har nu været medlem af hol i et par år.
Jeg synes at hol er en fed hjemme side hvor man kan få fed hjælp til it-problemer og købe billig hardware.
Og Hurtig hjælp fra admin:)
Men der dsv. ikke nok tjek på at fjerne de bruger som kun er ude på at ødelægge dit indlæg /børn som bare ikke er gammel nok til at være på nettet. Det en stor skam dsv.
Men helt klart dk,s bedste forum for hardware:)
Danmarks bedste hardwareforum
Jeg bruger mange minutter hver eneste dag på at læse og svare i trådene på hardwareonline.dk. Det er svært ikke at blive afhængig af at trykke F5 i perioder!
Små børn
Brugerne inde på hardwareonline opfører sig som små børn. Man kan efterhånden ikke oprette en tråd uden nogen skal kommentere et eller andet der er imod hol's retningslinjer og lege "Kongen af Hol". Det er som sådan fint nok, men det starter en diskussion fordi de derefter ikke kan melde det til en administrator og samtidig holde sin kæft. Det ødelægger en tråd, og ikke mindst en salgstråd.

Antwort von HardwareOnline.dk
Tilbød præcis hvad jeg havde brug for
Efter at have haft nogle problemer med min cpu-køler skrev jeg et opslag på forummet.
Der var ekstremt meget aktivitet på mit opslag, og alle svar havde til hensigt at hjælpe mig. Problemet blev løst og jeg er meget tilfreds med min erfaring på sitet.
Kun for børn
Vores vision er være Danmarks bedste og mest besøgte test- og nyhedsside. Det er vores intention altid at levere aktuelle nyheder og tests inden for hardware og software.
Sådan her beskriver hol.dk sig selv men desværre passer dette så ikke. For det første er siden utrolig dårligt kodet.
Hvis du laver en post har du ikke mulighed for at se et preview af den før du poster og det er tit der er fejl begrund af at siden er dårlig kodet så man hvis man evt har linjeafstand kan man risikere at det f..... op.
noget andet er man ikke kan edit hvis man starter et topic og hvis du laver et reply i et topic kan man kun edit i 5min.
Hvis man ville være en af Danmarks bedste IT sider og ikke bare den mest besøgte af unger fra Arto burde man nok kode siden noget bedre.
Det værste er dog alle de børn som konstant starter flamewars. Hol var engang den bedste men nu er den ikke engang i top 5.

Antwort von HardwareOnline.dk
Kloge hoveder inden for elektronik og hardware
God side til altid til at spørge om hjælp om diverse problemer med enten hardware eller elektronik i det hele taget.
god side til også at få inspiration og tilbud, samt hjælp til at finde de rigtige produkter.
Der er altid hjælp at finde på HardwareOnline.dk
Bannet for spam=( Uden grund!!!
Tja, så kan man pludselig ikke få adgang til siden :
Adgang nægtet
Begrundelse: Denne IP er misbrugt til spam. /[name removed]
Udløb: 04-08-2050
Har ALDRIG nogensinde spammet, noget som helst..

Antwort von HardwareOnline.dk
Daniel 3.dec. siger det så smukt....
Hardwareonline = Wannabe, for folk som stadig tror mhz er alt afgørende.
Der er nogle moderatorer som ikke tager hensyn.
Der findes nogle moderatorer derinde som ikke burde være der.
De tager ikke hensyn og sletter f.eks en tråd med en der er nervøs for at flyve, mens der er mange andre tråde, hvor der bare er nogle der keder sig og laver en tråd med noget ligegyldigt som "hej alle sammen".
Fremragende og hjælpsom computersite
Har være på Hardwareonline i lidt over 1 år.
Jeg finder det interessant og spændende. Når man har problemer kan 99% være sikker på at en anden hjælpsom bruger kan klare de problemer man har.
Jeg er glad for sitet og anbefaler det gerne til andre hvis folk blot forstår at se igennem fingre med at der ind i mellem er helt unge det "poster" umodne og uinteressante kommentarer. Som voksen kan det nogen gange være svært at forstå hvor "hårde" unge er ved hinanden i sprog og opførsel.
Men helt klart thumps up fra mig.
For mange små børn !
Jeg er bruger af forumet i mange år, men er blevet temmelig træt af bruger spam og "små" børn der har en mening om det hele.
Specielt hvis du ønsker at sælge hardware, så er der stor debat om ens salgs pris, bruger der byder, men ikke vil køber, og har selv haft sager med bruger der endte med politi anmeldelse da ens vare ikke dukkende op man havde købt. Samlet set en stor børnehave.
Prøv i stedet hwt.dk det er meget mere seriøst, hvis man søger et hardware forum.
Useriøst Forum!
Håber i snart lukker det forum! i får kun klager i kan slet ikke styre et forum. hardwareonline er en hjemmeside hvor du ingen hjælp kan få for de aner ikke hvad de snakker om. halvedelen af det alle de 12 årige snakker om er vrøvl det giver ingen mening. håber at alle vil tage en klog beslutning og lukke for deres bruger!
God hjælp
Jeg har altid fundet god hjælp på HOL.dk og jeg har spurgt om stort og småt og jeg har altid været mødt med venlighed. Jeg er enig i, at der til tider kan forekomme et mindre pænt ssprogbrug og derfor de 4 og ikke 5 stjerner, men den personlige vendetta nogle anmeldere kører herinde, kan jeg slet ikke nikke genkendende til. Selvom der bliver fremvist eksempler, så er jeg aldrig stødt ind i noget lign og jeg har brugt siden i flere år.
Useriøst forum.
Fyldt med folk der ikk' har den store forståelse på hvordan man opføre sig eller ved særlig meget om hardware.
De fleste tråde er om hvilken gaming computer man skal købe sig. Tit kommer der en og siger at der er 100 andre tråde om det samme (hvilket er rigtigt, men derfor skal man stadig hjælpe hvilket mange gør heldigvis), men det værste er at når nogen kommer med noget seriøst, såsom casemodding, "hvad er bedst? produkt vs. produkt". Off topic såsom religion, politik. Så kommer der så mange til og prøver at gøre sig kloge på emnet. Men det hele udvikler sig til en stor flamewar hvor de dumme råber højest.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.