Handelsbanken Danmark

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ifm lån til andelsbolig i Handelsbanken. Vi skulle sælge nuværende andelsbolig, som på forhånd nærmest var solgt, til en ny hvor vi bad om lån på 500.000 kr i knapt 2 måneder. Selvom min kæreste har v... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg hadde tidligere en god relasjon til Handelsbanken, men i den senere tid har har situasjonen endret seg. Banken svarer verken på e-poster eller gir tilbakemelding på telefonen på tross av purringer... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Havde en lidt sjov oplevelse hvor jeg ringede ind og skulle have svar på noget forsikring. Da jeg snakker med min rådgiver siger han med det samme.. nå jeg håber det var en god tur til Tyskland og at... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Her eksistere kundeservice ganske enkelt ikke! Skulle man have en eneste registrering hos rki, så kan du glemme alt om PBS og at betale til tiden, det er nemlig udelukket hos handelsbanken De vil... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bank

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er nu Jyske Bank. Vi svarer derfor ikke længere på denne side. Anmeld os på Jyske Banks side i stedet.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Skøn start

Jeg er lige skiftet til Handelsbanken og kan derfor kun kommetere på starten. Det har så også været godt: Venlige og troværdige ansatte som rent faktisk ser dig i øjnene og behandler dig som en ligestillet person.

18. Januar 2013

Den perfekte bank

Vi har haft Handelsbanken i ca. 5 år og har altid fået kompetent og hurtig service. De tilbyder god rådgivning og sparing. De har en god netbank og er gearet til virksomheder. de tilbyder også prioritetslån med 10.000 kr lavere omkostninger end kreditinstituterne.

13. März 2012

Kanonservice og lave omkostninger

Har lige skiftet til Handeslsbanken i Aalborg by og fik straks en meget lavere rente på mine lån end andre banker kunne tilbyde, fast rådgivning også udenfor åbningstid, billigt at konvertere huslån
Forsikringsrådgivning hvor de ser alle vores forsikringer igennem osv osv

rådgiverne har få "klienter" så der er altid tid til en.

Vores rådgiver er personlig og ærlig overfor os og har ydet en kanonservice

De er verdens andenstørste bank og kører med decentraliserede afdelinger der har stor selvbestemmelse hvilket gør banken enorm stærk og fleksibel i disse krisetider.

En totalløsning der virker

kan varmt anbefales

5. November 2011

Bedste bank

God service og venlig betjening.
De er altid klar til at hjælpe hvis man er i knibe, de er nemme at snakke med og forstår ens situation. Netbanken virker upåklageligt, jeg kan gå op og handle ind og når jeg kommer hjem kan jeg logge på netbank og så er det beløb jeg har handlet for allerede noteret. Simpelthen super! Tror aldrig jeg skifter bank :)

18. August 2011

Elendig service, dårlig kundebehandling

Har været kunde i banken i over 10 år. Den gang hed det Lokalbanken, Afdeling Birkerød. Og må sige at for godt 8 år siden, ændrede service niveauet sig. Det er virkelig blevet meget dårligt, ingen fast kunderådgiver, har altid betalt afdrag til tiden, ingen nye lån, og stadig hvis man spørger om det muligt at få et bevillet overtræk i 2 måned, ikke et lån men midlertidig overtræk, så får man straks nej, det skal siges jeg kun skylder banken godt 50.000 kr. vi stod og skulle bruge et bevillet overtræk i 2 måneder som skulle bruges til indskud i ny bolig, men det var de ligeglade med, ingen penge bare ærgelig for os. skøn service_ NOT. så det er jo dejligt når man står med tvillinger på 3 år og man lige skal trylle et indskud frem. tak for ingenting . så er vi jo nået til den skønne juletid, hvor det jo som sagt koster en del. og ved fra fruens bank at man et par gange om året kan få en betalingsfri måned, så der er lidt ekstra til gaver til drengene m.m. men igen. i hendes bank. Ingen problemr. men i min bank, svar tilbage med det samme, vi kan desværre ikke imødekomme dit ønske. osv. virkelig fleksibel bank. HVIS DU HAR PENGE. Ellers bliver man behandlet som om man aldrig betaler til tiden eller som om man bare er lavest i klassen. Skifter så snart jeg har betalt det sidste af på mit lån. for mage til dårlig service skal man lede længe efter. Kan klart IKKE anbefale Handelsbanken til nogen, med mindre de har penge på kontoen, så er man jo straks velkommen og alt det pjat. For os andre normale mennesker er jo ikke velkommen..

30. November 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Solig, ærlig og interesseret i kunden

Skal man købe hus, låne penge til bil, investere nogen penge eller oprette et lånkonto er det vigtigt med en fornuftigt bank.

Krisen der har været de sidste år har vist at det er vigtigt med en bank der tager kunden seriøs og er ærlig omkring kundens finanser. Ingen er tjent ved at banken "lyver" overfor kunden mht. lån, investering i værdipapir osv.

Hos handelsbanken er der stadig et personligt forhold mellem kunden og ens bankrådgiver. De ansatte er venlige og i mødekommende uanset om man er i Aalborg, Århus eller København.

Banken tager ens spøgrsmål op og kikker både på økonomien men også på personlighed når der skal stilling til større lån.

Webbank er ukompliceret og har mange gode funktioner.

Efter at have været kunde i 2 andre Banker (den største og en regional) er jeg overrasket over Handelsbankens gode hjælp og service uanset om det drejer sig om pensionsordninger, huslån eller veksling af valuta.

2. November 2010

God bank

Skiftede til Handelsbanken i 2006, da jeg overvejede at flytte til Sverige, og de kunne tilbyde Øresundskonti. Endte dog med at blive i København.

God service, rådgivning osv.. Kan varmt anbefales.

17. Juli 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr