hampusbotvid.se Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag körde 6 månader och fick bra feedback från incheckningar, tips & råd hur jag skulle tänka när man skulle iväg /ute på resande fot. Appen var smidig och lätt att använda och gillade att man kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan verkligen rekommendera teambotvid som coachning! Jag hade inte så jätte bra koll innan jag började men nu har jag fått mycket kunskap för att klara mig på egna ben. Goda recept och väldigt bra trä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så bra upplägg med hållbar kostplan och träning som man lätt kan föra in i sin vardag. Har förändrat mitt sätt att tänka kring mat och de goda recepten funkar för hela familjen. Kan varmt rekommendera... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag kan varmt rekommendera Team Botvid! Många goda recept att välja mellan och grymma träningsupplägg 👌🏻 Användarvänlig app där allting fanns lättillgängligt. En bra balans mellan att följa kostsc... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Coachning som ger resultat

Grymt träning. Deras planer hjälpte mig äntligen att bygga muskler som har börjat synas. Maten uppdaterades som alltid och hade jättemycket goda måltider att välja ifrån. Jag gillade också att jag alltid fick peppning och feedback vid check-in och vid frågor.

5. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Använde Team Botvid i ca 6 månader och…

Använde Team Botvid i ca 6 månader och det var en riktigt bra investeringen. Appen med träning och kost fungerade utmärkt för mig. Jag har lyckats få dem resultaten jag ville ha. Chatten va lätt att använda och man fick snabb återkoppling.

10. März 2025

Bästa beslutet jag tagit

Använde Team Botvid I 6 månader och det var den bästa investeringen jag gjort i mitt liv. Jag tappade 14 kg och väldigt många cm runt kroppen.
Jag har gått så extremt mycket kunskap om hur jag ska tänka kring maten och träning och jag är så extremt tacksam för deras hjälp och stöttning!
Står du i valet och kvalet om du ska satsa eller ej, så säger jag bara SATSA! Du kommer inte ångra dig!

28. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hade aldrig klarat detta utanTeam Botvid

Jag hade aldrig klarat detta utanTeam Botvid, jag hade försökt med nästan allt innan, men när jag hittade Botvid så ramlade allt på plats. Allt från kosten till träning är av högsta kvalitet. Alla recept är super goda. Jag kan inte tacka er nog för all hjälp ni gett mig. 💪💪

30. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Han redigerar före och efter bilder med…

Han redigerar före och efter bilder med ai som lurar konsumenterna totalt

24. Januar 2025

Antwort von hampusbotvid.se

Vi skulle aldrig redigera eller förvränga en klients bilder. Alla bilderna vi visar upp har klienterna själva tagit och godkänt att vi publicerar.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mycket bra hjälp och fick mitt resultat med råge

Jag hade mitt önskemål med min vikt. Och det blev tom bättre.
Bra app, bra kost, hade önskat mer pepp iom att jag körde 1år.
Chatten funkade utmärkt.
Dock var det flera övningar som stod på eng. Vilket jag påtalade. Men fick ingen lösning på det. Och man skriver hur man upplevt efter varje gjort pass. Men pt'n ser tydligen inte detta om man inte går in på respektive person fick jag förklarat. Så det hade varit värt att veta tidigare än vad jag fick.
Summa av detta. Många nya bra övningar och bra urval av kost.
Och smidig app.

12. Januar 2025

Antwort von hampusbotvid.se

Super tack för denna tiden Joakim!😊 Vi är superglada att vi lyckats hjälpa dig få bästa möjliga resultat och tar även med oss all denna grymma konstruktiva kritik. All lycka till nu framöver🙏

Är otroligt nöjd med Team Botvid

Är otroligt nöjd med Team Botvid! Appen, recepten, träningen, chatten med teamet - allt är väldigt lätt och bra. Jag är supernöjd med mina resultat och har fått ny motivation till träning och ett lättare vardag men bra kost. Oavsett träningsnivå skulle jag rekommendera Team Botvid.

6. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har testat olika PT online tjänster…

Jag har testat olika PT online tjänster och kan säga att Teambotvid är absolut det bästa jag har provat.
Jag hade ”fastnat” och gick inte ner i vikt trots bra mat och träning. Jag tog då hjälp av Teambotvid och Mattias. Jag fick fantastisk hjälp. Mattias är så duktig och anpassade mat och träning utifrån mina behov. Supergoda och enkla recept och rolig och varierande träning. Dem gör det lätt att fortsätta kämpa.
Jag är nöjd med mitt resultat jag fick på 6 månader. Nu kör jag vidare själv ett tag sen kommer jag definitivt ta hjälp av Teambotvid igen när det är dags att forma kroppen. ☺️💪🏼

28. Oktober 2024

Antwort von hampusbotvid.se

Tusen tack för denna feedbacken Jessica!😃 Det har varit så roligt att få hjälpa dig och vi önskar dig verkligen all lycka till nu framöver🙌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BÄSTA TEAMET PÅ RIKTIGT! Det bästa beslutet jag har gjort i mitt…

Det bästa beslutet jag har gjort i mitt liv 2024 är att ta kontakt med Hampusbotvid, speciellt Mattias; väldigt proffsig & trevlig & lyhörd, gav mig kunskapen för livet om hur jag planerar min kost & träningen! Så tacksam för det ❤️
Jag har nått mitt mål, gått ner i vikt 10 kilo/ 4 månader samt byggt upp mina muskler 💪💪💪💪

Bästa teamet & bästa Mattias på RIKTIGT!

30. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tog hjälp av Team Botvid för 9 månader…

Tog hjälp av Team Botvid för 9 månader sedan.
Kände att jag hade fastnat i min utveckling och behövde hjälp. Har följt Hampus en längre tid på Instagram och ser han som en förebild så därför var det inte svårt att välja team Botvid.

Mitt mål när jag ansökte var att förlora fett och sen gå upp i vikt/massa.
Kost uppläggen skräddarsyr de helt efter dig, dina behov och progression, lika så träningsschema.
Måste säga att kosten har varit en riktig game changer för mig.
Team Botvid räknar bara inte ut kalorier åt dig, dom ger dig mängder med goda kostscheman som du kan välja mellan så det inte blir tjatigt och tråkigt.

Men det bästa är att dom ger dig insikten/verktygen om varför man lägger kosten på ett visst sätt eller hur man bygger upp ett träningsschema genom deras video lektioner, men också att man kan fråga vad som helst närsomhelst.
Dom pushar och ger dig feedback vid varje incheck av veckan som också ger dig ännu mer motivation!

Som sagt började min resa för 9 månader sen och resultaten som jag har fått under den här tiden är helt fantastiska.

Tack Team Botvid🙏🏻

27. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det här var riktigt bra!

Det här var riktigt bra! Riktigt trevliga recept och bra coaching! Har fått många insikter som kommer hjälpa mig att behålla en sund inställning till kost och träning. Det här är hållbart!

24. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktig bra, grym coaching!

Ett av mina toppval 2024! Team Botvid, speciellt Mattias, gav mig kunskapen att planera min träning och kost på ett sätt som jag aldrig gjort tidigare. Nu har det gått 3 månader sedan min tid med Team Botvid och jag kan säga att jag är väldigt glad och nöjd att kunna planera min dagliga träning och kost med det jag har lärt mig.

10. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter fyra månader med Team Botvid är…

Efter fyra månader med Team Botvid är jag så otroligt nöjd! Både kost- och träningsschemat har varit perfekt anpassat till mina mål, och resultaten har överträffat alla förväntningar. Jag känner mig starkare, piggare och har fått fantastisk stöttning hela vägen.

Det här är utan tvekan väl investerade pengar. Rekommenderas varmt till alla som vill ta sin träning och hälsa till nästa nivå!

27. November 2024

4 väl investerade månader

Jag vill tacka för all hjälp jag fått för att komma igång med träningen igen! Med toppenpass och god mat som anpassats för mig har detta varit väl investerade pengar!!

Evigt tacksam för er hjälp, behöver jag hjälp i framtiden kommer jag absolut kontakta er igen!

Tack för dessa fyra månader och tack Mattias 💪🏼🙌🏼

24. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr