Hals Strand Camping Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

4 stjerner, hvor kommer de lige fra. Havde bestilt på nettet, plads 216 en el-lux plads. Kun halvdelen af pladsen kunne bruges, den anden halvdel var løs sand med dybe vi spor og faldt 30 cm ba... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dejlig plads, god til børn, fedt vandland. Fastliggere var for meget med alt deres gejl af pyntegenstande, opklodsning af deres campingvogne på fliser osv og deres faste tage, det er sku ikke rigtig... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Restaurants & Bars

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

FRIHED VED HAVET Hals Strand Camping 26° udendørs vandland, surf hill, børnepool og solterrasse Direkte ned til stranden, havudsigt fra mange pladser Grill & Isbar, Bake Off, Pub og Restaurant Kæmpestor legeplads med flere hoppepuder Klappegeder Adventure Minigolf Lynhurtigt WiFi overalt Østkystens største kræmmermarked Nye lækre familiebaderum midt på pladsen

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstrem bønnetælling, nul fleksibilitet og skjulte gebyrer.

Fin servicebygning, men mangel på gæstfrihed og skjulte gebyrer

Vi har netop haft et ophold i mellemsæsonen hos Hals Strand Camping med to voksne og en hund i egen campingvogn. Selvom servicebygningen er ny og rengøringen var i orden, sidder vi tilbage med en rigtig dårlig smag i munden. Pladsen bærer præg af ekstrem bønnetælling, firkantede regler og mangel på almindelig camping-gæstfrihed.

For det første flager pladsen med et ACSI-logo i bunden af deres hjemmeside, men afviser CampingCard-rabatkortet i receptionen med henvisning til, at de ikke er med i ordningen. Det grænser til det vildledende.

Derudover er der urimelige ekstrapriser for gæster. Det koster 15 kr. for en dagsgæst, hvilket er fair nok, men skal et barn bruge legepladsen, koster det 25 kr. ekstra. En tur i poolen koster 95 kr., og forlader gæsten poolområdet for at spise en mad, skal der betales 95 kr. igen samme dag. Det virker som ren grådighed.

I servicebygningen er der også sparet på komforten. Det er utrolig stressende at bade, da man skal trykke på en tidsstyret knap ca. hvert 30. sekund for at holde vandet kørende – det samme gælder ved håndvaskene. Desuden benyttes det billigste, kradsende institutionstoiletpapir.

Det værste er dog den manglende fleksibilitet. Trods en belægningsprocent på kun omkring 30 % i mellemsæsonen, tvinges man til at betale hele beløbet på over 3.000 kr. på forhånd. Da vi spurgte, om vi på afrejsedagen måtte tjekke ud kl. 12 i stedet for kl. 11, fik vi et blankt nej med den absurde undskyldning, at bommen ikke kunne åbne via nummerpladen, hvis tiden blev overskredet. Vi endte med at køre en hel dag før tid og betale for 8 døgn, selvom vi kun brugte 7, blot for at slippe for at stresse over deres rigide tidsregler.

Vi endte med at betale fuld pris for et ophold fyldt med restriktioner og mistillid til gæsterne. Det er bestemt ikke et sted, vi kommer igen eller kan anbefale til andre.

19. Juni 2026

Kære Allan,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er naturligvis kede af at høre, at opholdet ikke levede op til dine forventninger. Samtidig er vi nødt til at rette en række faktuelle oplysninger i din anmeldelse.

Du skriver blandt andet, at vi afviser ACSI CampingCard. Det er ikke korrekt. Vi er medlem af ACSI og anerkender ACSI CampingCard ved indskrivning i receptionen. Vi har dog ikke indgået en rabataftale med ACSI, og derfor giver kortet ikke automatisk rabat på ophold hos os. Dette oplyses også ved henvendelse i receptionen.

Du nævner desuden betaling for legeplads, pool og varmt vand. Som overnattende gæst hos os havde I fri adgang til både pool, legeplads og varmt vand i servicebygningerne – alt sammen inkluderet i overnatningsprisen. De priser, du henviser til, gælder dagsgæster, som ikke overnatter på campingpladsen.

Der er også en misforståelse omkring poolbilletterne. En billet til poolen giver adgang til at man frit kan gå ind og ud af poolområdet, så længe billetten er gyldig. Det er derfor ikke korrekt, at man skal købe en ny billet, hvis man forlader området for eksempel for at spise.

Vores trykknapper på det varme vand er et bevidst valg. De sikrer, at vandet ikke står og løber unødigt, hvis det glemmes tændt, og er en del af vores fokus på at reducere vand- og energiforbruget. Det er en løsning, som mange campingpladser benytter af hensyn til miljøet.

Vedrørende udtjekning følger vi de gældende ankomst- og afrejsetider, så vi kan klargøre pladserne til de næste gæster. Disse vilkår er de samme for alle og fremgår ved booking.

Vi respekterer naturligvis, at man kan have forskellige forventninger til et campingophold. Men vi mener også, at det er vigtigt, at anmeldelser bygger på korrekte oplysninger, så kommende gæster får et retvisende billede af vores campingplads.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har ligget på pladsen siden 2016 og…

Vi har ligget på pladsen siden 2016 og har intet negativt at sige. En plads i dejlige omgivelser smuk natur, skøn strand, pæne og rene toiletter, søde værter (Anette og Poul) altid hjælpsomme og smilende.
Forstår ikke de negative anmeldelser pladsen får pga. man prøver at opret holde lov og orden samt gode forhold for alle.

18. August 2025

Dejlig camping plads

Dejlig camping plads. Rolig, med strand og hav så tæt på at man kan høre vandet inde på pladsen. Fine aktiviteter såsom mini golf og vand park inde på pladsen.

Derudover bydes man pænt velkommen, og personalet smiler!

Dejligt sted at være

Dejligt sted at være. Der er rolig og mennesker er venlige. Absolut det bedste sammen hold imellem gæsterne.

Fantastisk dejligt sted

Fantastisk dejligt sted. Venlig personale.
Dejlig stand, 5 minutter gang fra pladsen. Og hvis man ikke ønsker sand på fødderne så er der et lækkert vandland ind på campingpladsen. Minigolf lige ved indgangen. Hvad mere kan man ønske sig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Åååå ja, nu forstår jeg.

Ååååå.nu forstår jeg bedre, som jeg ser det har i over 50% af jeres anmeldelser er mega dårlige, ja et gammelt ordsprog siger at når kryppen er tom bides hestene,det er en billig måde at tro man får flere kunder på ved at politianmelde kommunen for de autocamper holder på havnen,vi holder der fordi vi gerne vil nyde udsigten og være fri for støj og nyde det dejlige liv på havnen,og det handler ikke om penge. Jeg tror desværre at I skyder jer selv i foden som man siger, stop nu imens lejen er god.
Hilsen jens Vordingborg

13. August 2025

Super dejlig campingplads

Vi har nu været her som fastligger på pladsen i 4 år. Og vi kunne aldrig drømme om at skifte til et andet sted. Vi er enormt glade for Anette og Poul og har altid fået en go behandling. Plus rengøring er helt i top.

10. August 2025

Brysk plads-ansvarlig

Brysk bestyrer.

Tæt ved familiens sommerhus ligger campingpladsen, og min søn holder af at bruge deres legeplads. Det koster 15kr. pr. gæst, som vi gerne betaler. Også selvom én skal bruge legepladsen og resten af følget indeholder en baby på 4 måneder. Sådan er politikken jo.
Vi har også nydt at spille mini-golf på pladsen, og glædet os til at ungerne blev store nok til at bruge vandlandet. Mest er det dejligt med aftenture derhen efter is.

For os bliver det skørt når plads-bestyreren (antager han hedder Poul) anråber os fire gange på vej ind på pladsen. Jeg ankom med et grædende spædbarn, og en tumling der var sur over at være fastspændt til klapvognen, og ville forsøge at få ro på flokken og så betale.
Første anråb var jeg sikkert ikke nærværende nok til Poul’s smag, men når man får øjenkontakt, nikker og bekræfter at man har set skiltet, anerkender reglerne og nok skal komme ind så snart ens afkom er trøstet, stemmer det ikke overens med ønsket om venlighed og respekt i kundemødet når Poul stædigt insisterer på retten til at beklage sig over at vi er gået forbi hans dør.

Forstår godt at Poul sikkert har rigeligt med den slags samtaler, og lunten måske er kort deraf. Eller måske han mærkede situationen var lidt skæv, og derfor dårligt kigger op da jeg betaler.

Hvis Poul som jeg, synes det var skørt, skævt og unødvendigt, så håber jeg han møder kritikken med ydmyghed. Det kan også være at jeg det måske blot er for krævende både at pleje gæster og udefrakommende. For en periode forestiller jeg mig vi bruger Brugsen og havnen. Der kommer vi sjældent til besvær.

—-

Opdatering:

Besvarelsen er et standard-svar der ikke tager udgangspunkt i- eller ansvar for kritikken.
Ingen faciliteter er blevet forsøgt brugt før vi betalte, og det er urimeligt at formulere noget der antyder at vi skulle ha’ foretaget os noget forkert.
Vi har fulgt opfordringen og rakt ud pr. mail. Denne er ikke besvaret.

30. Juli 2025

Hej Thomas

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Vi vil gerne understrege, at vi er en privat virksomhed. Vores legeplads er primært finansieret af vores campister, som betaler gennem deres ophold hos os. Gæster udefra er selvfølgelig også meget velkomne, men det kræver, at man betaler entré – som det også tydeligt fremgår af det store skilt ved indgangen.

Alle gæster skal henvende sig i receptionen for at betale. Når nogen vælger at gå ind uden at betale, er det naturligt, at vi reagerer – det ville være urimeligt over for de gæster, der følger reglerne.

Vi forstår godt, at det kan føles træls at blive taget i at gøre noget, man ikke må – men vi synes ikke, det er rimeligt, at kritikken rettes mod os, når vi blot håndhæver de regler, der gælder for alle.

Vi bestræber os altid på at møde vores gæster med venlighed og respekt – også når vi skal tage en lidt svær snak. Hvis du har lyst til at tale om episoden, er du meget velkommen til at kontakte os på info@halsstrandcamping.dk.

Helt i top

Hjemvendt efter en weekend tur hos Hals Strandcamping. En af de bedste pladser vi har besøgt, ud af mange i det Danske land. Alt var pænt og rent, et stort og flot vandland/ poolområde for både store og små. God legeplads for de lidt mindre og dejlig strand i gå afstand. Et sted vi gerne kommer igen

27. Juli 2025

Fantastisk campingplads

Dejlig campingplads med store pladser og uden store træer der skygger for solen. Fine og rene toiletter og familierum. Dejligt badeland til børn og voksne og pladsen ligger lige ned til en meget lækker badestrand. Hyggeligt område med masser af gode cykelstier

13. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mega dårligt sted jeg skulle betale for at…

Mega dårligt sted jeg skulle betale for at komme ind på verdens værste legeplads og manden tror vi er sådan nogle fattigrøve uden penge og han er mega sur

15. April 2025

Hej Arthur

Anette & Poul
Hals Strand Camping

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig i mit liv mødt så sur en…

Har aldrig i mit liv mødt så sur en mand, som ham der har denne plads. Han kan finde på at stå og råbe af en 3 årige pige. Som lige ville prøve en gynge.. Der er ikke et sted vi nogensinde kommer mere..

21. März 2025

Hej Jesper.

Anette & Poul
Hals Strand Camping

Super lækker campingplads

Super lækker campingplads, fin legeplads og et lækkert pool område.
Vi kommer fra als og vil til hver en tid gerne køre så langt igen for at komme til hals strand camping.

1. August 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rent og dejlig beliggenhed

Rent og dejlig beliggenhed, fine forhold og venligt, hjælpsomt personale

21. Juli 2024

Antwort von Hals Strand Camping

Tusind tak for din fine anmeldelse Laila og fortsat god sommer. Bedste hilsner fra Anette, Hals Strand Camping

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin plads og venlig betjening

Fine store og åbne pladser og dejlig sandstrand som ligger indenfor 5 min gå afstand. Vi var der to dage i uge 29 hvor der faldt rigtig meget regn før og under vores ophold - og pladsen tog det fint - modsat det vi kom fra i Skagen :-(

Men det der nok gjorde størst indtryk var de fine rene og individuelle toiletter og bad - samt den venlige og vedkommende modtagelse vi fik af lejrchefen og hendes hjælper

17. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr