Mooi zaak, personeel is heel vriendelijk en gastvrij, goede sfeer
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Ik kom al meerdere jaren bij Hair2Day
Ik kom al meerdere jaren bij Hair2Day. Telkens tevreden na een knipbeurt. De laatste keer geknipt en gekleurd door Ezra. Hij gaf een goed persoonlijk kleuradvies, werkte nauwkeurig en ik was erg blij met het resultaat!
Beste kapperssalon uit de regio.
Na 6,5 uur peuteren, borstelen en kammen heeft Cindy van Hair2day Berkel-Enschot, het haar ontklit van onze 8-jarige kleindochter. Wat andere salons niet lukte heeft Cindy met haar andere medewerkers met engelengeduld het haar van onze kleindochter weer een schitterende coupe gegeven. En dat allemaal voor de prijs van een gewone knipbeurt. Gewoon omdat ze begaan waren met het lot van dat 8-jarige kindje en de wanhoop van moeder en grootouders. Waar kom je dat nog tegen? Cindy heeft niet alleen een salon waar je geweldig geholpen wordt als dames en heren voor welke haarbehandeling dan ook maar heeft tevens de beste kinderkapsalon van de regio.
Top salon!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn bezoek aan Hair2day! De salon straalt warmte en gezelligheid uit, waardoor je je meteen welkom voelt. Ondanks dat ik zelf per ongeluk een te korte afspraak had ingepland, hebben ze alle moeite gedaan om mij toch fantastisch te helpen.
Er werd heel professioneel gewerkt en het team nam echt de tijd om ervoor te zorgen dat ik tevreden de deur uitging. Super tevreden over het resultaat. Je merkt aan alles dat hier mensen werken met passie voor hun beroep.
Bedankt voor de geweldige service! Ik kom zeker terug en kan Hair2day van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele én gezellige kapsalon.
Cindy’s gouden handjes!
Cindy heeft naast gouden handjes ook een hart van goud. Ondanks haar drukke december agenda wist ze toch tijd vrij te maken om aandacht te geven aan een speciaal verzoek. Supertof met als eindresultaat een prachtig geknipt kapsel met goede bruikbare tips. Echt klasse. Aanrader!
Heel fijn geholpen!
Heel fijn geholpen!
Er is een gezellige en fijne sfeer in de salon, met vriendelijk personeel. Ik ben heel erg blij met hoe ik ben geholpen en met het eind resultaat.
Aanrader, Geweldig
Sinds augustus 24 ben ik een gelukkige klant van Hair2day. 🥰🥰 Wat een gezellig en goed team zijn die meiden bij elkaar. Ze denken met je mee, geven geweldige advies, werken zich uit de naad en ze nemen écht de moeite om alles naar wens te laten verlopen. Ik voel me gehoord, gezien en begrepen en er is altijd tijd voor een praatje of een dolletje en een heerlijk bakkie koffie of thee. Mijn haar zit geweldig, krijg regelmatige complimenten. Ik kom er graag, al is het alleen al voor de positieve energie. Aanrader
Een kapsalon die Professioneel werkt en met de Persoonlijke benadering een plek maakt waar je graag terugkomt!
Sinds een paar jaar kom ik bij Cindy en haar collega’s. Wat ging er een wereld voor mij open. Ze denken mee, geven advies, zijn ook eerlijk als je zelf iets in gedachte hebt, maar niet past bij je gezicht. Uiteindelijk heb is er een eigen keuze, maar juist het advies waardeer ik enorm.
Tevens heeft Cindy ook uitgevonden hoe je mijn ( mega slap stijl ) haar kan veranderen in een prachtig kapsel met krullen. ( en nee, niet makkelijk via een krultang, maar met een stijltang )
Ik vind het zelf ook fijn om persoonlijk benaderd te worden, er wordt onthouden wie je bent als persoon, wat je meemaakt in je leven, oprechte interesse in de klant,dat zie je niet vaak meer!
Elke keer loop ik met een big smile de salon uit, en dat vind ik heel speciaal.
Dus aaanrader, en de koffie is ook heel lekker 😉
Prachtige extensions
Sinds een jaar kom ik bij Hair2day met mijn haren voor extensions. Helemaal vanuit Deurne kom ik gereden en rijd er iedere keer met veel plezier naartoe.
Niet alleen leveren ze super goed werk, ook het hele team is super kundig, vriendelijk en meedenkend.
Ik heb zelf krullen dus ben super blij dat ik een kapsalon gevonden heb waar ik extensions kan laten zetten met krul!
Mocht je overwegen om een goede kwaliteit extention te laten zetten? Twijfel dat niet maar ga naar Hair2day!
Fijne salon met vriendelijk personeel…
Fijne salon met vriendelijk personeel en kundig advies.
Ga er altijd weer mooi naar buiten.
Super tevreden 😊
Majke
Een hele gezellige warme salon met…
Een hele gezellige warme salon met goede professionele lieve dames die een hart voor hun vak hebben .. en ik ben ontzettend tevreden met mijn haren kleur is prachtig!
Ook hierbij word zo goed gekeken naar wat bij de klant past en wat de wens is 🤍
Mooi zaak
Mooi zaak, personeel is heel vriendelijk en gastvrij, goede sfeer
Wat een fijne warme klantvriendelijke salon
Wat een fijne warme vriendelijke haarsalon.
Ik ben altijd erg tevreden bij Cindy maar doordat ze komende periode bezet was koos ik nu voor Romee.
Wat een ontzettende sprankelde meedenkende jonge vrouw die haar vak goed verstaat.
Heel erg tevreden !!
Voor herhaling vatbaar.
Dèdy
Goed advies
Goed advies, hele mooie haarkleuringen.
Altijd gezellig en heerlijke koffie.
Ik kom al enige tijd bij Hair2day en ik…
Ik kom al enige tijd bij Hair2day en ik ben iedere keer weer enorm tevreden. Het team is ontzettend professioneel en weet precies wat ze doen. Ze nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en geven je bovendien eerlijk en deskundig advies over wat het beste bij je past. De sfeer in de salon is altijd heel fijn: vriendelijk, ontspannen en gastvrij. Je voelt je meteen op je gemak. Wat ik ook erg waardeer, is dat ze altijd up-to-date zijn met de nieuwste trends en technieken. Kortom, een topkapsalon waar kwaliteit en service centraal staan!
Als je haar maar goed zit....…
Als je haar maar goed zit....niet 1 week maar wel 7 weken lang! Gewoon hairprofessionals, Cindy en haar team.
Beste kapsalon!
Het is een hele fijne kapsalon met vriendelijk en super enthousiast personeel met heel veel kennis.
Ze hebben de salon reeds verbouwd en alleen daardoor wil je er al terug komen want het geeft je een huiselijk gevoel.
Verder knippen ze ontzettend goed en zit je haar altijd goed in model en precies hoe jij het wilt!
Al met al een aanrader voor iedereen!!
Geweldige salon
Geweldige salon, waar ik al
jaren kom; hele professionele stylistes die goed weten wat goed is voor je haar. Heel tevreden!
Mooie kapsalon met vakmensen!
Mooie kapsalon met vakmensen!
Ik ben gekipt door Cindy en ik heb nog nooit zo’n leuk kapsel gehad! Ik krijg van iedereen complimenten dank je wel Cindy, ook voor het advies en fijne haarproducten.je hebt er een vaste klant bij!
Waar welkom ook echt welkom is
Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant.
Daarna krijg je een eerlijke mening over wat je wil of het gepast is bij de persoon of juist niet.
Verder een hele fijne omgeving waar je je welkom voelt.
Hair2daypro snapt het!!!
Of het nu gaat om goed advies, gezellige praatje,perfect kapsel of een heerlijk kopje koffie. Bij hair2daypro krijg je het allemaal.
Ze begrijpen hier de service die je mag verwachten heel erg goed!... Ik kijk alweer uit naar de volgende keer!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.