Hæstrup VVS A/SBewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hæstrup VVS viser gang på gang at faglighed og ordentlighed går hånd i hånd. Vi har ved flere lejligheder gjort brug af dem - senest ved en kælderrenovering, hvor de løste problematikker omkring f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I weekenden oplevede vi problemer med vores gasfyr, mandag morgen vejledte Stefan os lynhurtigt videre til Joakim som fik montering af nyt fyr sat i værk. Tirsdag er der igen varme på huset med nyt... Mehr ansehen

1. Haus & Garten

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hæstrup VVS A/S beskæftiger ca. 30 højt kvalificerede medarbejdere. Vi udfører alle former for VVS, Kloak og Blikkenslager arbejde med udgangspunkt i vores værksted i Hæstrup, lige udenfor Hjørring. Vi er en moderne installatør-forretning med fokus på at udføre kvalitetsarbejde indenfor de aftalte rammer. Udover at servicere private kunder i hele vendsyssel har vi et glimrende samarbejde med flere bygge og typehus-firmaer, tømrermestre, industrier, boligforeninger og forsikringsselskaber.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

55 Bewertungen

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Blev godt nok skuffet over servicen ved…

Blev godt nok skuffet over servicen ved Hæstrup vvs i dag.
Vi har gennem mange år haft dem til at servicere vores jordvarme anlæg, da jeg så i dag ringer for at bestille eftersynet fik jeg at vide det skulle være om fredagen inden 12:40 da de lukker der.
Da jeg så siger at vi er på arbejde på dette tidspunkt men at vi har fri mandag , får jeg blot at vide at eftersyn skal foregå om fredagen, dvs at enten min kone eller jeg skal tage fri fra arbejde for at få lavet eftersyn da de ikke vil lave eftersyn på andre dage end fredage.
Et langt godt samarbejde med Hæstrup vvs er dermed slut.
Beklageligvis

1. November 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Imponerende Dygtige Montører

Imponerende dygtige montører, der får udrettet det umulige på næsten ingen tid.
De udskiftede mit gamle oliefyr i kælderen med en luft-vand varmepumpe og udførte andre varmeinstallationer samtidigt. De gjorde sig umage, de gjorde, som jeg bad om, og de satte mig ind i tingene bagefter.
De havde fået fem stjerner, hvis deres samarbejdspartnere var ligesom dem, og deres sælgere var knapt så dygtige...

5. Februar 2022

Hæstrup Vvs er yderst kompetent

Hæstrup Vvs er yderst kompetent. Dygtige folk over alt. Hvad Finn ikke ved om træpillefyr er ikke værd at vide. Dygtig. Kontor damerne har også styr på alt mht regninger. Meget dygtige. Priserne er ok hos Hæstrup Vvs. Har været kunde hos dem i flere år. V . H Kaj. P.

31. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levede fuldt ud optil vores forventninger

Vi har netop afsluttet et stort renoveringsprojekt, hvor Hæstrup VVS har stået for al VVS, inkl. installation af stor luft til vand varmepumpe. Hæstrup VVS levede op til alle vores forventninger, og alt forløb planmæssigt.
Alle medarbejdere var professionelle og meget behagelige at arbejde sammen med.
Vi kan kun give Hæstrup VVS vores bedste anbefalinger, og vil selv bruge dem fremover.

6. August 2021

Super Service.

Super Service.
Jeg fik nedbrud på en cirkulationspumpe og varmen i huset forsvandt natten over, da der var 11 graders frost udenfor.
Vi ringede til Hæstrup VVS fra morgenstunden af, der staks mødte op og skiftede den defekte pumpe.
Samtidig fandt de et par andre fejl der også skulle udbedres så vi ikke endte i sammen situation igen.
En total god oplevelse👍
De var effektive og grundige med deres arbejde, og da de var færdige var der pænt og ryddeligt.
En lille bonus info. Da regningen kom var det også en positiv oplevelse.
Så er uheldet ude en anden gang, er det bestemt også Hæstrup VVS der bliver kontaktet.
Tak for god Service og pris.👍

18. Februar 2021

Hæstrup VVS

Vi har i mange år arbejdet sammen med Hæstrup VVS, og det vil vi helt sikkert blive ved med. Gode og kompetente medarbejdere. Derudover efter mange års samarbejde, blandt andet mange forsikringssager, er der også et rigtig godt socialt samarbejde, hvor vi kender og forstår hinanden, og det er vigtigt ved "fru jensen", når det hele bare kører på skinner.

I bund og grund et rigtig godt team, hos Hæstrup VVS. 5 stjerner herfra.

Mvh
Hæstrup Murerforretnings ApS.

22. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har benyttet Hæstrup VVS flere gange…

Vi har benyttet Hæstrup VVS flere gange sidst til nyt vandstik + separations kloakering, hvor vi har fået professionel rådgivning, supergod og fair behandling.
Vi mødes altid af venlige og dygtige medarbejdere, som kan sit håndværk hvilket har levet op til vores forventninger.
Kan varmt anbefales

13. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God rådgivning og flot udført arbejde

Har anvendt Hæstrup VVS gennem de sidste 30 år. Top professionel rådgivning og service. Har anvendt dem i mine lejligheder når der er problemer, ROS fra lejerne, pænt ryddet op efter udført arbejde. Har netop fået min anden luft til vand varmepumpe installeret, så jeg nu har 2 x 20 kw Vølund varmepumper. God rådgivning og flot udført arbejde, herunder instruktion i betjening af anlægget. Stor ros herfra.

29. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået monteret ny Quooker vandhane

Har fået monteret ny Quooker vandhane. Super hurtig og god service. Blev løbende informeret om levering og monteringsdagen. Efter monteringen var der også ryddet op.
Har flere gange før brugt Hæstrup, og alle gange fungerer det, samt at personalet er meget inde i de opgaver de kommer ud til, en sand fornøjelse.

25. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid professionel hjælp med høj standard

Vi har lige haft besøg af Hæstrup VVS til 1 og 5 års gennemgang på alt VVS arbejde. Alt var tip top, og der var 0 anmærkninger. Vi er et stort idrætscenter, hvor velfungerende VVS er alfa omega. Hæstrup har aldrig svigtet og vi er meget glade for samarbejdet! Vh Alex Rasmussen, Centerdirektør Idrætscenter Vendsyssel

18. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil på det varmeste anbefale…

Jeg vil på det varmeste anbefale Hæstrup VVS til alle, der har brug for en oprigtig og ordentlig vvs’er.

Det er en svær proces, det der med at finde en fantastisk håndværker, som man tør og kan have fuld tillid til, når man som mig selv er perfektionist. Jeg fik anbefalet Hæstrup VVS af en anden samarbejdspartner og det har jeg ikke fortrudt.

Det er tydeligt, at der er tale om nogle både behagelige og gennemført ordentlige mennesker, der sætter en ære i såvel faglighed som pålidelighed, og så har Hæstrup VVS endda anbefalet andre faggrupper til mig efter behov, som også har vist sig at være fremragende.

Det med prisen er jeg noget vi nordjyder går op i, men om det er specielt dyrt eller billigt ved jeg ikke som sådan, men alle tilbud har været helt transparente og er blevet udført til den aftalte pris på de aftalte tidspunkter.
Jeg er overbeviste om, at jeg har sparet penge ved at vælge Hæstrup VVS, som altid har været pålidelige i de processer, hvor jeg har været dybt afhængige af, at specifikke arbejder blev udført på specifikke tidspunkter.

Jeg roser Hæstrup VVS ved enhver lejlighed i det virkelig liv, og det er derfor kun passende, at de også modtager en online anbefaling, der matcher omtalen.

Carsten.

18. November 2020

kvalitet og dygtigt håndværk

vi har haft Hæstrup VVS til at udføre vvs arbejder og blikkenslager arbejder på vores eget hus. Det er altid faglige håndværker der møder op til aftalte tid og går ikke før arbejdet er veludført.
kan varmt anbefale Hæstrup VVS

17. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Faglig dygtighed og god rådgivning

Hæstrup VVS har i mange år været min foretrukne leverandør af ydelser indenfor VVS og blikkenslagerarbejde.
Firmaet har en stor faglighed og viden indenfor mange forskellige områder, hos mig har de bl.a. lavet gas og oliefyr, varmepumper, Alm husstands installationer og service.
Jeg oplever venlige medarbejdere der kan svare på mine spørgsmål, og i det hele taget en fleksibel forretningsgang.
Jeg vil fortsætte med at bruge Hæstrup VVS i fremtiden 👍

16. November 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr