Haandlavet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt hos haandlavet.dk rigtig mange gange og hver gang har jeg været yderst tilfreds. Varerne er god kvalitet (køber primært 3D motiver) og leveringen er hurtig og sikker. Jeg køber udelukke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har motatt min bestilling fra Haandlavet. Kjempehurti levering. Skyggekarton er fantastisk fine til å lave kort. Stickersene var flåtte. Så nå er de bare å sette i gang me kortlaving på fritiden. Kjem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Syns dere hadde rask levering på produktet og det var godt innpakket. Så kommer nok til å bestille varer flere ganger av dere. Jeghar allerede anbefalt dere til de vennene jeg har her i Norge som... Mehr ansehen

1. Hobbygeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hobby butik for den kreative. Hama perler, hårbøjler og alt til fremstilling af 3d kort. Altid nye og spændende produkter på lager til lave priser og hurtig levering.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super

Jeg fik det jeg bestilte til en god pris - leveringen var hurtig og problemfri.

27. Januar 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God handel

Eneste grund til den sidste stjerne mangler er at jeg bestille varene lørdag og først modtog den torsdag.

18. Januar 2012

Super god service

Det er første gang jeg har handlet hos Haandlavet.dk, men det var en rigtig god oplevelse.
En af mine varer var i stykker ved modtagelse - men dagen efter havde jeg en ny efter at ha skrevet til kundeservice. FLOT.

Der er hurtig levering og god service - så kan man vist ikke ønske sig mere.

M

22. Dezember 2011

Tilfredshed

Let at bestille på hjemmesiden og hurtig levering. Alt helt tilfredsstillende.

21. Dezember 2011

super

Hej
jeg er meget tilfreds og får det jeg bestiller ret hurtig
og tingene er som de skal være.
v.h. tilfreds kunde sonja

13. Dezember 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk rart at handle hos Haandlavet.dk

En kæmpe tak, til søde Tim og Rikke, for deres store hjælpsomhed, ved bestilling, og levering af flotte varer. Jeg har nu handlet hos firmaet, igennem nogle år, til stor tilfredshed. Kan varmt anbefales, at handle ind hos Haandlavet. Jeg nyder også firmaets venlige respons, på mails, ved forespørgsler. Og varene er ALTID pakket forsvarligt, så man ikke skal ærgre sig over ødelagte ting.
Alt i alt et professionelt firma, der efter min mening, ikke fås bedre.
Mange varme hilsner fra Hanne

12. Dezember 2011

Hurtigt

Søde Tim og Rikke
Altid hurtig og aldrig problemer
Mega meget tilfreds :o)
Hilsen Gitte

4. Dezember 2011

Super handel

Meget hurtig og problemfri levering.
Godt informationsniveau under hele processen, mht. tidspunkt for afsendelse osv.

2. Dezember 2011

jette fra Greve..

er yderst tilfreds m håndlavet.dk
gode vare .. hurtig levering..
jo de er 5stjerner' levrandøre ..
hilsen jette fra greve

22. November 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig God service

Jeg er generelt godt tilfreds med jeres service. Det gik som smurt. Det eneste er at jeg bestilte 3 ark med studenter drenge og fik 2 drenge og 1 pige,jeg kom derefter i tanke om at jeg saktens kunne bruge studenterpigen så det gjorde ikke så meget. Det er første gang jeg har bestilt fra jer og jeg er meget tilfreds med jeres service og vil klart anbefale jer til andre. Det der tiltrækker mig ved jeres butik er at i er så billige med jeres produkter. Jeg har købt 3d ark andre steder men i er de billigeste jeg endnu har handlet med. Et 3d ark i panduro hobby koster 9,50 kr pr.ark hvilket jeg finder meget dyrt hvis man skal lave mange kort.

18. November 2011
Haandlavet-Logo

Antwort von Haandlavet

Hej Helene

Hvis der en anden gang er noget vi leverer forkert, så må du meget gerne kontakte kundeservice, da vi så har mulighed for at reagere og finde en løsning.

Godt at høre du er tilfreds med at handle hos os, vi bestræber os på at have et stort udvalg og lave priser.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr