Haalsbageri Bewertungen 29

TrustScore 2.5 von 5

2.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Til barnebarns fødselsdag var der bestilt en stor "kagemand" - en hel bageplade. Kagen var meget, meget tør, og bar præg af ikke, at være bagt samme dag. Kanten var nærmest tvebakketørt. "Fyldet... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi bestilte en kagemand hos Haals i Gistrup, til vores 9 årige barnebarn, det skulle være med hendes navn på. 2 gange forklarede vi hvordan det SKAL staves, fordi vi véd, hvormeget det betyder for e... Mehr ansehen

2.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig og tør kagemand

"Fyldet" var meget smuldret, hårdt og nærmest krystalliseret, og var ikke ordentligt varmet sammen inden pålægningen.
Et stykke totalt venstrehåndsarbejde.
Kagen var så tør og dårlig, at ingen af 12 gæster ville have stykker af overskydende kage med hjem. (Og der var meget).
Der er plads til forbedringer.

27. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I dag søndag den21 dec fik jeg noget af…

I dag søndag den21 dec fik jeg noget af en overraskelse vi har for det meste købt rundstykker i Føtex Ålborg øst men efter vi fik stenkugler fra egen fryser (hatting) ja så fandt vi bageren i klarup der fik vi gode rundstykker og god leverpostej varm men de sidste par gange har rundstykkerne været bløde men ok de kunde da spises men i dag ja der var de frossen og så seje at det var svært at skære dem min mor som har forloren tænder kunde ikke spise dem da de var seje leverpostejen som de tog ud af ovnen da jeg var der var varm uden på men køleskabs kold inden i og de spandauer jeg fik med var iskolde øv for en morgen
Vi måtte smide det hele ud
nu skal vi igen finde et sted med ordeligt morgenbrød
Det kan være det er brok brok men man betaler skam dyrt nok for det der står altid friskbagt brød 😳😳😳😳Jow jow

21. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aalborgs bedste bager - uden sammenligning

1) Kvaliteten af de produkter jeg har købt/smagt er fremragende.
2) betjeningen er præcis, hurtig og kundevenligt
3) flow’et er overraskende højt; selv de dage, hvor køen starter uden for butikken, er ekspeditionstiden ikke et issue (med mindre det regner)

Bor i Nørresundby, men cykler gladeligt til Gistrup efter brød.

13. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har lige ( kl 12) fået et…

Jeg har lige ( kl 12) fået et franskbrød fra Halls Klarup, og jeg kan ikke forstå hvordan I kan sælge gammelt brød! Bliver der aldrig bagt hos bageren? Franskbrødet, ser ud og smager som om det er bagt i nat, skorpen er hård og sej , krummen virker som om brødet er fra i går, men det eneste der er i top er prisen, jeg troede når der blev solgt gammelt brød prisen blev sat ned.
Så det jeg vil sige til slut, er at hvis der kunne gives minus stjerner ville jeg give 5 minus stjerner!!!!!!

10. September 2025

Uhøflige

Jeg ankom lige før lukketid, og de smækkede døren i hovedet på mig og sagde, at de allerede havde smidt al maden ud.
Ekstremt uhøflig og arrogant fyr og pige!

25. März 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Generelt et godt bageri

Generelt et godt bageri. Det bager dog kun gulerodsrugbrød til weekenden. Men jeg må igen konstatere, allerede kl 10.30 denne søndag, at gulerodsrugbrødet er udsolgt. Der stod også andre kunder end mig, der kom for at købe gulerodsrugbrødet. Jeg har tidligere her på trustpilot opfordret jer til at bage nogle flere, men I læser måske aldrig disse sider. Vi er normalt tilfredse med jeres kvalitet, men i dette/disse tilfælde er der kun plads til 3 stjerner.

9. März 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ansvarsfuld mester

2 gange forklarede vi hvordan det SKAL staves, fordi vi véd, hvormeget det betyder for en på 9, at det er HENDES kagemand.
Desværre staver de det forkert.. giisp et skuffet barn.. Jeg ringede og forklarede mig, og bagermester tilbyder pengene retur, og tilmed et gavekort på en valgfri tærte.. det er da god service.

28. September 2024

Så er den gal igen

Så er den gal igen, vi kom to min for sent til en too good go, og de gik i butikken, bankede på og fik det mest flabede svar om at den var smidt væk, og de havde andet at lave, og jeg kunne jo bare se på skiltet at de lukkede kl 17.30. sjælden har jeg mødt mere ukompetent medarbejder. Jeg vil fremad rettet ikke tale kønt om denne butik, og støtter aldrig igen, bliver et stort tab da vi er mange der køber morgenbrød både til skoler og møder, så tak for denne gang, ps ingen kan holde for trafikken og kunne forstå hvis jeg kom til min for sent

16. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse vendt til en rigtig god.

Fredag den 28. juni 2024 købte jeg 35 rundstykker mv. til at dele ud i firmaet pga fødselsdag.
Rundstykkerne var desværre meget seje og jeg ringede til Haals i Gistrup og forklarede en venlig kvinde om problemet.
Jeg fik en ny portion gratis idag 5. juli. Denne gang var brødet perfekt! Tak for god behandling :-)

5. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min datter og jeg købte rundstykker og…

Min datter og jeg købte rundstykker og morgen kager imorges. Vi kom hjem og skulle spise en hyggelig morgenmad.
Vi smed hele skidtet i skraldespanden. Rundstykkerne var så tøre og seje at de ikke var til at spise. Morgenkagerne var så tøre og hårde at de røg samme vej. Aldrig i mit liv har jeg fået så ringe bager mad... Vi kommer aldrig der igen.. Hvis i tænker på at tage til haals bageri i klarup vil i få mere ud af at smide pengene ud af vinduet. Hold op en skuffelse! Til den pris burde det dælme være nybagt. Jeg vil aldrig nogensinde anbefale nogen at købe noget ved haals bager i klarup.

2. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringere end benzintank bake off

Denne anmeldelse er af Halls Klarup.
Nok det ringeste franskbrød jeg nogensinde har købt ved en"bager" var der kl 8 om morgenen og det brød var helt sikkert ikke friskbagt men opvarmet overskud fra igår,tørt og med en tyk skorpe og lige til at smide ud :(
At man kan få sig til at sælge sådan noget gammelt skidt som friskt brød fy for den.
At betjening oven i købet var uforskammet gør ikke oplevelsen bedre.
Undgå for en hver pris det er ikke på nogen måder pengene værd.

2. Dezember 2023

Romkugler eller ?

Romkugler eller ?
Vi efterspurgte bagerens romkugler men blev istedet mødt af en rullet stang med krymmel på, der var skåret ud i meget varierende str. hvorpå pris lød på 5 stk for 33kr. Vi fik 3 meget små stykker og 2 større stk med hjem. Men svært at dele de ujævne klumper ud til gæsterne da str var så svingende. Ligner mest af alt Dovenskab og manglende lyst til at rulle, vejr og præsentere sine produkter ens artet.

5. November 2023

Rundstykker

Bageriets rundstykker er et mysterie.
De fleste lørdage er der nærmest udsolgt kl. 9? Den ene dag får man et udmærket rundstykke og dagen efter smager de af pap. Man hævder rundstykkerne ikke er opvarmede hvilket jeg har svært ved at tro.

9. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig Service er det magiske ord

Dårlig Service er det ord, der kendetegner min morgen oplevelse hos Halls bageri. Efter tålmodigt at have ventet en rum tid på at den unge mand får lagt 10 rundstykker i en pose, der er alt for lille, kommer vi endelig til at han spørger om der skal være kage til morgen tilbuddet. Ja tak, en brun sviger. Efter ledt leden og forespørgsler til de andre, siger han: vi har desværre kun en halv tilbage. Hvad så, jeg kan jo ikke komme med en halv kage til 10 mennesker. Han spørger en sf de unge piger. Hun kommer hen og siger, du kan få en halv kanelstang. Ok svarer jeg, så må jeg jo tage en halv kanelstang for den manglende halve brunsviger. Det kan han ikke finde ud af at slå ind på kassen, så nu kommer den ældre kvinde og hjælper. Tak 94.- kr
Er der ikke noget galt spørger jeg. Et morgen tilbud til 75, kr, hvor det halve af kagen mangler og man i stedet får en halv kanelstang, stiger pludselig med næsten 20 kr - det er mange procent. Nej var svaret, du har jo købt en halv kanelstang. Det forstår jeg ikke? Jo, jeg skal jo tænke på hvor mange stykker kage, jeg sagtens kan skære af det lille stykke halve kanel stang. Godt Halls bageri er næsten nabo til Føtex, der fik jeg en HEL kage og sparede oven i købet 30, kr

25. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr