Haakenjansen Bewertungen 33

TrustScore 3 von 5

3.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had op donderdag een proefrit afgesproken voor zaterdag! Nou dan denk je kijken hoe de auto erbij staat! Nou dit was verschrikkelijk, zeer smerige auto van binnen en buiten! Dan weet je dat er ieman... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was een snel tripje voor de Ford Fiesta Afgesproken via marktplaats voor auto te bezichten Auto stond netjes buiten Medewerker stond netjes te word proef richt gemaakt En uur later auto ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na een rechtzaak die anderhalf jaar duurde omdat Haak&Jansen nergens aan mee wilde werken en bewezen is dat de auto, een oranje Ford, een gevaar op de weg is. De apk werd gedaan na de koop en kort da... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel met reageren, fijn om mee te onderhandelen, ook na afloop van de koop nog prettig contact gehad over kosten die hoger uitvielen. Deze in goed overleg kunnen bespreken met juiste uitkomst. Zou hi... Mehr ansehen

3.2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Smerige mercedes ml

Dan weet je dat er iemand komt en gewoon niets doen! Slechte beurt Elwin!
En was geen goedkope auto, we praten toch over 7500 euro! Schandalig en meneer moet zich schamen! Rij gewoon 120km voor niks!

18. April 2026

Was een snel tripje

Was een snel tripje voor de Ford Fiesta
Afgesproken via marktplaats voor auto te bezichten
Auto stond netjes buiten
Medewerker stond netjes te word
proef richt gemaakt
En uur later auto gekocht na tevredenheid
Net verzorgd bedrijf

25. März 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Auto ingeruild

Auto ingeruild. Ze gaven aan geen moeite te willen steken in de oude auto voor verkoop dus kreeg ik sloopprijs. Vervolgens verkopen ze de auto alsnog voor €800,- meer. Niet netjes. Ook had een een garantie van 3 maanden, toen ik belde over een gebrek welke ik hoorde gaven ze aan dat ik het maar aan moest kijken en dat een parkeergarage het geluid erger maakt. Welkom was ik dus niet.

In je gezicht weten deze mensen dus heel goed te praten maar ze spelen het vies, alles voor geld zullen we maar zeggen.

1. April 2025

Snel met reageren

Zou hier zeker mensen naar door verwijzen.

9. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb onlangs mijn tweede auto gekocht…

Ik heb onlangs mijn tweede auto gekocht bij Haak en Jansen Occasions en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en er werd absoluut geen druk uitgeoefend.

De auto was precies zoals beschreven: netjes, goed onderhouden en eerlijk geprijsd. Alles werd duidelijk uitgelegd en de afhandeling verliep soepel. Je merkt dat hier met passie en betrouwbaarheid gewerkt wordt.

Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare occasion en topservice. Bedankt voor de fijne ervaring!

29. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bmw gekocht binnen 1week problemen…

Bmw gekocht bij Haak&jansen binnen 1week problemen motor storing lamp brand olie om de twee dagen vullen terug gegaan naar garage en ze zeggen dat het niet hun probleem is weg geld weg auto uikijken voor deze garage niet bij hun auto kopen

28. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mazda 3 2020 super service!

Ik heb bij Max en Elwin mijn Mazda 3 uit 2020 gekocht.
Ik heb deze auto met een fijn gevoel gekocht, deze jongens zijn professioneel en hebben aandacht voor auto’s en klant.
Na aankoop bleek hier iets mis te zijn met de auto maar dat hebben deze mannen naar mijn inzien volledig juist en goed opgelost.
Ik zal hier zeker mijn volgende auto kopen als deze in het aanbod staat en ik zou een ieder aan raden hier een auto te kopen.
Ga zo door.

Thanks mannen! Jullie doen het super 👍

19. Juni 2025

Haak en Jansen

Vorig jaar zomer een hele mooie Audi SQ5 gekocht bij Haak en Jansen. Had toen een koelvloeistoflekkage, is gemaakt door hun garage. Na een tijdje kwamen we erachter dat de auto toch weer koelvloeistof lekte. Auto is opnieuw naar hun garage geweest, toen bleken er nog wat meer problemen te zijn, deze zijn allemaal gemaakt. Het was een heel gedoe omdat wij niet bepaald in de buurt wonen, maar we kregen netjes een leenauto mee.
Een week nadat we de auto terug hadden gekregen, bleek deze olie te lekken.
In goed overleg met Haak en Jansen is de auto naar een garage in de buurt gebracht, lekkage bleek iets heel simpels te zijn ( gescheurde rubberen ring en een slangetje met een scheurtje erin, waarschijnlijk beschadigd bij de reparatie), de hele motor moest uit de auto om erbij te kunnen komen. Kortom heel veel werk voor een kleinigheidje. Garage hier zei dit kan iedereen gebeuren.
In alle gevallen is de rekening naar Haak en Jansen gegaan en hebben zij nergens moeilijk over gedaan.
Wij zijn heel erg blij met onze auto, deze rijd weer als nieuw.
Kortom een topbedrijf die graag een goede en betrouwbare auto levert.

26. Juli 2024

Eerste auto

Ik heb mijn eerste auto 2 maand geleden gekocht via dit bedrijf. Aangezien het mijn eerste eigen auto is vond ik het extra spannend. Ik werd super goed en vriendelijk geholpen en de communicatie verliep snel en probleemloos. Ik kreeg veel informatie als leek en werd gewezen op verschillende regeldingen voor mijn auto. Ik ben echt super blij met mijn auto en dat voor een super prijs! Nogmaals enorm bedankt, bedrijf is zeker aan te raden!

20. Dezember 2024

Een en al top

Een en al top! Super vriendelijke medewerkers en een goed assortiment. Ik zat nog te twijfelen over mijn keuze maar heb uitgebreid advies gekregen. Raad het zeker aan om bij Haak en Jansen een kijkje te nemen.

2. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service en betrouwbare occasions

Onlangs heb ik bij Autobedrijf Haak en Jansen een auto gekocht, en mijn ervaring was uitstekend. Het team is vriendelijk, deskundig en geeft eerlijk advies zonder druk. Ze hebben een ruim aanbod aan goed onderhouden occasions en werken heel transparant. Ik voelde me echt gehoord en ben superblij met mijn aankoop. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto!

28. November 2024

Heel prettig autobedrijf!

Voor de tweede keer mijn auto gekocht bij dit bedrijf. Hele vriendelijke verkopers en kunnen je uitgebreid vertellen over hun auto’s. Ze geven eerlijk advies, ook over de puntjes die aandacht nodig hebben. Makkelijk in contact. Niks slechts over dit bedrijf te vertellen!

18. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr