Gunderwear Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Slow deliveries, been almost 2 weeks now and from Netherlands to Sweden should not take this long. And no reply to my email asking for an update so poor customer service. Would not recommend. Updat... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

prima, uitdagende spullen, compleet en snel geleverd, niet te duur, en leuke aanbieden soms.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan alleen maar positief zijn. Nu eens geen saai mannenondergoed zoals gewoonlijk. Maar goede merken, fijne materialen en dus met heel divers sexy ondergoed. Ook de matentabel voor de verschil... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Unterwäschegeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Gunderwear is dé webshop voor premium herenondergoed, sexy herenondergoed, clubwear en swimwear. Vanuit Eindhoven wordt een uitgebreid assortiment samengesteld dat zich richt op mannen die comfort en stijl willen combineren met een zelfverzekerde en sexy uitstraling. Het aanbod bestaat uit internationaal bekende merken zoals Andrew Christian, 2EROS, SUPAWEAR, Modus Vivendi, Barcode Berlin, Sukrew, Garçon en JOR. Deze labels staan bekend om innovatieve pasvormen, moderne designs en hoogwaardige materialen die garant staan voor optimaal draagcomfort en een perfecte look. In de collectie van Gunderwear is sexy herenondergoed altijd centraal aanwezig. Van comfortabele boxer trunks en slips voor dagelijks gebruik tot uitdagende thongs, verleidelijke strings en stoere jockstraps die ideaal zijn voor clubavonden en festivals. Ook opvallende harnesses, stijlvolle swimwear en sportieve items maken deel uit van het aanbod. Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd zodat klanten altijd toegang hebben tot de nieuwste collecties en exclusieve stijlen die niet overal verkrijgbaar zijn. Bij Gunderwear profiteert elke bestelling van snelle levering binnen Europa, veilige betaalmogelijkheden en betrouwbare klantenservice. Het draait hier om meer dan alleen functioneel herenondergoed. De focus ligt op mode, originaliteit en sexiness. Gunderwear maakt het eenvoudig om sexy herenondergoed te ontdekken dat perfect past bij elke gelegenheid, van dagelijkse momenten tot bijzondere nachten.

Hervorragend

Bewertung abgeben

prima

4. August 2026

Super ondergoed

Moet zeggen het ondergoed is en zit perfect. En lage verzendkoste. Dat is helemaal top. Maat kloppen.

18. Juli 2026

Prima service

Mijn bestelling bij Gunderwear is uitstekend bevallen. De bestelling werd snel verwerkt en lag binnen twee dagen netjes in de brievenbus. De Supawear-slip die ik bestelde voelt kwalitatief hoogwaardig aan, heeft een fijne pasvorm en de maat klopt precies. Alles verliep soepel en ik ben erg tevreden over zowel het product als de service. Ik bestel hier zeker opnieuw.

17. Juli 2026

Kwaliteit strakke sexy uitstraling

Kwaliteit strakke sexy uitstraling
.perfecte pasvorm

20. Juli 2026

Antwort von Gunderwear

Dank je wel voor je mooie woorden! Fantastisch om te horen dat de kwaliteit, de sexy uitstraling en de pasvorm zo goed bevallen. Veel plezier met je aankoop! ^Dave

Altijd super service

Altijd super service! Snelle levering en echt kwaliteit producten!

13. Juli 2026

Antwort von Gunderwear

Dank je wel voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je telkens weer tevreden bent. Ik doe mijn best om die snelle service en kwaliteit elke keer opnieuw waar te maken! ^Dave

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, snelle levering

10. Juli 2026

Antwort von Gunderwear

Dank je wel! Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit als de snelle levering in de smaak vielen. Daar doe ik het graag voor! ^Dave

Uitstekende selectie

Uitstekende selectie, vaak geweldige aanbiedingen en altijd snelle verzending. Wat wil je nog meer? Ik kom zeker terug.

4. Juli 2026

Antwort von Gunderwear

Wat een geweldige review, dank je wel! Dat je zegt "Wat wil je nog meer?" tovert meteen een glimlach op mijn gezicht. Ik kijk ernaar uit je snel weer terug te zien! ^Dave

Wederom een positieve ervaring

Dit is niet de 1e keer, maar ook niet laatste keer dat ik een bestelling heb geplaatst. De redenen: Ruime keuze, gemakkelijk, veilig te bestellen en te betalen. Na de bestelling super snel een bevestiging binnen incl. een net bedankje. En zoals belooft is de verzending snel en discreet.

10. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veel keuze en goede prijs.

Veel keuze. Goede prijs. Vooral Sukrew Underwear.
Hoef je geen invoerrechten en hoge verzendkosten te betalen. Snelle levering via brievenpost van Gunderwear.

2. Juni 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima site voor de moderne man

De snelle service en de mooie korting om mooi mannenondergoed te score. Diverse merken en fijne stoffen. Super hoor en de persoonlijke aandacht als je hulp nodig hebt.

12. Mai 2026

Antwort von Gunderwear

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je de service, acties en persoonlijke aandacht zo waardeert. Altijd leuk om je te helpen iets moois te scoren tussen al die fijne merken en modellen. ^Dave

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte shop met genoeg in huis

Up-To-Date webshop. Snelle levering. Goede en snelle service bij retourneren.
Perfecte shop met genoeg in huis.

28. Januar 2026

Antwort von Gunderwear

Dank je wel! Super om te horen dat alles soepel liep, van bestellen tot bezorgen. En fijn dat ik het retourneren ook snel voor je kon regelen. ^Dave

dik in orde!

wederom een snelle levering van mijn bestelling.
Zo blijf je een terugkerende klant!

24. Januar 2026

Antwort von Gunderwear

Dank je wel! Geweldig dat alles weer snel en soepel is verlopen. Leuk om te horen dat dit je blijft terugbrengen voor meer moois. ^Dave

15. Januar 2026

Antwort von Gunderwear

Dank je wel! Altijd fijn als je nieuwe underwear snel binnen is — dan kan het genieten meteen beginnen. ^Dave

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr