www.guldknappen.dk

Danke, dass Sie Trustpilot besuchen. Leider können auf dieser Seite vorübergehend keine neuen Bewertungen abgegeben werden. Bitte kontaktieren Sie uns, wenn Sie Fragen haben.

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

WOW! Bestilte i november 3 tasker, som skulle bruges som julegaver. I bestillingsprocessen kunne jeg vælge gaveindpakning for 10,- som jeg valgte for de tre forskellig tasker. Fik en papkasse dage... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super, selv i en stresset juletid Vi fik først kun den ene af to bestilte køletasker som GLS-pakke til pakkeshop, men efter reklamation kom den anden fluks dagen efter som en direkte sendt pakke. Så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God købsoplevelse lige efter bogen. Bestilling og forsendelse gik helt uden problemer, og den købte vare var præcis, som den skulle være. Jeg handler gerne hos Guldknappen.dk igen :-)

Unternehmensdetails

1. Damenmodengeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires
  3. Fachgeschäft für Kopfbedeckungen
  4. Schuhgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi følger moden og de nyeste tendenser. Der kommer løbende nye varer. Vores butik har udelukkende kvalitetsvarer. Taskerne er eksklusive og er primært i skind af meget god kvalitet fra Italien. Cross body tasker, håndtasker, skuldertasker, weekend tasker, selskabstasker, job tasker, clutch, computertasker fra Adax, Depeche, Treats, mywalit, Fonnesberg, Reisenthel, Tøj og accessories fra mærkerne Charlotte Sparre, Boheme, Bælter, punge, tasker, Sko og støvler fra Fonnesberg.

Kontaktinformationen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Højeste kvalitet!

Alt fungerer effektivt, logisk og nemt. Jeg handler ikke ret ofte på nettet, men her følte jeg mig hjemme og godt hjulpet. Der er nem navigation.

3. Oktober 2016

Helt tilfreds!

Jeg er helt tilfreds med min handel. Købte en clutch som svarer til mine forventninger - Lækker lyst skind og den ser ud som på billedet :-)
Hurtig ekspedition.

18. September 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode tilbud og hurtig levering

Som netkøber er levering (hastighed og pris) - samt returnering - af allerhøjeste betydning (for mig). Varen blev afsendt samme dag, jeg opnåede gratis fragt og i næste uge vil tiden vise om returnering går ligeså så smooth. Desværre var tasken for lille omend jeg havde forsøgt at gøre et forarbejde med at måle og vurdere. Jeg kigger forbi jeres fysiske butik og returnerer - og måske kan andre tilbudsvare så friste :)

17. September 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke ok

Jeg har ikke set skyggen af min pakke endnu og de svarer ikke når jeg skriver til dem :-( De lovede pakken dagen efter, men nu er der gået 4 dage og har de den ikke, så kunne de lige sende en email, så man ikke venter forgæves.

5. September 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nemmere at anmelde hvis vare var kommet

Undre mig meget over at få en opfordring til at anmelde købet, når jeg endnu ikke har modtaget min vare.

25. August 2016
www.guldknappen.dk-Logo

Antwort von www.guldknappen.dk

Hej Kim
Det er selvfølgelig meget beklageligt. Det er fordi vi automatisk sender denne opfordring ud og desværre fik vi ikke stoppet din. Men håber at du snart kan modtage din vare. God dag til dig mvh Guldknappen.dk

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ærgerlig oplevelse

Jeg bestilte søndag en sleeve, men mandag blev jeg ringet op at der var lavet en fejl, så de havde ikke flere på lager. Jeg blev ringet op kl 14.50 og telefontiden lukkede kl 15, så jeg nåede ikke at ringe tilbage. Men jeg fik mine penge tilbage dagen efter. Meget ærgerligt at de har noget på siden som de ikke har fysisk, men det var positivt at blive informeret og hurtigt levering af pengene tilbage.

18. August 2016
www.guldknappen.dk-Logo

Antwort von www.guldknappen.dk

Hej Josefine
Ja det er selvfølgelig dybt beklageligt at vi ikke kunne leve op til vores fulde og leverer den ønskede vare. Det er noget der sker yderst sjældent og som vi selvfølgelig er rigtig kede af skulle ske lige for dig. Vi forsøgte om vi kunne finde den ønskede vare andre steder, men da det ikke lykkes, var der desværre ikke andet at gøre end at kontakte dig og fortælle dig om de fakta. Vi skal endnu engang beklage og håber vi kan hjælpe dig en anden gang.

Fin fin oplevelse

Hjemmesiden er let og overskuelig - gode beskrivelser af varen. Man er ikke i tvivl. Handlen hurtig og varen leveret under 24 timer senere med GLS. Det kan vist ikke gøres bedre.

16. August 2016

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr