Der er flere sider som denne, men denne er dog den som ser bedst ud og giver de bedste gaver til mine behov, hvor andre måske er mere målrettede andre folk. Desværre er det gået lidt ned af barke de... Mehr ansehen
Jeg har tilmeldt mig 3 gratis ting og mange andre ting, som f.eks. LoveFilm. Jeg fik pointene lige som jeg skulle, og jeg har flere gange købt slik og andre ting for mine point, så 2 dage efter... Mehr ansehen
Jeg har været et stykke tid på guldkisten, og er i tvivl om disse hovedpræmier egentlig eksisterer ?? når man nu er så stolt og arrogant pga mig og andre laedtrykkere., så må man jo åbne for pøblen mh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
jeg syntes af guldkisten er en super fed hjemmeside har allerede fået et gavekort på 100 kr men kunne godt tænke mig at vide hvornår den nye version kommer ?? (; kommer der så mulighed for atr optjene... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Falstersgade 2, 1TH, 9000, Aalborg, Dänemark
- co@guldkisten.dk
- www.guldkisten.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Det bedste
Er afhængig af siden og det kan kun være fordi den er det bedste....
Fantastisk ! Enorm god hjemmeside. Den bedste i år ti'er. !
Alt er godt ved det!
Måden på at optjene point er super god! Siden bliver opdateret med nye point muligheder hverdag! Jeg er slev der inde hverdag, og hver måned får jeg en vare ind med posten!
Deres support service er også super god. Den giver svar på de spørgsmål man har, og giver ud over en forklaring.
Og i deres shop er der det man har brug for! Det er fantastisk..
Siden er fantastisk. Jeg elsker den. Og vil gøre alt for at beholde den. Og hjælpe dem med at overleve! Jeg håber virkelig at alle danskere vil se hvor fantastik den er !
Snyd
Synes det er meget unfair, at lokke med en gratis parfumé, via facebook, da man ikke får den gratis....
skuffet...

Antwort von Guldkisten
Lækkert site
Jeg synes at guldkisten.dk er rigtig god. Det giver mig mulighed for at tjene mønter for ting jeg ellers ville søge efter og evt. købe.
Simpelthen fantastisk
Simpelt koncept der virker.
Forstår ikke folk der brokker sig over at de ikke får noget gratis, uden at skulle bruge tid på det.
fuldstændig perfekt hjemmeside :)
Det er helt vild nemt at optjene point, tingene i shoppen er billige, der er dag til dag levering. Det er en helt kanon hjemmeside, som jeg besøger HVER dag. 1000 tak for siden
I starten hurtige point plus rigtig gode ting , men til sidst den dårligste side på nettet
Jeg synes der er SÅ mange gode muligheder for at samle gratis point på guldkisten og så kan man ovenikøbet "købe" nogle rigtig gode ting ting for sine point uden at det koster en eneste krone overhovedet.
Lukkede sidenhen deres side pr. 13/09/2010 hvor de der havde bestilt varer ville få dem leveret mens alle os der OGSÅ havde RIGTIG MANGE point "bare " havde spildt vores tid nåede at få leveret en ting og mistede derefter rigtig rigtig mange point , burde havde meddelt hvad vej det var ved at gå og at man skulle bruge sine point op.
Super side med gode muligheder
Jeg ha srtor glæde af Guldkisten, og dens tiltag. Har intet dårligt at sige, købte gaver kommer hurtigt. Mange gode muligheder for optjening af guldmønter.
Super god :)
Jamen hva mere kan jeg sige at servicen er god, de holder hvad de lover.. Sender den bestilte vare med det samme.
Så kan kun sige gode ord om denne hjemmeside ..
Jeg føler mig snydt!
Var på Facebook, hvor mit øje faldt på en reklame med 'Gratis DKNY parfume'. På Facebook-annoncer fremgår det ofte ikke hvem der annoncerer, men ved at klikke på reklamen kommer man til guldkisten.dk, hvor der står:
Få en parfume 100% gratis!
1) Opret dig gratis
2) Klik på vores annoncøres reklamer.
3) Vælg parfume og få den sendt - GRATIS!
Det fremgik IKKE af annoncen ejheller af ovennævnte side, at der skulle samles rigtig mange points, før man overhovedet ville få adgang til at vælge en parfume.
Jeg oprettede mig og forsøgte at klikke på de forskellige muligheder. Efter en rum tid havde jeg samlet 108 points. Det skulle 7000 points til før man kunne få den annoncerede parfume!
I dag klikkede jeg på et link i et nyhedsbrev, jeg havde modtaget. For at optjene 80 points skulle man svare på nogle spørgsmål. Jeg klikkede og ventede meget længe, før jeg lukkede vinduet, for at prøve igen - OG SÅ FIK JEG BESKED PÅ AT JEG IKKE MÅTTE SNYDE!!!
Hvem snyder. Jeg fik aldrig lov at svare på spørgsmålene. Jeg føler mig snydt på alle måder, så nu har jeg opsagt mit medlemsskab, for det er spild af tid.

Antwort von Guldkisten
Varme ord fra mig
Jeg har nu været på siden i godt 9 måneder. Allerede nu har jeg modtaget 5 gavekort, bl.a. til Bilka! Det er jeg rigtig glad for. Jeg er næsten inde at kigge hver dag, der er altid nye fikse måder man kan optjene guldmønter på, og vigtigst af alt mange gratis måder dette kan lade sig gøre på.
Jeg synes deres support er god, altid venlige medarbejdere der kan hjælpe en hvis det driller. Varme ord her fra. Med venlig hilsen Karsten B.
ingen problemer
Jeg har været bruger derinde i et stykke tid, og det hele har været godt! har optjent til 3 gavekort, og leveringtiden har altid været hurtig. Kan varmt anbefales.
Ingen problemer
Jeg bestilte et gavekort på 200 kr. til Matas. To dage efter modtog jeg det. Pengene på kortet passede. Man kan hurtigt få pointene på siden. Efter to døgn havde jeg nok til gavekortet.
- Kan anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.