GT Biler A/SBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige fra start til slut var det en god oplevelse. Ved besøg med prøvekørsel af 2 biler var der en god ro og tid til snak og gennemgang. Løbende kontakt ved køb af bilen og super betjening ved afhen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har nu været på værkstedet for 3 gange, første gange var service hvor jeg i samme omgang bad om at få opdateret softwaren på vores mg4, det kunne de ikke finde ud af. og samtidigt tog serv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi blev mødt af en venlig ung mand Jonas, da vi ankom. Vi havde udset os en bil, vi godt kunne tænke os. Vi fik prøvekørt den og lynhurtigt efter havde vi indgået købsaftale. Vi havde nogle spørgsmål... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det hele startede som inspirationstur, men i samme sønnen havde smækket måsen ind i den nye Nissan micra 2026, var han solgt, vi skulle ellers have kigget på en MG4 Urban (tilbage til den senere) Sæ... Mehr ansehen

1. Autohändler
  2. Autowerkstatt
  3. Hyundai-Händler
  4. Kia-Händler
  5. Nissan-Händler
  6. Gebrauchtwagenhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til GT Biler A/S – din bilforhandler i Kolding. Hos GT Biler A/S i Kolding finder du et stort udvalg af nye og brugte biler fra populære mærker som Kia, Hyundai, MG Motors og Nissan. Vi er autoriseret forhandler og tilbyder professionel rådgivning ved køb af bil, så du får netop den bil, der passer bedst til dine behov og dit budget. Vi er også specialister i service og reparation af Volkswagen og SEAT – og vores moderne værksted i Kolding står klar til at give din bil den bedste pleje, uanset mærke og model. Vores mål er at give dig en tryg, ærlig og professionel biloplevelse – hvad enten du er på udkig efter din næste bil eller har brug for et pålideligt autoværksted. GT Biler A/S – din bilpartner i Kolding med fokus på kvalitet, kundeservice og tryghed. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os og give dig en biloplevelse, der gør en forskel.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

58 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte min anden bil ved dem og som…

Købte min anden bil ved dem og som sidste gang var der bare 100% service og mega flinke og dygtige folk… kan kun anbefales…de kan bare det der…

21. Dezember 2022

Hej Birgitte,
Tusind tak for din anbefaling. Tillykke med jeres flotte TUCSON N-Line. I ønskes et godt nytår.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Kim er flink, serviceminded og en mand med tålmodighed :)

1. Dezember 2022

Hej Emma,
Tusind tak for dit besøg hos os samt din anmeldelse :-) Det varmer meget. Du og dine kære ønskes en glædelig jul og et godt nytår.
Kim, GT Biler A/S

Meget tilfredse

Vi har lavet en byttehandel mellem Mercedes C220D og Hyundai Tucson Plug in Hybrid hos GT Biler, og vi har modtaget den bedste service fra Simon Gosvig ved handel og levering, så mange tak. - Vi anbefaler GT Biler, Kolding.
Mvh Gitte og Olaf Landbo

14. Dezember 2022

Hej Gitte & Olaf,
Tusind tak for jeres anbefaling! Det betyder utrolig meget for os. Endnu engang tillykke med jeres fine Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid. Den er jeg sikker på, at I bliver meget glade for. Tak for handlen og på gensyn.
Glædelig jul.

Fantastik kundeservice

Fantastik kundeservice, samt vejledning. Stor kunde venlighed, og det gælder alt personale. Jeg kan kun anbefale at handle og besøge GT biler. Stor tak fra os til jer. Glædelig jul.

1. Dezember 2022

Hej Jany,
Tusind tak for din flotte anmeldelse :-)
Det er altid en fornøjelse, når I besøger os. Tak for endnu en handel.
Glædelig jul til dig og Conny.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis bilen lever op til den service der…

Hvis bilen lever op til den service der er ved overlevering og grundige instruktion af bilen fra Simon Gosvig. Så er det da klart 6 stjerner herfra :-) Og det var selvom det var meget sent fredag..

8. Dezember 2022

Hej Kent,
Tak for din flotte anmeldelse :-)
Jeg er sikker på, at I bliver rigtig glade for jeres KONA electric.
Vi snakkes ved. De bedste hilsner Simon, GT Biler A/S

God oplevelse

28. November 2022

Hej Kim,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på og vi håber, at du vil blive glad for din nye Hyundai Tucson.
Simon, GT Biler

Køb af ny bil.

Købte en ny Hyundai elbil hos GT Biler. Meget kompetent rådgivning af Simon, omkring valg af ladeløsning ud fra mit kørsels behov.
God service igennem hele forløbet og udleveringen af bilen overgik mine egne forventninger.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

16. November 2022

Antwort von GT Biler A/S

Hej Mathias, Tak for din anmeldelse - det sætter jeg stor pris på. Jeg håber du bliver glad for din nye IONIQ 5. God dag. De bedste hilsner Simon, GT Biler A/S

Fantastisk service

Vi har leaset vores nuværende bil en Seat arona gennem gt biler og er oven ud tilfreds.
Nu skal vi til maj næste år have ny bil, grundet udløb af leasing aftalen og i den forbindelse var vi igen forbi jer for at se på bil.
Vi snakkede med Daniel og selvom vi kom ganske kort før lukketid, viste han overskud og havde god tid til at forklare og regne på det.
Så nu er der bestilt prøvekørsel og vi glæder os til det. Tak for rigtig god service

21. Juli 2022

Antwort von GT Biler A/S

Hej Marianne, Tak for din positive anmeldelse af vores bilforretning. Det betyder meget for os, at I er glade for at besøger os. Mvh. Simon, GT Biler

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. De havde solgt den bil vi skulle prøve, så vi kørt for ingenting. Vi havde en tid d 19.april 22, kl 16.30. Tiden var bestilt i min mands navn. Sælgeren virkede ikke professionel. Han kom med modsigende oplysninger. Vi fik bl.a at vide, at det tager 15-20min for dem at vurdere vores bil, så vi tog en prøvetur i en anden bil. Da vi kom tilbage fik vi så at vide, at det tog længere tid. Vi skulle afvente til dagen efter.

19. April 2022

Hej Besarta,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at du har fået en dårlig oplevelse ved besøg hos os.

Indtil nu, har vi kun været i dialog med din mand, hvorfor vi ikke kunne genkende din første beskrivelse af oplevelsen. Daniel har rettet telefonisk henvendelse til din mand op til jeres aftale, hvor Daniel har givet information om, at bilen I havde booket et prøvetur i var solgt til anden side. Jeg kan kun beklage, hvis der har været en misforståelse her.

Vi har en ny Hyundai i30 Stationcar på vej hjem, som jeg meget gerne vil fremvise til jer. Jeg vil gerne komme til jer, så I ikke skal køre efter det igen. Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte, hvis det har jeres interesse :-)

Som jeg kan forstå på Daniel, så fik I en prisindikation på jeres byttebil d. 19. april, da I besøgte os. For at give den bedst mulige pris ville Daniel undersøge det nærmere til dagen efter. Her ringede Daniel til din mand med et bud der er 10.000 kr. højere end den første indikation. Denne øvelse var udelukkende for at tilbyde jer den bedst mulige handel.

Jeg vil se frem til at hjælpe jer videre med en evt. handel.

Simon Gosvig, GT Biler A/S
sg@gtbiler.dk
60 39 95 02

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Første bil hos GTbiler

Vi blev mødt af en super flink sælger som kunne imødekomme vores behov. Derudover var det rart at sælgeren rådgav fremfor at sælge. Selve købs processen har været en brise med kort leveringstid. Dog savnede vi lidt som nye bilkøbere, mere information omkring hvad bilen skulle igennem, hvilke steps og et estimat på hvor langtid det ville tage.

Udlevering af bilen: Utrolig fin service, hvor der er værnet om købere med en personlig "tillykke med den nye bil skilt" og tæppe over bilen. Selve bilen står fuldstændig uden et støvkorn og man bliver sat godt ind i alle funktionerne. Sælger brugte omkring 35 min på sætte os ind i bilens funktioner, gennemgang af forsætningskader og tilkobling af Mobil udstyr.

Alt i alt har vi været utrolig glade for hele rejsen hos GTbiler, og vi satser forsat at handle der.

Kan varmt anbefales 👍

28. März 2022

Antwort von GT Biler A/S

Hej Sebastian, Tak for at du har taget dig tiden til at skrive denne anmeldelse - det betyder meget for os :-) Vi glæder os meget til at servicerer jer i fremtiden. De bedste hilsner Simon, GT Biler A/S

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse ved GT Biler.

Vi købte en brugt Seat Leon med DSG gear i januar 2020. Forløbet var rigtig fint og servicen af medarbejderen var super god.

Bilen har kørt upåklageligt siden købet og vi er stadig rigtig glade for den.

Kan varmt anbefale GT Biler.

16. November 2021

Antwort von GT Biler A/S

Hej Rune, Tusind tak for anmeldelse og anbefaling - det varmer utrolig meget. Det er dejligt at høre, at du nyder din SEAT Leon. De bedste hilsner GT Biler

Super oplevelse ved køb af elbil Hyundai Kona

Jeg har købt en Hyundai Kona Electric ved top sælgeren Daniel Davidsen, der lavede et super skarpt tilbud til mig. Han tog sig tid til, at forklare tingene og skære det ud i pap for mig. Han undersøgte forskellige muligheder og løsninger, for at stille mig i den bedste situation på eget initiativ. Han har været professionel og nem tilgængelig under hele handlen, hvor han er blevet udsat for diverse spørgsmål.

Jeg kan klart anbefale Daniel hos GT biler i Kolding - han har styr på de elbiler der! De bedste anbefalinger herfra!!

12. November 2021

Hej Laura,
Mange tak for din anbefaling af Daniel. Det er skønt at høre, at du har følt dig godt behandlet i forbindelse med dit køb af Hyundai KONA electric.
God dag.

GT Biler

Hyundai Kona EV på værksted igen

Min Hyundai Kona har været på jeres værksted i flere omgange uden at fejlen blev fikset. Jeg har oplevet rigtig dårlig kundeservice da jeg aldrig får en status på bilen , skal altid selv ringe ind.Bilen har været der i 4 måneder nu, og det sker ikke noget, jeg hører ingenting. Er nødt til at køre en en træls lånebil og ved ikke hvornår jeg får min bil tilbage igen. Det er ingen det tager ansvar.

25. Oktober 2021

Hej Veronica,
Tak for din besked. Som vi har oplyst dig, så venter vi på reservedele som er i restordre. Det er et globalt problem, og det er ude af vores hænder. Vi gør hvad vi kan og rykker ugentligt for en ny status.
Vi har stillet dig en bil tilrådighed, på trods af, at du ikke har købt din Hyundai hos os. Du er naturligvis velkommen til at stille den hos os igen og finde en anden løsning, hvis du er utilfreds med lånebilen. Pt. kan vi ikke gøre andet end af vente. Jeg forstår din frustration, men det er ikke noget vi er skyld i. Jeg håber du vil genoverveje din anmeldelse af os, da den bunder i globale udfordringer.
Mvh. Simon, GT Biler
Tlf. 60 39 95 02

Stor anbefaling

Stor anbefaling her fra. Vi købte vores nye hyundai tucson plug hybrid ved dem. Mathias var god til at give os besked så snart der var nyt, og han holde øje med om der kom nogen i produktion før vores med samme udstyr, og da der gjorde det, var han hurtig til at lave vores orde om så vi fik en bil så hurtigt det var muligt. Da vi skulle hente bilen, brugte han god tid på os og gjorde det til en rigtig god oplevelse og hente en ny bil. Det var også dejligt at have med en sælger at gøre som faktisk ved noget om biler, og havde sat sig ind i hvordan bilen og dens udstyr virkede.

16. September 2021

Hej Jesper,
Tusind tak for din anmeldelse :-) Jeg håber at I er glade for jeres nye Tucson N-Line PHEV. Vi ses.
Mathias, GT Biler

Super service!

Min mand og jeg har netop lige hentet vores nye Cupra Leon sportstourer, og vi er simpelthen så glade, og mere til!
Den service vi har modtaget af Mathias under hele forløbet har været eminent.
En kæmpe anbefaling herfra.

1. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er altid styr på tingene og…

Der er altid styr på tingene og fantastisk betjening.

24. März 2021

Hej Peter,
Tak for din anmeldelse - det er vi glade for, at du har taget dig tid til.

De bedste bilhilsner
GT Biler A/S

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk værksted og smilende og…

Fantastisk værksted og smilende og hjælpsomt personale. Køber helt sikkert min nye Hyundai her.

23. März 2021

Hej Lene,
Tak for at du tog dig tid til at bedømme os her på Trustpilot 😊 Vi glæder os til at se dig og din Hyundai igen.
Mvh. Simon, GT Biler

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr