Lige fra start til slut var det en god oplevelse. Ved besøg med prøvekørsel af 2 biler var der en god ro og tid til snak og gennemgang. Løbende kontakt ved køb af bilen og super betjening ved afhen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har nu været på værkstedet for 3 gange, første gange var service hvor jeg i samme omgang bad om at få opdateret softwaren på vores mg4, det kunne de ikke finde ud af. og samtidigt tog serv... Mehr ansehen
Vi blev mødt af en venlig ung mand Jonas, da vi ankom. Vi havde udset os en bil, vi godt kunne tænke os. Vi fik prøvekørt den og lynhurtigt efter havde vi indgået købsaftale. Vi havde nogle spørgsmål... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det hele startede som inspirationstur, men i samme sønnen havde smækket måsen ind i den nye Nissan micra 2026, var han solgt, vi skulle ellers have kigget på en MG4 Urban (tilbage til den senere) Sæ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til GT Biler A/S – din bilforhandler i Kolding. Hos GT Biler A/S i Kolding finder du et stort udvalg af nye og brugte biler fra populære mærker som Kia, Hyundai, MG Motors og Nissan. Vi er autoriseret forhandler og tilbyder professionel rådgivning ved køb af bil, så du får netop den bil, der passer bedst til dine behov og dit budget. Vi er også specialister i service og reparation af Volkswagen og SEAT – og vores moderne værksted i Kolding står klar til at give din bil den bedste pleje, uanset mærke og model. Vores mål er at give dig en tryg, ærlig og professionel biloplevelse – hvad enten du er på udkig efter din næste bil eller har brug for et pålideligt autoværksted. GT Biler A/S – din bilpartner i Kolding med fokus på kvalitet, kundeservice og tryghed. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os og give dig en biloplevelse, der gør en forskel.
Ambolten 7, 6000, Kolding, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
God tid til vejledning af køb af bil og god tid til at informere om bilens muligheder.

Antwort von GT Biler A/S
Rigtig god oplevelse sælgere kom en i møde med håndtryk og smil man føler sig rigtig godt tilpas

Antwort von GT Biler A/S
Venligheden var i højsæde, meget posetiv behanding,
svar på det man spurgte om. gav sig god tid til at forklare de forskellige ting, vi er jo nybegyndere til elbil.
Jeg bor i Vendsyssel, og skulle til et vigtigt møde i Bjert. Desværre punkterede bilen og skulle have nyt dæk på - til trods for jeg ikke er kunde hos GT Biler eller bor i deres område, fandt de trods travlhed en løsning med lånebil og fik skiftet dækket hurtigt og billigt.
Boede jeg i Kolding, ville jeg helt sikkert fremover være kunde hos GT Biler :o)

Antwort von GT Biler A/S
Jeg skulle leje en 8-mands mini-bus og kiggede flere steder.
GT Biler havde en til en super god pris og deres sælger var super god at snakke med da jeg skrev mails med alle mine dumme spørgsmål.
Jeg kan varmt anbefale at leje en minibus hos GT Biler!

Antwort von GT Biler A/S
Rigtig god behandling, fantastisk service .
Vi blev taget godt i imod

Antwort von GT Biler A/S
Høflig og relevant rådgivning,uden forsøg på mersalg.
Kommer der gerne igen.

Antwort von GT Biler A/S
Den gode service og information omkring mine behov ved valg af el bil

Antwort von GT Biler A/S
Hurtig og imødekommende sælger. Biler til super priser. Tak for handlen!

Antwort von GT Biler A/S
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Simon fra GT biler. Hele vejen har han guidet os i købet/brugen af elbil. På dagen hvor vi fik udleveret bilen var den fint dækket til, med et stykke stof, som højtideligt blev fjernet mens vi så på, SÅ god en oplevelse😊. Tak for chokolade og god service😊

Antwort von GT Biler A/S
Blev taget godt i mod os med et smil. Alt var klar og god tid til at hjælpe, vise og forklare. De er dygtige og altid hjælpsom. Tak for det.

Antwort von GT Biler A/S
Professionel hjælp fra første besøg og en utrolig god service af både Simon og Mathias Gosvig. Tusind tak for jeres hjælp med lånebil med mere.Leif Johansen .

Antwort von GT Biler A/S
Fantastik service og hjælp i forbindelse med køb af ny bil

Antwort von GT Biler A/S
Jeg har fået en helt fantastisk behandling Simon har en fantastisk tålmodighed med alle de spørgsmål jeg havde til mit købe af min helt nye ioniq 5. 1000tak til dem alle derude bliver altid mødt med et kæmpe smil når man kommer derud.

Antwort von GT Biler A/S
Købsoplevelsen var venlig og personlig. På trods af min uvidenhed på mange områder, fik jeg en saglig og forståelig forklaring på de mysterier en elbil rummer. Så jeg var ganske tryg og godt tilfreds, da jeg kørte ud fra forretningen.

Antwort von GT Biler A/S
Omhyggelig betjening af Jonas. Tak for det.
Når jeg kun er vant til manuel gear er det lidt tilvending.
Det er ved at være overstået.
Det er mit indtryk at den er en positiv nyanskaffelse.
Det er så vemodigt at skille sig af med en bil der har klaret det i ca. 14,5 år.

Antwort von GT Biler A/S
Det gode: Venlig og imødekommende sælger, som var rigtig god til at forklare detaljerne omkring købet.
Det mindre gode:
Der var to stort set identiske, brugte biler til salg (til samme pris) af dem som vi var interesserede i. Vi prøvekørte den ene, som var fin nok, men den anden fremstod en anelse bedre holdt, hvorfor vi var mest interesserede i den, når nu de kostede det samme. Denne bil var dog ikke fuldt opdateret efter fabrikantens foreskrifter, og vi fik at vide, at det kunne tage et par uger om at få den klar, mens vi fik at vide, at den anden var fuldt opdateret og kunne blive klar på få dage. Så da vi gerne ville have en bil relativt hurtigt valgte vi at gå på kompromis med standen. Forhandleren lovede, at de ville være grundige i klargøring og ville gøre deres bedste for at fjerne diverse pletter. Det er ikke vores oplevelse, at de lykkedes med dette. Derudover finder jeg ud af samme aften som jeg har hentet bilen, at den IKKE er fuldt opdateret. Faktisk har den en ret gammel software. Det er ikke noget, som kan klares OTA, så det vil kræve, at bilen skal på værksted. Det er jeg virkelig træt af, når nu vi gik på kompromis med standen for at få en fuldt opdateret bil hurtigt.
Oven i det er vi så så uheldige, at dagen efter hvor jeg snakker med GT Biler, at fabrikanten melder opdateringsstop, så vi skal vente til april med at kunne få bilen opdateret.
Ved nærmere eftertanke burde vi nok have været mere tålmodige og have set, om de kunne fjerne pletterne, før vi købte bilen. Vi skulle overføre pengene, før vi så resultatet. Så det er en læring til os selv.

Antwort von GT Biler A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.