Bewertet mit 5 von 5 Sternen

iPhone met abo (verlenging) afgesloten. GSMSALE was, in vergelijking met andere websites en ook Odido, waarbij ik ging verlengen, het scherpst geprijsd. De telefoon is de volgende dag bezorgd. Helemaa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

zeer commercieel ingesteld bedrijfje, bij een niet goed werkend toestel mag je het op eigen kosten terug sturen, waarna je verder aan je lot wordt overgelaten. Omruilen is er niet bij, doch het to... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supersnel mijn telefoon in handen gekregen en voor een hele goede prijs! Fijne man aan de telefoon gehad over nummerbehoud. Heel tevreden over de service.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede ervaring met dit bedrijf, telefoon wordt altijd meteen verzonden en de service is top.

1. Mobiltelefongeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn de online telefoonwinkel met de scherpste gsm aanbiedingen en beste acties.

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, toestel was netjes en verzegeld.

28. November 2023

Antwort von GSMSale

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe toestel. We wensen je er veel plezier van!

iPhone met abo (verlenging) afgesloten

iPhone met abo (verlenging) afgesloten. GSMSALE was, in vergelijking met andere websites en ook Odido, waarbij ik ging verlengen, het scherpst geprijsd. De telefoon is de volgende dag bezorgd. Helemaal top!

12. Oktober 2023

Antwort von GSMSale

Dankjewel voor je positieve review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle afhandeling en nette service

Snelle afhandeling en nette service. Meerdere malen via jullie abbo's verlengd, altijd tevreden.

14. November 2022

Antwort von GSMSale

Wat goed om te horen dat we je ook deze keer weer goed hebben kunnen helpen. Dankjewel voor deze mooie review!

Fijne service!

24. September 2022

Antwort von GSMSale

Dankjewel voor je 5-sterren review! We wensen je veel plezier van je nieuwe toestel.

Super tevreden

Super tevreden! Goed service! Razendsnel bezorgd! Zeker terug komen.

Chen

4. September 2022

Dankjewel!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Redelijk

Na misverstand, goed gekomen met gesprek klantenservice.

2. September 2022

Antwort von GSMSale

Dankjewel voor je positieve review. Ik ben blij dat je je bestelling alsnog op hebt kunnen halen bij het PostNL punt. Veel plezier gewenst van je nieuwe toestel!

Valse verwachtingen

Valse verwachtingen, loze beloftes/toezeggingen/niet willen toegeven/gewoon doorgaan.

Zowel de 12 pro als de 12 pro max daar besteld. Ja iedereen weet dat er schaarste is maar als je als 1 van de eerste besteld dan verwacht je een normale levertijd. Bij de 12 pro max was ik zelfs als eerste (ik zat er bovenop). Ze doen alsof ze dingen binnen krijgen maar staan achteraan in de rij. Geef liever wat meer geld uit als je je boel op tijd wil hebben.
Geen probleem als dat je businessmodel is maar doe dan niet alsof je er snel bij moet zijn en dat je dan wat krijgt op tijd. Levertijden zijn nergens op gebaseerd en verspringen automatisch, ze weten het zelf ook gewoon niet.
Wijs je ze op fouten op de site dan doen ze eerst alsof hun neus bloed, 2 weken later passen ze het toch maar aan.
Ik ben niet uniek, lees een forum als tweakers er maar op na, daar staat het vol van gecancelde orders.

1 keer maar nooit meer.

20. November 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

GEEN GSMSALE!

zeer commercieel ingesteld bedrijfje, bij een niet goed werkend toestel
mag je het op eigen kosten terug sturen, waarna je verder aan je lot wordt overgelaten. Omruilen is er niet bij, doch het toestel wordt weer
bij de fabrikant ter reparatie aangeboden en het weken lange wachten begint, en je mag er zelf achteraan gaan bellen/mailen van hoe en wat.
mijn advies: DOE GEEN ZAKEN MET GSMSALE!

11. Juni 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr