Hola soy Sergë
Soy Sergë, soy Chofer de camión desde hace 15 años, tengo que reconocer que al principio mis formas no fueron las correctas de dirigirme a esta empresa cuando me dijeron que tenían algo de demora, y que iban a tardar en asistirme, pero mi desesperación era muy grande, llevaba tirado en la carretera desde las 10:00 de la mañana en un carril de aceleración por reventón de mi rueda direccional derecha, y dos empresas de Gruas de Almería (antes de que viniera esta de Hermanos Oliver) estuvieron viendo la situación y se negaron a hacer el trabajo por la dificultad que conllevaba, muy lamentable por su parte, ya que mi camión estaba ladeado muchísimo hacia un lado y apoyado contra la cuneta con pendiente hacia el mismo lado del que me había reventado la rueda, por no hablar de que la goma se había liado completamente en el buje, en latigos etc, en cuestión de 1h, el camión estaba calzado perfectamente y la rueda desmontada por completo por un muchacho muy joven de esta empresa, Miguel, al sacar el repuesto que yo llevaba conmigo, este se dió cuenta de que no servía, pero el llevó mi rueda reventada a un taller de camiones muy cercano a donde estábamos para que me montasen otra goma para así volver de nuevo al lugar donde estaba mi camión y poder seguir y terminar el trabajo perfectamente. Muchísimas gracias a la empresa y muchas gracias a ese chico, por la paciencia, la calma, amabilidad y el trabajo, les doy un 10 de 10, hoy por fin llegué a mi destino, para acompañaros de Bulgaria por Almería, no dudéis en contactar con esta empresa directamente 🇧🇬👏
Аз съм Сергe, шофьор на камион от 15 години. Трябва да призная, че в началото начинът, по който се обърнах към тази фирма, не беше най-правилният, когато ми казаха, че има известно забавяне и че ще им отнеме време да ми окажат помощ. Но отчаянието ми беше много голямо – бях спрял на пътя още от 10:00 часа сутринта, в лента за ускорение, заради спукване на дясната ми управляваща гума.
Две фирми за пътна помощ от Алмерия (преди да дойде тази на Hermanos Oliver) огледаха ситуацията и отказаха да извършат работата поради трудността ѝ, което е много жалко от тяхна страна. Камионът ми беше силно наклонен на една страна и опрян в канавката, със склон към същата страна, от която се беше спукала гумата. Освен това, гумата се беше увила напълно около главината, спирачния апарат и други части.
Само за 1 час камионът беше обезопасен перфектно, а гумата – напълно демонтирана от едно много младо момче от тази фирма – Мигел. Когато извади резервната гума, която носех със себе си, той установи, че не става. Тогава взе спуканата гума и я закара до сервиз за камиони, който се намираше съвсем близо до мястото, за да монтират нова гума, след което се върна при камиона ми и успя да завърши работата напълно и професионално.
Много благодаря на фирмата и огромни благодарности на това момче за търпението, спокойствието, любезността и професионалната работа. Давам им оценка 10 от 10. Днес най-накрая пристигнах на дестинацията си.
Ако пътувате от България към Алмерия, не се колебайте да се свържете директно с тази фирма 🇧🇬👏