Release Retail AS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle kjøpe en bruktmobil av dem og hadde noen spørsmål. Ringte kundeservicen som svarte på under halvminuttet. Stilte spørsmålene. Fikk presise og gode svar. Telefonsamtale tok total 2 min. Tusen ta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en "som ny" mobil gjennom Finn.no Nybrukt. Den ble levert innen 3 dager, og mobilen hadde veldig små brukstegn som jeg ikke var helt fornøyd med. Jeg sendte en e-post til Release og informert... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hei jeg kjøpte en iphone 6s på gronnmobil.no i fjord, nå har den begynt å skru seg av og ikke ville ta ladding. Jeg har som sagt bare hatt den i et år sånn ca på denne tiden. Den kostet rundt 3000, me... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Mobiltelefongeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er Norges ledende og mest erfarne aktør innenfor gjenvinning av mobiltelefoner og nettbrett. Vi tilbyr kundene våre mobilpant, kjøp av pent brukte mobiltelefoner med garanti, og reparasjoner av alle typer mobiltelefoner og nettbrett. Miljø og samfunnsansvar er noe alle bør ha, og vi mener at vårt konsept sørger for en enkel, lønnsom og fornuftig ordning for gjenbruk av mobiltelefoner/nettbrett. Vi har endret navn fra Grønnmobil AS til Release Retail AS og vi er 100 % eiet av Release AS. Vårt søsterselskap Release Telecom AS tilbyr mobilabonnement med leie av brukt telefon inkludert. Daglig leder for Release AS er tidligere OneCall gründer Øistein Eriksen. Totalt er vi 16 ansatte, og har som målsetning om en omsetning på 160 MNOK i 2021. Alle selskapene har kontorer i Sandefjord.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fornøyd

Bestille en s9 herfra. Kjapp levering og mobile ser helt strøken ut ! Over min forventning 😊

26. September 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lite fornøyd med tilsendt låst mobil

Jeg er middels fornøyd/misfornøyd. Jeg fikk tilsendt en brukt mobil( IPhone 7 med 128 GB. Telefonen så grei ut, men viste seg å være låst og derfor ikke mulig å bruke. Jeg skal få tilsendt en annet tilsvarende, men har ikke fått denne ennå. Håper andre har bedre erfaringer enn meg... Dette er første gang jeg har prøvd grønnmobil, men så har derfor fått et litt dårlig første inntrykk

13. September 2020
Release Retail AS-Logo

Antwort von Release Retail AS

Dette opplever vi sjelden, heldigvis. Vi ble enige om å sende en ny til dere, så den er nok snart fremme. :) Dette er typisk en sak hvor vi bare sender en ny telefon, så tar vi den andre tilbake, og reklamerer videre til våre leverandører. Får bare beklage dette

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ble fortalt om grønnmobil av et barnebarn

Jeg ble fortalt om grønnmobil av et barnebarn og bestemte meg fort at hos dere kunne jeg gjøre et godt kjøp. Jeg bestilte en mobiltelefon og fem dager senere var telefonen i postkassa vår. Har ikke tatt den i bruk enda. Tror jeg må ha litt hjelp til å overføre alt fra den gamle telefonen, men fram til må jeg si at vi er veldig fornøgd

11. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har alltid benyttet Grønnmobil for å…

Vi har alltid benyttet Grønnmobil for å kjøpe mobiltelefoner til bedriften vår (siden 2013). Vi har alltid opplevd å få gode telefoner og god kundeservice.

Vi har til og med rådet våre egne kunder til å kjøpe av Grønnmobil. Vi holder til i Vestfold og kan derfor hente telefonene samme dag som vi legger inn bestilling.

Vi har spart veldig mye penger på å bruke Grønnmobil. De kan absolutt anbefales både privat og for næring.

28. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst firma/svindel

Styr unna dette firmaet grønn mobil. De driver med ren svindel. De får deg til å tro at man må sende inn mobiltelefonen som pant og at man skal få utbetalt uansett årsak uten å informere mer rundt denne prosessen. De sier at de dekker porto men det gjør de heller ikke, isteden skylder de på at man må sende de kontonummeret sitt på Mail slik at de får utbetalt både det man har lagt ut i porto og får selve panten på mobilen. Etter mange mail til kundesenter der man ikke får svar så svarte de med at jeg ikke får tilbake mobiltelefonen. De lover ting og gir utydelig og dårlig informasjon.

17. Juli 2020
Release Retail AS-Logo

Antwort von Release Retail AS

Hvordan skal vi betale deg penger dersom vi ikke har et kontonummer..? Man/du skulle ha lagt inn ktonnr. når panteordre ble laget , da hadde du fått penger overført for lenge siden. Det er et eget felt som man skal fylle inn bankkontonummer, det er ikke blitt gjort.

I tillegg får du email med testrapport av oss når vi er ferdig å teste, det er sendt til din registrerte emailadresse.

Er det diverse feil på telefonen, som vi informerer om på email, blir pris redusert avhengig av type feil. En eldre modell som er verdt 500 kr dersom den er i orden, blir fort 0 kr verdt dersom man må bytte display og hjem knapp, slik som i ditt tilfelle. dette har lite med svindel å gjøre, dette er business.

Det er logisk at en defekt telefon er mindre verdt enn en som er i orden.

så snart vi får et kontonummer overfører vi som avtalt 55 kr i refusjon av porto. Telefonen hadde så mye feil at verdien dessverre var 0 kr i pant.

Vi kan gjerne sende telefonen tilbake, det har vi aldri sagt noe om, det er bare å si ifra.

Beklager at du ikke har forstått konseptet, og vi beklager dersom ikke vår tjeneste er kommunisert godt nok.

MVH GM

Veldig fornøyd!

Kjøpte en Samsung Galaxy Note 9 hos dem for ikke så lenge siden, har ikke annet å si enn at jeg er superfornøyd. Telefonen bestilte jeg på en fredag, og fikk den på en onsdag (pinse på mandagen). Telefonen var en A-vare med minimalt antall riper. Fant en eller to riper som var litt mer synlige enn andre, ellers er telefonen i topp stand og alt har fungert perfekt til nå. Fulgte ikke med lader og headsett med det står det om i nettbutikken.
Kommer nok til å kjøpe mer herfra i fremtiden.

10. Juni 2020

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr