Niet heel blij met de koude acquisitie die men na herhaaldelijk aangeven niet geïnteresseerd te zijn tóch blijft uitvoeren. Geen ervaring met de werkzaamheden verder. Update 2023: Ondanks dat m... Mehr ansehen
Werken nu 5 jaar met grizzly-brand new marketing samen naar tevredenheid 👍🏼 Waardevolle leads en hoge afsluitingingspercentage zijn daardoor mogelijk. Wij zijn dan ook dik tevreden met Julian en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super goede ervaring gehad met dit marketing bedrijf! Voor een klant van mij had Grizzly marketing iets in beheer. Zij schakelden supersnel en binnen minuten hebben we dit geregeld. Eigenlijk zo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Online gevonden worden, gaat helaas niet meer vanzelf. Hier heb je een specialist voor nodig. Vooraf hebben wij afgestemd waarop wij ons zouden richten om online gevonden te worden. Dit lijkt goed te... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik raad niemand aan om hier te komen werken.
Lees bovenstaande titel nog maals😘

Prutsers!
Al verschillende malen opgebeld door hen (blijkbaar moeten ze klanten ronselen en vinden klanten niet de weg naar hen).
Heel onbeleefde telefoons met de melding dat mijn zaak 'onvindbaar' is op het internet. Heb hen uitgelegd hoe ze met Google kunnen werken en zo konden ze mijn zaak toch online vinden.
Later op de dag kreeg ik telefoon dat ze enkel mijn achternaam hadden en dat ze me daardoor niet online konden vinden. Ze haalden mijn gegevens uit het KBO.
Dus zou ik ook eens moeten uitleggen hoe het KBO werkt. En trouwens, enkel op mijn familienaam is mijn zaak ook vindbaar.
Twee jaar geleden werd ik ook al ongevraagd opgebeld door hen. Met dezelfde boodschap dat ik online onvindbaar ben... (hoe kunnen jullie me dan bellen?) Ik heb hen dan via Instagram gecontacteerd met de vriendelijke vraag me nooit meer op te bellen. Daar hebben ze dus geen gevolg aan gegeven.
Een online marketing bedrijf met nog geen 400 volgers op Instagram??? Hun laatste Instagram post dateert van 2 maand geleden... ??? Zonder dure 'marketeers' haal ik vele malen meer volgers en engagement op Instagram.
Gezien ik van Grizzly geen reactie kreeg op mijn vraag via Instagram (!!!) hoop ik dat ze langs deze weg mijn vraag wel ontvangen en dat ik in de toekomst geen ongevraagde telefoons meer hoef te ontvangen die me beletten tijdens mijn werk.

Antwort von Grizzly New Marketing
Geen partij om mee samen te werken…
Vrijwel vanaf dag één na de eerste betaling is het mis gegaan. Ik heb teksten op mijn website gehad vol met fouten en door de lengte kon er mobiel niet meer 'gescrold' worden. Zijn erg commercieel en geven wel na klachten een verlenging van contract. Na twee niet succesvolle verlengingen wil ik stoppen, maar willen hun geld zien, zonder hiervoor gepresteerd te hebben. Gaan niet in op inhoudelijke kritiek en blijven zeggen dat ze volgens contract werken. Mijn tip, laat je niet vangen door deze beer!

Antwort von Grizzly New Marketing
Grizzly heeft een website voor ons…
Grizzly heeft een website voor ons gemaakt en online gezet. Ze hebben veel voor ons uit handen genomen.

Antwort von Grizzly New Marketing
Ten zeerste te vermijden!!
Ten zeerste te vermijden!!! Wij hadden voor verschillende bedrijven hier een contract voor afgesloten, werken punt 1 niet aan de advertenties. Zetten iets op dat totaal niet goed werkt, wanneer ons budget op een maand slechts een paar cent is moeten wij dit zelf melden terwijl het budget op 500 euro per maand stond. Ze wisten zelf niet hoe dit kwam, ZELF contact moeten opnemen met Google om dit op te lossen. Verschrikkelijke klantenservice wanneer je hierover klaagt, altijd iemand anders als contactpersoon. Voor 1 van de bedrijven heeft het een jaar geduurd om de campagne op te zetten, niets opgeleverd, wel betaald en nu zeggen ze dat het contract verlopen is. OPLICHTING!

Ze zijn zeer behulpzaam.
Prima partij voor uitbesteden van online marketing
Grizzly marketing heeft ons bij Bakker Beertje geweldig geholpen. Onze website staat op pagina éèn, zijn altijd goed bereikbaar en eten goed te luisteren waar de behoefte ligt. Daarbij hadden ze ook veel begrip voor onze situatie rondom sluiting van de zaak.
Ik lees hier ook slechte reviews van andere en daarvan moet ik zeggen dan ga je met iemand rondom tafel zitten. In het begin hadden wij ook bepaalde verwachtingen, maar dan maak je dat helder en bij ons hebben ze het wel waar gemaakt .

Antwort von Grizzly New Marketing
Wat fout kon gaan is bij ons ook fout gegaan.
Onze negatieve ervaringen met Grizzly New Marketing:
• Gemaakte afspraken werden niet nagekomen.
• 10 trefwoorden zouden worden aangepast naar onze doelgroep, maar dat werd in de 1,5 jaar dat het contract van kracht was, en ondanks onze inspanningen, niet gehaald.
• Er werd zeer slordig omgegaan met de door Country Travel/VDP-reizen geleverde gegevens. Zo werd er per email aangegeven dat de campagne online zou staan op onze website. Dat bleek door fouten bij Grizzly, verkeerde websitegegevens gehanteerd, dus niet het geval.
• Ondanks CMS-toegang verlening is er, van de zijde van Grizzly geen dataverkeer zichtbaar aan de voor- en achterkant van onze website.
• In totaal is er driemaal de juiste CMS-inloggegevens verstrekt aan Grizzly omdat ze kwijt waren geraakt.
• Het aantal excuses dat het nu wel opgepakt en opgelost gaat worden zijn niet meer op twee handen te tellen en door Grizzly zowel schriftelijk als mondeling gedaan. .
• Het vertrouwen in Grizzly werd keer op keer geschaad waardoor we vroegtijdig het contract hebben ontbonden.
We hebben jammerlijk keer op keer een negatieve ervaring gehad met Grizzly.
Ongevraagd gebeld door dit bedrijf
Ongevraagd gebeld door dit bedrijf, helemaal tegen alle privacy regels in, belachelijk. Zij kopen databases in bij een bedrijf genaamd Base call dat gegevens steelt van nietsvermoedende ondernemend. Schande!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.