Ordre afgivet 21-01-2015 kl. 15:08 - behandles kl. 15:29 - afsendt 15:34 Ordre modtaget 22-01-2015 kl. 09:33 Leveringstid knapt 15 timer flot. Pakke indeholdt alt som aftalt. Nemlig Vakuumpak... Mehr ansehen
Bestilte en del varer primo april. Efter 14 dage kom forsendelsen, hvor der dog mangle en enkelt varelinje. De havde imidlertid trukket det fulde beløb. Ved gentagne henvendelser lover de (Jan) at ret... Mehr ansehen
Jeg bestilte min JBI Smoker samt diverse småting ca. kl. 13:00, og allerede næste dag kl. 09:30 stod pakken foran min dør! Imponerende. Alt kom som bestilt. Jeg havde nogle spørgsmål til produktern... Mehr ansehen
Har købt bageenzym hos grilbutikken, super hurtig levering, men da jeg skulle bruge produktet fik jeg set at det kun kan holde sig uåbnet til februar 2018 hvilket giver mig ca 3 mdr til at bruge 600g.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Shop powered by PrestaShop
Dänemark
- www.grillbutikken.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super tilfreds
Jeg har bestilt hos Grillbutikken flere gange og har intet at klage over. Hurtig levering og jeg er meget tilfreds med det der er købt.
Grillbutikken får 5 store flotte stjerne af mig :)

Bestemt ikke tilfreds!!
Jeg bestilte nogle varer fra grillbutikken.dk. Da jeg efter 2-3 uger ikke havde modtaget min pakke kontaktede jeg firmaet, der skrev en e-mail til mig hvor de skrev at pakken havde ligget på GLS shop fra til 4 Januar. De havde fået pakken retur.
Jeg syntes det er for dårligt at jeg skal kontakte firmaet for at efterlyse min pakke. Da firmaet havde fået pakken retur burde de kontakte mig. De har både telefon og e-mail adresse.
Jeg var så utilfreds, så jeg valgte at annullere ordren og anmodede om at få mine penge retur.
De er virkelige hurtige til at hæve pengene på ordren, men det kniber med at tilbage betale de penge jeg har tilgode.
Jeg kan bestemt ikke anbefale dette firma. Det er sidste gang jeg handler der!!!

Antwort von Grillbutikken
Meget hurtigt og nemt at handle her !
Meget hurtigt og nemt at handle her, varene kommer straks og i god stand, absolut et sted jeg igen handler.

Antwort von Grillbutikken
Exellent service og betjening i grillbutikken.dk
Har handlet med grillbutikken.dk. Var i tvivl om et produkt og telefonerede til butikken. Jeg fik en fremragende vejledning og rådgivning om det ønskede produkt, af en meget venlig og kompetent medarbejder. Vil ikke fremover tøve med, at handle i grillbutikken.dk
Jan Enevoldsen
Høng
En lille perle
Fin service, fine og specielle varer. Her kommer jeg igen
Super service har ikke oplevet noget bedre tiptop
God og hurtig service. God support 😁😁
Super god service.
Super god betjening. De tog sig god tid til at forklare os tingene rigtigt grundigt.
Har handlet der to gange, og får en rigtig god service.
Dårlig oplevelse
Har haft en rigtig dårlig oplevelse med butikken, returnerede en vare 26.09 har endnu ikke modtaget kreditnota fra dem. Kan absolut ikke anbefale dem.

Hurtig service
Bestilte i går den 11/8 en forhøjer til vores Gasgrill den kom her til morgen den12/8 så må sige det var hurtig levering så kan varmt anbefale grillbutikken 👍🏻😉👍🏻
Varen levede ikke op til min forventning
Bestilling og levering af en hulbageplade i rustfrie stå på specialmål gik fint 👍 Dybden var fast så kun bredden var på specialmål. Pladerne blev leveret med 3 skarpe skæresider? Ikke kun 2? Man skal altså selv slibe skæresiderne for at undgå rifter og sår når man arbejder med bagepladerne! Det har jeg så gjort på en vandslibemaskine med godt resultat men, ærligt talt det levede ikke op til mine forventninger :-(((

Antwort von Grillbutikken
Super fin service , og de har tingene og til en rigtig fornuftig pris ikke mindst
Helt ærligt , de har tingene og deres priser er til at forstå for vi Jyder .
Vi fik også vist nogle ting de er ved at fremstille , bla en rygespiral , genialt når man vil ryge i timer uden at skulle bekymre sig om det får for meget eller for lidt en hel nat fex . At flere ikke kender dem er lidt underligt , men sådan er det jo til tider , vi vil iværtfald fortælle det til venner og bekendte
Var nede i deres "butik" og handle.
Der er ikke så meget butik over den, men fik super service 😄
Gode produkter og god service!
Gode produkter og god service! Kan varmt anbefales.
Fremragende service
Fik problemer med en vakuumpakker midt i min fremstilling af juledelikatesser. Sendte en mail og fik svar omgående. Varen blev byttet og sendt samme dag. Fornøjelse at handle med et firma der sætter serviceniveauet højt og lader kunden komme i første række
God og hurtig service
Bestillingen gik uden problemer via hjemmesiden
Ordre behandlet og afsendt dagen efter bestilling.
Top service fra a-å
Super hurtig service og da jeg så ikke var helt tilfreds, blev varen taget retur og byttet uden noget bøvl. Og alle mails blev besvaret hurtigt
Tak for service og på gensyn
Meget hurtig levering.
Jeg bestilte en vacuumpakker og lidt småting hos Grillbutikken. Fik en besked om, at jeg kunne afhente pakken i den valgte GLS-butik mindre end 30 timer efter bestillingen. Tingene virker, som de skal, så det har udelukkende været en positiv oplevelse at handle med Grillbutikken.
Rigtig god service
Købte en vacuumpakker over nettet og hentede den næste dag. Da jeg var i butikken, besluttede jeg mig for også at købe en sous vide maskine. Malene og Jan fortalte mig en masse om, hvordan man får mest ud af de to maskiner, og Jan sagde, at jeg altid kunne ringe, hvis jeg manglede en opskrift m.v.
Ydermere blev de enige om,at når jeg nu købte to maskiner på en gang, så skulle jeg da også have lidt rabat. Så jeg fik også nogle poser med til samme pris. Rigtig flot service og meget venlig betjening.
Super tilfreds
Har handlet en enkelt gang på grillbutikken.dk og alt er forløbet lige efter bogen. Kommer helt sikkert til at købe mere!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.