goyogi.dk Bewertungen 1’497

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super betjening. Jeg har bestilt en kæde, der skulle gives, som gave. Goyogi ringer kort tid efter bestilling og siger den desværre er udsolgt og de ikke kan skaffe den inden den skulle være... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fick fel yogamattor skickade. De löste problemet bra men jag väntar fortfarande på rätt mattor som skulle skickats för tre dagar sedan och transportören har inte fått mattorna överlämnade för transpo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var selv med til at lave min egen personlige Mala perlekæde sammen med Marlene fra Goyogi. Det var sådan nogen hyggelige timer med god tid til dybe snakke og eftertanke. En form for terapi s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Støtte til skoleprojekt Jeg arbejder som lærer på en skole. Jeg skulle indrette et meditations/yogarum til mine elever, men manglede midler. Jeg spurgte goyogi.dk om de havde lyst til at donere nogle... Mehr ansehen

1. Aktivbekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

We love to wear great products ourselves and use many of the products we sell in our store daily as Fitness, Bikram Yoga and Strala Yoga students. Like the products we retail, we aim to perform as well as we look and take our customer service and ability to deliver a great shopping experience for our customers VERY seriously. Let us know if there's something we can improve on. goyogi is here for you!

4.7

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meget lang leveringstid

Meget lang leveringstid, begyndte at overveje om der var tale om svindel, men jeg har modtaget mine smukke armbånd

25. Juli 2024
goyogi.dk-Logo

Antwort von goyogi.dk

Kære Jette, Tusind tak for din anmeldelse. Jeg beklager selvfølgelig meget, at du oplevede lang leveringstid. Vores smykker bliver bundet på bestilling, måske vi ikke har været gode nok til at kommunikere det tydeligt nok at der var længere leveringstid i sommerferien, så det vil sikre sker til næste år. Dejligt at du også syntes armbåndene er smukke. De bedste hilsner Jannie / GOYOGI

Fantastisk kundeservice !

Fantastisk kundeservice !
Ekstra stor tak og ros til Jannie for den kæmpe tålmodighed med at vejlede mig til det rigtige valg !
Der gik ikke længe før jeg modtog varen med Gls, da jeg fik det pakket ud var jeg ikke et sekund i tvivl at det var det rigtige valg Jannie havde truffet for mig !
Jeg er SÅ glad for mine nye puder at jeg næsten ikke kan have dem i fred, fruen låner dem hele tiden så mon ikke det bliver til et ekstra sæt engang.
Søger du gode produkter og god vejledning er du havnet det rigtige sted !
Kan desværre ikke give 6 stjerner herinde så i må "nøjes" med 5 😃

1. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vejledning og hurtig levering.

Jeg har nu handlet på goyogi et par gange.
Første gang for at investere i et meditationssæt. Henvendte mig telefonisk, da jeg fejlagtigt mente at have set, en mulighed for indkøb af ekstra fyld, på hjemmesiden.
Efter en behagelig samtale og kyndig vejledning fik jeg afgivet ordre via hjemmesiden. Varerne blev leveret til pakkeshop dagen efter 😄
Jeg har efterfølgende benyttet hjemmesiden til supplerende indkøb

30. April 2024

Kvalitet og fin service.

Jeg kan ikke andet end være super tilfreds med goyogi.
Har nu handlet her flere gange, bl.a. joga udstyr og mantra armbånd.
Alle produkter er kommet hurtigt frem og uden problemer.
Selve varene er af super lækker kvalitet og armbåndene er virkelige fine og meget smukke og jeg elsker at ha’ dem på og med mig i hverdagen.
Kan varmt anbefale alle at handle med og hos goyogi 🩷🩷🩷

27. März 2024

Hurtig levering.
Var dog ikke super glad for puden med bomuldsfyld (for hård og høj til min smag) og min mand havde pakket den helt ud klippet mærkatet af inden jeg fik prøvet den.

Jeg ringede og fortalte om det og spurgte om de mon havde en anden pude som kunne justeres. Det havde de og jeg fik gratis returfragt samt ny pude uden ekstra betaling selvom den var lidt dyrere. Og med et sødt personligt kort fra Jannie med ønsket om at denne pude var bedre.

Ps vi købte også et zabuton underlag. Super flot og uundværlig ved meditationspraksis. Meget rimeligpris for så flot et underlag.

18. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Väldigt hög frakt plus att de lurar en…

Väldigt hög frakt plus att de lurar en att signa upp för ett nyhetsbrev i utbyte mot en rabattkod som sen inte går att använd när jag försökte köpa en meditationskudde. Väldigt dåligt intryck.

25. Februar 2024
goyogi.dk-Logo

Antwort von goyogi.dk

Hej Jonas, tak for din anmeldelse. Jeg beklager at du har fået en oplevelse af at rabatkoden ikke kan anvendes på goyogi.se. Vi tilbyder rabatkode som kan anvendes på alle produkter, dog ikke på allerede nedsatte varer. Du skal være meget velkommen til at kontakte mig direkte på mail: jannie@goyogi.dk eller tlf. +45 40577055 såfremt rabatkoden ikke fungerer som anvist. Mange hilsner Jannie / ejer af GOYOGI.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Må ærligt indrømme jeg er ikke sikker…

Må ærligt indrømme jeg er ikke sikker på jeg nogensinde modtager min pakke, bestilte den 15 november hørte intet, skrev til dem den 20... Så kom pakken til registrering hos GLS den 21 , men den er ikke blevet leveret til GLS endnu 6 dage og har ikke fået nogen besked om yderligere forsinkelse

27. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte udstyr til en gave. Og modtog pakken uden problemer eller unødig venten. Da en anden havde købt samme gave, måtte én af os kapitulere. Jeg returnerede pakken. det blev øjeblikkeligt registreret pr.mail og efter få dage fik jeg refunderet pengene. Retur-gangen er nøje og utvetydigt formuleret på hjemmesiden. Tak for god service!

30. Oktober 2023

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr