Goos Horeca BV Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb een serveerwagen rvs gekocht. Op zich mooi en robuust, maar na 3 weken zitten de bouten best los. Benieuwd of ik die bouten wekelijks moet vastmaken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf mijn eerste aankoop Bij Goos Hengelo voelde ik mij meteen goed geholpen. Je krijgt hier echt goed en eerlijk advies. Ze verkopen niet zomaar om te verkopen, maar denken met je mee over wat je ec... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Betere omschrijving bij de wokpannen voor op induktie, dat je bij sommige wokpannen een wokbrander of uitholling in inductie plaat nodig bent, anders gaat het met de pan niet werken. Ik heb daardoor 2... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service en meedenkende klantenservice! Onlangs hebben wij een sapdispenser besteld bij Goos Horeca. Een heel mooi product, maar door een misverstand aan onze kant met de koelcilinde... Mehr ansehen

1. Unternehmensdienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs! Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot 5 jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

322 Bewertungen

Alle Bewertungen

255 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een nieuwe klant door betrouwbaarheid.......

Het was een hele nieuwe ervaring maar wel een betrouwbare ervaring. Afspraak is afspraak bij deze firma en alles keurig afgeleverd volgens afspraak.
Ook ziet alles eruit zoals je op de plaatjes ziet, omschrijving volgens het boekje en levertijd zeer snel.
Artikelen keurig binnen afgeleverd wat een hel goede service betekend.

24. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super slechte ervaring met dit bedrijf

Super slechte ervaring met dit bedrijf. Hebben een grote vrieskist besteld, deze kwam 2 weken te vroeg, waren nog vollop aan het verbouwen dus konden hem nog niet aannemen. Ze hebben hem toen mee terug genomen. 2 weken later komen ze hem opnieuw brengen en is heel de bovenkant afgebroken. Dus melding gemaakt, komen met een nieuwe een paar weken later. Deze was op meerder plaatsen beschadigd, er zat een grote lijmvlek aan de binnenkant en er bovenop. Dus weer contact opgenomen. Nu mochten we deze wel houden voor 75 euro minder. Kosten van de vriezen waren meer als 700 Dus niet mee akkoord gegaan. Ze zouden weer met een nieuwe komen. Krijgen we een week later bericht dat ze ze niet meer op voorraad hebben dus moesten we 2 maanden wachten. Ondertussen al 3 maanden verder. Of we konden een andere kopen, moesten we wel bij betalen. Ook niet mee akkoord gegaan. Dus deze beschadigde vriezer wel in gebruik gaan nemen. Sturen ze gisteren avond een mail dat ze vandaag voor de deur staan. Het was 21:00u vaderdag. We waren niet thuis en dus niets kunnen regelen dat de beschadigde leeg was en klaar stond. De chauffeur komt aan de deur. Dus ik leg uit dat we hem nog wel leeg moeten maken. Ja waar laat je anders die spullen van een grote vriezer anders met 30 graden. Daar had de chauffeur eigenlijk geen tijd voor. Gebeld met het bedrijf en die geven aan dat hij de nieuwe dan maar mee terug moest nemen en dat de extra kosten op ons kwamen. Nou mw van de backoffice, ik dacht het niet. Ik neem de telefoon over en leg ons probleem uit. Aangeboden dat ze de beschadigde op een ander moment op kunnen halen of later op de dag. Maar alles was, nee, nee, nee. Na een hele discussie geeft de dame aan de telefoon aan "Als we nu niet hadden gediscussieerd was de vriezer al leeg" dus ik geef aan dat dat klopt als ze meteen had gezegd dat de chauffeur even mocht wachten. Maar dat kon niet. Mw zegt "dan hang ik nu op......." wat een service! De chauffeur kijkt me aan en zegt "Heeft ze nu echt op gehangen? Ik zeg "ja! Dus laad hem maar gewoon uit En dan laad ik de beschadigde vriezer wel leeg. Je neemt die goede vriezer nu weer niet mee terug, Na 3 maanden wachten" Gelukkig begreep de chauffeur mijn frustratie heel goed en maakte nog excuses voor die mw van de backoffice. Hij heeft me heel netjes mee geholpen met de vriezer eruit te halen en de nieuwe weer terug op zijn plek te zetten zodat de vriesspullen er direct weer in konden. Chauffeur bedankt! Maar dat bedrijf Goos nooit meer!!!!

22. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De leveringstermijn werd ruimschoots…

De leveringstermijn werd ruimschoots overtreden. Na een eerste contact met de firma werd ons gezegd dat de levering enkele dagen later ging zijn omdat de maandag een feestdag was en dat het dan de volgende maandag zou worden verzonden. Ook dat doel werd met enkele dagen overschreden. Deze firma gaat uit onze lijst...

8. Juni 2026

Dozenschuivers zonder service

Bij aankoop van een BBQ van merk Hendi blijken doppen niet goed te werken en zijn na 1 x gebruik al kapot. BBQ van € 500 dus verwacht dat dat nietde bedoeling is. Na bellen en mail met klantenservice wordt aangegeven dat ze met de fabrikant gesproken hebben en dat dat ons probleem is en dat we maar naar de bouwmarkt moeten voor een alternatief. Letterlijk 1 x gebruikt. Begon eigenlijk al bij de levering met verkeerde informatie over levertijden en eigenlijk dus de norm, dozenschuivers zonder klantenservice,

18. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr