Goodgrip Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Efter at have ventet på afsendelse af min ordre i noget tid, får jeg den 14. november besked fra Goodgrip om, at varen fortsat er forsinket. Derfor annullerer jeg ordren samme dag. Dagen efter kon... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg bestilte et dæk online, under forudsætning af levering 1 -2 dage, ( hvilket er hurtigere en dækonline) Nu otte dage efter er dækket stadig ikke kommet. Trods div mails om at ordre er modtaget... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Desverre var jeg uheldig med å gjøre avtale med et firma som var anbefalt av Tyremate som viste seg å være totalt upålitelig. De hadde tatt mine dekk, og eksisterte ikke på oppgitte adresse. Det vis... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte 4 sommerdæk online tirsdag aften - de blev leveret mandag morgen = 3½ arbejdsdag. Lovede 3 dages levering. Det er vel ok. Forsendelsen kunne følges online hos UPS. UPS glemte dog at send... Mehr ansehen

1. Reifenhandel

Über Goodgrip

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

GoodGrip sælger vinterdæk, sommerdæk, helårsdæk og lækre fælger. GoodGrip.dk ejes og drives af Skift Daek ApS. Ud over at findes i Danmark, findes vi også i Sverige, Finland, Norge, England og Tyskland. Firmaet har i dag 25 medarbejdere og omsætter for ca. 100 mio DKK. GoodGrip.dk hed tidlgier og indtil første december 2011 Tyremate.com

Akzeptabel

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bredt udvalg, god priser og leveranse næsten til tiden dog svært at kontakte

Jeg vil anbefale Goodgrip.dk, men du skal være lidt tålmodig, når du forsøge, at ringe til goodgrip.dk. Det er næsten umuligt, at nogen tager telefonen. Jeg fik mine dæk en dag efter forventede sidste dags leverance. Jeg burde være kontaktet før leverancen iht. til mail fra Goodgrip.dk, er det ikke sket. Dette tror jeg Goodgrip.dk kan forbedre.
Det var en acceptabel oplevelse dog med lidt spild af tid.

27. Mai 2013

god og nem oplevelse

Har bestilt og betalt dækkene på nettet.
Fik dem leveret til den lokale dækmand i Albertslund, hvor de blev monteret af et par tjenestevillige og yderst søde mekanikere hos
Albertslund Autocenter.

Derudover kommer at prisen var rigtig fornuftig

26. Mai 2013

Perfekt service

Alt var bare perfekt. Dækkene blev leveret som aftalt, og montagen skete ved nærmeste afdeling, 2 km væk, og her også den perfekte service.

22. Mai 2013

Lige som det skal være!

Prisen er i bund, og servicen er i top.
Det tog 5 dage at få leveret dækkene, og prisen for montering med det hele var som det stod skrevet på siden.
Kundeservice er ikke de nemmeste at snakke med, men det går lige an.

21. Mai 2013

Leveringstid holder ikke

Bestilte ialt 6 dæk ( 4 til mig selv og 2 til en kollega) igennem hjemmesiden og der stod at leveringstiden ville være 3-5 dage! Da jeg så efter ca 10 dage endnu ikke har fået mine dæk kontakter jeg Goodgrip som desværre har fået leveringsproblemer med deres leverendør af lige netop de dæk som jeg har bestilt. Men for at gøre en lang historie kort så bestilte jeg dæk d.16.04-13 og de blev leveret hos mig d.02.05-13.
Super kvalitet af dæk og til en fair pris men desværre en ringe leveringstid

17. Mai 2013

Lang leveringstid

På hjemmesiden var angivet leveringstid 3-5 dage, der gik 14 dage. Ikke særligt meget viden om dæk i kundeservice ud over størrelse. God hjemmeside med nem bestilling.

15. Mai 2013

Hej,
Jeg beklager virkelig, at vi ikke kunne holde leveringstiden. Naturligvis bør du som kunde have modtaget information om den forsinkede levering og jeg undskylder, at du ikke fik de oplysninger. Jeg håber du er tilfreds med dine dæk. Med venlig hilsen Goodgrip.dk

super

levering som lovet. meget tilfreds.

Hej,
Tak for din anmeldelse, det glæder os at du er tilfreds og vi ønsker deg en god sommer. Med venlig hilsen Goodgrip.dk

perfekt levering

god pris, nemt og hurtigt

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God pris og ok leveringstid lige til døren

Dæk til rigtig gode priser. Fin hjemmeside, der er let at finde rundt i. Ok leveringstid og lige til døren. Let og ligetil!

Hej,

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr