Goodgrip Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Efter at have ventet på afsendelse af min ordre i noget tid, får jeg den 14. november besked fra Goodgrip om, at varen fortsat er forsinket. Derfor annullerer jeg ordren samme dag. Dagen efter kon... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg bestilte et dæk online, under forudsætning af levering 1 -2 dage, ( hvilket er hurtigere en dækonline) Nu otte dage efter er dækket stadig ikke kommet. Trods div mails om at ordre er modtaget... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestilte 4 sommerdæk online tirsdag aften - de blev leveret mandag morgen = 3½ arbejdsdag. Lovede 3 dages levering. Det er vel ok. Forsendelsen kunne følges online hos UPS. UPS glemte dog at send... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reifenhandel

Über Goodgrip

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

GoodGrip sælger vinterdæk, sommerdæk, helårsdæk og lækre fælger. GoodGrip.dk ejes og drives af Skift Daek ApS. Ud over at findes i Danmark, findes vi også i Sverige, Finland, Norge, England og Tyskland. Firmaet har i dag 25 medarbejdere og omsætter for ca. 100 mio DKK. GoodGrip.dk hed tidlgier og indtil første december 2011 Tyremate.com

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forkert levering, men god service

Hej
Jeg bestile dæk til 3 biler, men til 2 af bilerne var det forkerte dæk og fælge.
Jeg kontakter firmaet, og fortæller at jeg levere det hele tilbage - om de kan hjælpe med transporten.
De har uden diskusion bestilt en transport til at hente ordren og de betaler også for den.
Øv med de forkerte dæk, men flot service når nu skaden var sket.

Hilsen Anders 40421717

5. November 2012

Ingen dikkedarer

Fin service, og ingen leveringsproblemer. Dog ville det være rart at man ikke behøver at være hjemme ved levringen for at kvittere, men derimod kan bekræfte at lev. gerne må ske uden kvittering.

4. November 2012

Enkel og nem købsoplevelse

Jeg stod i den situation, at jeg ikke kunne få vinterdæk i samme dimensioner som mit sommerdæk og skrev så en mail med mine behov. Jeg fik så svar tilbage med links til hvad goodgrip anbefalede, og så var det bare få klik med musen og de nye hjul blev bragt hjem til mig. Det kan ikke gøres nemmere.

29. Oktober 2012

Hurtig levering

Leveringen var præcis som lovet inden for 4-5 dage.
Men monteringsværkstedet kunne ikke forstå at de havde fået
leveret mine dæk, da de ikke mente at de ikke er samarbejdspartner med Goodgrip.

29. Oktober 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

når 1 dag bliver til uger

Afbestilte mit køb 1 time efter bestilling, men har ikke modtaget mine penge endnu. Forklaring, at godset havde forladt lageret og ikke er kommet retur endnu, efter3 uger!!!!

26. Oktober 2012

Virker!

Fik mine nye dæk i løbet af 6 arbejdsdage, så det er i virkeligheden alt hvad jeg kunne ønske. Alle tiders.

25. Oktober 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God pris men sløv levering

Jeg fandt en rigtig god pris på 4 dæk 215/45*17 med fælg beskytter leveret for under 2000,-kr.
Det er billigt og dækkene kører fint.
Men leverings firmaet var ikke så kvikt, jeg kunne se de blev leveret fra Sverige og der lå de stille i flere dage.
Det endte med at tage 8 dage før jeg fik dem.
Jeg har tidligere handlet ved konkurenter over nettet, der betaler jeg lidt mere men får dem så osse leveret efter 2-3 dage.

30. August 2012

Hurtig levering

Jeg bestilte to dæk tirsdag eftermiddag, og spurgte deres kundeservice om jeg kunne forvente at få leveringen inden weekenden på trods af de skriver op til 5 dages levering. Jeg modtog dem idag fredag kl. 12 og kunne ikke være mere tilfreds. Super service!

28. Mai 2012

Bra service

Desverre var jeg uheldig med å gjøre avtale med et firma som var anbefalt av Tyremate som viste seg å være totalt upålitelig. De hadde tatt mine dekk, og eksisterte ikke på oppgitte adresse. Det viste seg at de var allerede konkurs.
Dette ble heldigvis raskt ordnet opp i av Tyremate. Man bør undersøke nøye på forhånd hvilke firma man skal få sendt og montert dekk.
Jeg ble tilslutt tilfreds med mine nye dekk.

11. Januar 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aldrig før har det været så nemt :-)

Jeg troede det skulle blive utrolig besværligt at få vinterdæk til min nye brugte bil - da jeg ingen forstand eller erfaring har med det. - MEN ved brug af Tyremate var det hele som en leg ......Jeg kunne nemt overskue at bestille de rigtige til min bil og vups få dage efter stod de foran min dør. Det var en super positiv oplevelse for en " gammel " kone som mig.......også var hjemmesiden utrolig bruger venlig :-)

11. November 2011

God ..

Overskuelig website, mange varinter,
hurtig levering.

1. November 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr