Ringede til kundeservice og kom igennem med det samme. Hurtig service Modtog varen dagen efter. Kunne jeg give mere en de 5 stjerner ville jeg gøre det Super service :-)
Das sagen Bewerter
Jeg fik ingen SMS fra GLS, hvor der står at varen er ankommet til pakke-shoppen, samt det pakkenummer man skal oplyse ved afhentning, fordi Gooby åbenbart havde oplyst deres eget nummer i stedet for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Varen (Silicone Case for mobiltelefon) bestilt mandag aften, lå i postkassen onsdag middag ;-) Og den passer perfekt til telefonen, ikke som de sidste jeg købte fra et andet site, som var lidt... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Gooby har et stort udvalg i mobiltilbehør, mobiltelefoner og reservedele, ældre mobil, ældremobil, mobil til ældre.
Kontaktinformationen
Magleøgade 9, 4220, Korsør
- gooby@gooby.dk
- www.gooby.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Så kan det ikke gøres meget bedre !
Bestilt bluetooth headset i december - I postkassen dagen efter
- Desværre defekt...
Returneret med reklamation - Omgående respons
- Varen ombyttet og ny modtaget næste dag
Ny vare fungerer problemfrit
Sony Ericsson Opladere
Jeg købte 3 stk opladere hos Gooby. Den ene passer ikk 100% til min mobil, men den passer gudskelov til min mands. Så det går. Leveringen var helt i top. Max 2 dage. Flot.
Kan klart anbefales!
Varene kom meget hurtigt. Der har slet ikke været nogen grund til at klage!
Absolut tilfredsstillende
Jeg købte 2 cases til min Samsung Omnia 7, varerne blev rettidigt leveret og var forsvarligt indpakket.
Jeg vil helt klart anbefale Gooby til andre.
Hurtig ekspedition, billeder i fin kvalitet
Fik mine billeder 2-3 dage efter bestilling. Hurtig ekspedition. Fik via mail opdatering af, hvor langt man var med at behandle min ordre.
perfekt
købte headset til datters mobil, som ikke kunne fås andre steder.
Gooby har en overskuelig hjemmeside, rimelige priser, og havde det vi skulle bruge, hurtig levering, god service.
der gik tre dage så modtog vi pakken fra Gooby, kan anbefales til andre. vi vil bruge den hvis vi en anden gang mangler reservedele til en mobiltelefon.
Perfekt levering
Mobil oplader bestilt, leveret til tiden (hurtigt) og rigtig god information undervejs.
Hurtig levering - god hjemmeside
hurtig levering - god hjemmeside
Super service
Der er altid god service og hurtig levering hos Gooby kan anbefales..
Hovedtelefoner til LG mobil
Gooby var den billigste leverandør jeg kunne finde. Fik varen dagen efter bestillingen. Super
Eneste bemærkning er, at man selv er ansvarlig for for varens stand, hvis ikke den sendes som pakke til en vanvittig pakkepris (pakkeprisen er selvfølgelig ikke Goobys skyld).
Ikke overholdt det der blevet lovet
Jeg havde kontakt til jer onsdag den 5 januar fordi jeg ikke fik besked på hvornår min ordre ville bliv leveret. Ordre nr 29916. Det var viktig for fjernbetjeningen var en fødselsdagsgave. Der blevet lovet at den ville blive sendt samme dag, det var jeg glad for at høre da fødselsdagen var om lørdagen den 8 januar. MEN den kom først om mandagen den 10 januar.

Antwort von Gooby
God udvalg, gode priser og lynhurtig service
Det kan ikke gøres meget bedre end Gooby. Deres priser er gode. Deres sortiment er enormt stort og meget varieret. Varen kom dagen efter. Suverænt at Gooby tilbyder muligheden for selv at vælge fragttype og dermed tilpasse fragten til værdien af det man bestiller.
Super - kan ikke gøres bedre !
Købte fjernbetjening til Sony TV - meget nem og overskuelig at bestille via nettet - blev leveret dagen efter via PostDanmark.
Hurtig og problemfri levering
Købte en fjernbetjening, og fik den leveret indenfor få dage.
Hurtig og helt perfekt.
Min fjernbetjening kom dagen efter den blev bestilt.
skærm til nokia 6700
den virker bare intet andet og fint pakket ind og sendt hurtig
5 *
Ordre nr. : 29620
Alt efter "bogen".
mvh
Svend Aage Jensen
hurtig bestilling
Jeg bestilte 2 silicone covers til HTC Wildfire. Varen er okay god, men lidt for stor.. jeg synes det var en hurtig handel, nemt og uden problemer. dog synes jeg det er irreterende at man skal oprette en bruger på hjemmesiden for at kunne handle !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.