Golfstore Koen Teulings Bewertungen 74

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Golfers, koop nooit wat bij Golfstore Koen Teulings. Kwaliteit producten waardeloos!! Service, ongelooflijk bedroefend. Dit soort bedrijven heeft geen recht om te bestaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De organisatie belde me om zeker te stellen dat ik de golf club die ik had gekocht op een zekere dag in ontvangst zou kunnen nemen en was erg flexibel in het zoeken naar de juiste bezorgdag. Verd... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De bestelde artikelen waren uit de verpakking gehaald en stuk voor stuk door de brievenbus gedeponeerd. Ik vond de bestelde artikelen s'morgens om 07.45 uur op de deurmat. De koerier heeft niet aang... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

74 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima schoen voor een prima prijs

Na wat googelen kwam deze golfschoen als goedkoopste naar voren, stond alleen nog niet goed op de website. Koen belde me persoonlijk op toen de schoen er na ca. 10 minuten wel goed op stond. Schoen werd snel na mijn bestelling bezorgd.

30. August 2013

Uitstekende service.

Levering moest rechtstreeks van leverancier komen; dit kost meer tijd dan vanuit eigen magazijn iit NL natuurlijk. Maar de onmiddellijke terugkoppeling en check maakt alles goed!!! Superservice!!

29. August 2013

Zorgvuldig

Omdat het weekend werd werd ik gebeld om mij te zeggen dat mijn artikel dus pas de week erna zou worden geleverd. Keurig. Het artikel is van goede kwaliteit, hoewel ik qua duur dat nog moet uitvinden.

29. August 2013

Goede Golfstore

Normaal snelle levering nu bijna een week op golfballen gewacht.
Maar ga er van uit dat het de volgende keer weer op tijd word geleverd.

28. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima tas, prima service.

Zocht een tas met slimme verdeling voor stokken. Dat moest de Ogio Vapor worden. Bijna niemand voert deze tas in het assortiment. Het getuigt van visie om uit een breed aanbod de juiste producten voor je klanten voor te selecteren. Tegen een scherpe prijs. Vandaar prima winkel.
En een zeer attente en persoonlijke service. Men nam met mij als nieuwe klant zelf telefonisch contact op om de bestelling en de levering te bevestigen. Bezorging was zeer snel. Vandaar prima service.

27. August 2013

Zeer goede service

Levering van de bestelling verliep correct en binnen enkelebdagen.
Ook ingeval van een probleem wordt heel coulant gerageerd.
Alleszins aan te bevelen.. Ook de winkel heeft een grootvassortiment aan golf gerelateerde produkten. Advies op maat.

25. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en een prima product

Vorige week donderdag heb ik golfschoenen besteld en werd ik direct na de bestelling gebeld dat de schoenen vrijdag of zaterdag geleverd zouden worden. De schoenen zijn maandag afgeleverd maar wat mij betreft was dat geen probleem. Gisteren voor het eerst 9-holes gespeeld met de nieuwe schoenen en ze zitten perfect. Een aanrader dus.

23. August 2013

Klantvriendelijk

De gevraagde golfbal kon niet binnen 2 weken geleverd worden, maar het persoonlijke contact hierover vond ik erg klantvriendelijk

18. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klanten van dienst zijn zoals jezelf geholpen wil worden!

Uit nieuwsgierigheid eens bij de gebruikte clubs gekeken en daar stond hij, de Callaway fairwaywood 3, precies wat ik zocht.
Even bellen of hij er inderdaad is en ja hoor hij wordt meteen apart gezet, ze kunnen er best een stuk of 10 hebben maar geeft je toch een vertrouwelijk gevoel.
Kortom, bestellen en betalen (goede prijs) en dan begint wachten. Binnen de korste keren een telefoontje dat hij dinsdag wordt afgeleverd. Prima als ze dan bijtijds komen kan ik hem 's middags nog uitproberen. En ja hoor dinsdagmorgen staat hij voor de deur. En het leuke is dat hij gloednieuw blijkt te zijn.
Een bestelling waarbij alles klopt, in 1x goed en je verwachtingen overtreffend, waar maak je dat nog mee ... bij Golfstore dus, van harte aanbevelend!

16. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top, bestellen zonder zorgen.

Goed en vriendelijk geholpen, keurig en snel geantwoord op mail, duidelijk overleg als het product niet meer leverbaar is, denken mee over alternatieven.

15. August 2013

Klantvriendelijkheid

Snelle levering en goed op hoogte gehouden van de status. Netjes binnen een paar dagen mijn nieuwe putter binnen

2. August 2013

Super

Hier weten ze wat service naar de klant is. Aanrader!

1. August 2013

Prima service

Golfhandschoenen besteld en binnen 2dagen in huis.
Met als verrassing nog een potloodje.
Dit alles zonder verzendkosten.
Bravo

31. Juli 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Verkopen van nooit aanwezig zijnde produkten

Als je hier een bestelling plaatst dan blijkt het op de website staabde artikel nooit leverbaar te zijn geweest Het artikel zou zsm van de website verwijderd worden en staat er na 10 dagen nog op. Men weet zelf niet wat men verkoopt

30. Juli 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr